Diskusie - 1492. stránka fóra
8
Pop, rock a viac hrané pesničky 1998-2005
Neviete niekto kde by sa dal zohnať kompletný zoznam komerčných pesničiek z tých rokov? Niečo ako Natasha Bedingfield - These Words Papa roach, Limp Bizkit atď atď? Otvor fórum »
27. 3. 2015 21:34
13
Rast vlasov
Poraďte mi prosím ako urýchliť rast vlasov :D potrebujem aby mi narástli vlasy čo najrýchlejšie pretože si chcem dať samuraiský copík (Samurai Bun). Rady typu: ťahaj si ich alebo si zaplať drahé predlžovanie vlasov poznám :D Díky moc. ... Otvor fórum »
27. 3. 2015 20:57
2
Paypal
Čaute, mám založený účet paypal , mám aj potvrdenú kartu. Chcela by som sa spýtať , že či na prijímanie platieb tam potrebujem mať nejaké peniaze alebo nejaký limit. Koľko trvá kým prídu peniaze na... Otvor fórum »
27. 3. 2015 20:24
8
Strojček na zuby
Ahojte, mam problem s tym, ze mi pred rokom vyrastli naraz vsetky zuby mudrosti, o com som ani nevedel nakolko ma vobec nic nebolelo ani som nic necitil. Len na prehliadke mi lekarka zistila, ze uz su vonku. Ale minule... Otvor fórum »
27. 3. 2015 20:10
5
Prihláška na VŠ
ahoj, chcela by som sa opýtať, ak s tým má niekto skúsenosť, či sa dá dodatočne poslať prihláška na vš aj po termíne ktorý stanovila vš, teda ak by ju vôbec akceptovali... vďaka za odpovede Otvor fórum »
27. 3. 2015 19:36
24
Vplyv mikrovlnného žiarenia
Mwah, a teraz keď ste klikli na fórum so zaujímavým názvom, tak vás zneužijem, aby ste mi vyplnili dotazník k ročníkovej práci https://docs. google. com/forms/d/1OfHzby5sjpWr5LgRxqNRb4Fm_a1vZnv5R0kucJP1ed4/viewform budem vám, aj s mojou kolegynkou, veľmi vď Otvor fórum »
27. 3. 2015 19:25
9
Leto-zahraničie
Ahojte, zaujímalo by ma, či sa tu nenachádza niekto, kto by sa v lete chystal mimo SR. či už len na nejaký trip alebo aj brigádovo. Chcela by som sa pridať. Ak by tu... Otvor fórum »
27. 3. 2015 18:35Brigada 2015
Nema niekto priamo kontakt na farmy zber plodov do Anglicka/Finska/Norska/Danska/Holandska/Rakuska/Talianska/Francuzska/Spanielska/Svajciarska? Prosim napiste sem Otvor fórum »
27. 3. 2015 18:29
14
UKF Ang a lit
Studujete niekto na ukfke učitelstvo ang a lit alebo len čisto ang a kultura ??? oplati sa to ? dikyyy Otvor fórum »
27. 3. 2015 18:18
4
ESEJ - anglický jazyk
Pozrite sa mi na to prosím niekto :D hlavne po gramatickej a kompozičnej stránke.. obsahovo si to nevšímajte, nevedela som čo tam písať :D blbé téma.. Modern phenomenon known as "space tourism" means... Otvor fórum »
27. 3. 2015 18:06
2
Blackberry Q5
ak máte niekto skúsenosť s Blackberry Q5... čo naň hovoríte? Otvor fórum »
27. 3. 2015 18:00
9
Spoločník na behanie
Ahojte, som z PB, rád behávam, ak by sa chcel niekto pridať tak budem rád, (neuprednostňujem žiadne pohlavie, vek, hocikto) ..nerád behám sám. . prípadne niaké tipy na behanie v PB, aj ZA. Otvor fórum »
27. 3. 2015 17:53
3
Anglicko-slovensky hovornik
Ahoj... Chcel by som vedieť čo si myslíte o slovensko-anglickom hovorniku od Lingea?? Pomôže to, alebo sú to len vyhodené peniaze? (v tom zmysle, že frázy sa dajú naučiť aj inak) Otvor fórum »
27. 3. 2015 17:15
24
Autoškola-skúšky
Ahojte, chcem sa Vás opýtať že aké máte skúsenosti zo skúšok z autoškoly-minulý rok alebo tento rok, nejaké tipy a otázky, na čo si treba dávať pozor a tak... Ďakujem Vám :) :D Otvor fórum »
27. 3. 2015 15:54
1
Talentovky na logopédiu
Ahojte robil niekto talentovky na logopédiu?Ak áno prosím napíšte ako to prebiehalo. Ďakujem Otvor fórum »
27. 3. 2015 15:45
20
Hra - koľko filmov spoznáte vo videu?
Našla som túto filmovú tanečnú kompiláciu, kde sú pár sekundové scénky z rôznych filmov. Je to super video, tak si ho pozrite a zároveň si rátajte, koľko filmov ste spoznali. Kto... Otvor fórum »
27. 3. 2015 15:38
7
Detský olej-olejček
ked sa repkový olej vyrába z repky olejnej a olivový z olív z čoho sa vyrába detský olej-olejček? :D čilej budte múdry :D Otvor fórum »
27. 3. 2015 15:32
8
Vyskumy.. vaše skúsenosti ?
mate skúsenosti s touto firmou? vyskumy. sk poslali vám niečo z odmien ktoré sú na stránke zverejnené? :) ak by ste sa chceli zaregistrovat tka kludne mi hodťe sem váš meil a pošlem vám link :) Otvor fórum »
27. 3. 2015 15:24