Diskusie - 1513. stránka fóra
6
Bilingválne gymnázium J. G. Tajovského BB
Tak na rovinu... :-D Je ťažké dostať sa tam? Resp. chodí tam niekto? Mám strašný stres z prijímačiek. :-/ Otvor fórum »
14. 3. 2015 13:08
14
Ako si zmeniť avatara ?
Cez -> Môj profil už som viac krát nahral fotku ale nikdy sa to tu neuloží. Keď sa odhlásim a opäť prihlásim je to preč. Ako to správne urobiť ? Otvor fórum »
14. 3. 2015 12:49
5
Tablet vs. notebook
Nazdar všetci :) Potrebovala by som poradiť :) Ide o to, že koncom augusta odchádzam študovať do zahraničia, no a v rodine máme iba jeden notebook, (moju) Toshibu, mimochodom absolútne fantastický, ... Otvor fórum »
14. 3. 2015 12:34
10
Kvalitný odolný mobil s veľkou výdržou batérie
Ktorý by ste mi odporučili? Poprípade nemáte s nejakým podobným mobilom skúsenosť? https://www. alza. cz/evolveo-strongphone-accu-d1480640. htm Chcel by som naozaj nejaký kde batéria vydrží poriadne dlho, dosť často počúvam hudbu cez telefón. Tak preto Otvor fórum »
14. 3. 2015 11:28
8
WeedFirm
Poznate hru weed firm? Google play: https://play. google. com/store/apps/details?id=com. thumbspire. weedfirmRP&referrer=utm_source=google&utm_medium=organic&utm_term=weed+firm&pcampaignid=APPU_1_CP4DVYyDE8PsUuKXgegJ http://computingforever. com/wp-content/up Otvor fórum »
14. 3. 2015 10:27
4
Vodná fajka
Ahojte da sa nahradiť uhlík niečim? :D lebo mi došiel a nestíham kupovať už :) ak ano tak čím? Ďakujem :P Otvor fórum »
14. 3. 2015 10:25
6
Nocľah v Prahe
Zdravím, nájde sa nejaká dobrá duša, telom v Prahe, ktorá by uchýlila mňa a moju sesternicu na jednu noc? Fľaša ako nájomné by bola platidlom. Otvor fórum »
14. 3. 2015 07:26
22
Statika, stavbárstvo, staré budovy
mám otázku na inžiniera alebo statika, stavbára :D to je jedno, dnes som v jednej opustenej budove (dosť zlý stav) narazil na také zvlaštne tyčky ktoré išli od jednej steny po druhú v miestnosti, vo výške asi... Otvor fórum »
13. 3. 2015 22:47
30
Happy marec ?
Napíšte 5 veci ktoré vad potešili od 1. 3 až po dnes :D Otvor fórum »
13. 3. 2015 21:07
14
Regiojet autobus
Pocujte socky, zajtra idem 1x regiojet busom a kupoval som lístok online. Musím ukázať email pri nástupe s číslom lístka? A dakde som čítal že je V cene nejaký nápoj, viete aké? Otvor fórum »
13. 3. 2015 20:54
2
Animátor
Ahojte, prosím vás, robil tu niekto cez leto animátora? Chcem sa spýtať, ako prebieha animačný kurz a aké je to v zahraničí :) Otvor fórum »
13. 3. 2015 20:47
10
Greenpeace :)
Čaute podpíšete sa na petíciu ? Greenpeace je to na dobrú vec :) bolo by fajn kebyže to sharnete :) nechces tt podpisat? Otvor fórum »
13. 3. 2015 20:04
18
Autoškola-skúšky
Noo takže čauteee..O päť dní , v stredu, príde doteraz asi najdôležitejší deň v mojom živote. Skúšky z autoškolyyy.. Chcela by som počuť o vašich skúsenostiach s týmito skúškami, lebo vo všetkych diskusiách väčšinou všetci píšu... Otvor fórum »
13. 3. 2015 19:45
21
V ktorú časť dňa je pre vás lepšie ísť si zacvičiť?
Ahojte, píšem nový príspevok na svoj blog a chcela by som tam rozobrať práve tému už spomínanú v názve. Budem rada až sa vyjadrite a získam tak subjektívne názory od ľudí, ktorí majú čo to k tomu... Otvor fórum »
13. 3. 2015 19:17
8
Orange vypis sms
Potrebujem zistiť jedno číslo na ktoré som písal sms . Ale mobil som musel restartovat a ja debil som zabudol že čísla sa zmažú. Ziadal niekto o výpis z orangeu ? Ak hej koľko stoji jednorazový a najdem... Otvor fórum »
13. 3. 2015 19:03