Diskusie - 1573. stránka fóra
50
Čo by mladých ľudí (študentov) prilákalo do určitého mesta?
Ahojte :D Práve robím jeden výskum na bakalárku. Týka sa rozvoja cestovného ruchu v určitej oblasti a hoci zopár návrhov už mám, chcel by som sa viacerých ľudí spýtať, čo by vás pritiahlo vycestovať do určitého mesta.... Otvor fórum »
7. 2. 2015 22:50
28
Knihy a filmy o drogách
čaute ľudkovia! :) zasa vás prosím o radu a tentokrát by som vás prosila či by ste mi nedali nejaký dobrý tip na knihu alebo film s drogovou tematikou alebo ako to povedať. proste o drogách. ... Otvor fórum »
7. 2. 2015 22:07
33
Ruské symboly
Nevie niekto o nejakých ruských symboloch? Niečo také typické pre Rusko.. Viem, že tam patrí matrioška, potom nejaký porcelán (proste nejaké nádoby) alebo neviem co (ale ani názov toho neviem) a viem ze aj nieco textilné, ale... Otvor fórum »
7. 2. 2015 20:26
28
Nechutne forum o traviacej sustave
Vyhovuje vam sucasny sposob vylucovania, alebo by ste uvitali iny sposob? Ako by to bolo, podla vas, lepsie? (cisto hypoteticky) Otvor fórum »
7. 2. 2015 18:37
15
Mykotická infekcia
Jednoduchá otázka. Može sa mi niečo stať ak použijem antimykotickú masť a nemám mykotickú infekciu? Otvor fórum »
7. 2. 2015 18:09
11
Psychologia
ľudia sú jednoducho všelijaký, ale keď stretnem nejakého, ktorý je absolútne, absolútne z cesty až ma to poznačí a zmení to mňa... Niečo ako prenos vlastností z človeka na človeka. Paranoja ? Otvor fórum »
7. 2. 2015 17:35
24
Maximalny pocet rokov na strednej skole
Cize zaujima ma aky je maximalny dovoleny pocet rokov studenta na strednej skole. Urcite na strednej skole denneho studia nebude niekto kto ma 30 rokov :D Otvor fórum »
7. 2. 2015 16:20
15
Dobrovolnictvo
ahojte:) nemate nejake skusenosti s dobrovolnickou cinnostou na slovensku najlepsie v bratislave alebo cesku/ v zahranici, alebo nejake festivali kde by sa dalo ist? Otvor fórum »
7. 2. 2015 15:49
7
Stranka na pijatiku?
Existuje daka taka stranka kde sa mozes anonymne stretnut a ist na pivo s clovekom? Popripade sa aj ozrat? Tak myslim pre ludi co su introvertnejsi a ked maju kychnute tak rozpravaju, cize sa pre takych tazko hladaju novi... Otvor fórum »
7. 2. 2015 15:33
18
Neodstranitelny virus ?
Caute, mam taky problem, asi som nieco postahoval alebo neviem ale vzdy ked chcem nieco skopirovat na (ktorekolvek) USB tak mi to zacne vyhadzovat trojana, skusal som naformatova USBecka, skontrolovat komp s tou microsoft scanner... Otvor fórum »
7. 2. 2015 14:58
35
Vysoká škola
Ahojte, chcel by som študovať psychológiu na Univerzite Komenského, viem o nevýhodách ako malé uplatnenie atď. ale tohto sa môj problém teraz netýka, som už pevne rozhodnutý ale problém je v tom že ak by ma... Otvor fórum »
7. 2. 2015 14:49
7
Epilator
AHojte , pouzivate epilator? ak hej myslite si ze naozaj po nom rastie menej chlpkov ? mam totiz problem s hormonamy , zarastam nad hornou perou , prsia atd a neviem ci mi epilator pomoze s tym... Otvor fórum »
7. 2. 2015 14:38
14
Rozdiel medzi klasickou TV a Smart TV
Aký je prosím vás rozdiel medzi klasickou TV a Smart TV ???? Neviem to totiž nikde nájsť. :-D Chcem si totiž kúpiť TV Sony, ale neviem ktorú.... Táto je drahšia... Otvor fórum »
7. 2. 2015 14:20
8
8
Tričko z metalshopu
Ahojte, keď dnes si objednám tričko z metalshopu, môžem ho ísť v pondelok vyzdvihnúť? Otvor fórum »
7. 2. 2015 11:42
8
Surne, hladam meme :D
Hladam take meme kde je obrazok knaza alebo nejakeho duchovneho a je tam nieco ze, ako mate radi deti? v hd kvalite synu v hd kvalite, diqqq :D Otvor fórum »
7. 2. 2015 09:43
11