Diskusie - 1489. stránka fóra
7
Pomoc z notebookom
ked zapnem na notebooku nejaky program tak sa mi zapne v poznámkovom bloku Otvor fórum »
28. 3. 2015 20:10
6
Presmerovanie domény
Povezdme, že mám doménu "domena. eu" a potrebujem ju presmerovať na adresu "domena. inadomena. sk", ktorá je nakonfigurovaná cez DNS aj cez Apache a funguje. Viem spraviť presmerovanie "domena. eu" na "inadomena. sk" pričom stále sa mi... Otvor fórum »
28. 3. 2015 20:10
14
Rysovačka
Sacharidové vlný sú len pre kulturistov či aj pre amaterov ? A ak hej tak je to v pohode na 4tiždňe ? Otvor fórum »
28. 3. 2015 20:07
19
Monitor 2015
Ahojte, ak sú tu nejakí deviataci, zaujímalo by ma či už sa pripravujete na monitor, alebo vám to je celkom jedno... Ja občas chodím na doučovania, alebo si doma niečo kuknem, ale že by... Otvor fórum »
28. 3. 2015 19:36
3
Heroes of the storm
Caute, nasiel by sa ma niekto kto ma beta kluc do hry Heroes of the storm a chcel by ho podarovat? :] Otvor fórum »
28. 3. 2015 19:18
7
Konvertor YT to mp3
Nepozná niekto stránku na konvertovanie videa z YT na mp3 ? Jediná podmienka je , že mp3 musí mať 320kbit alebo viac, som totiž v tom kajnšmetke :D Otvor fórum »
28. 3. 2015 18:53
9
Pohovor
Čauky :) Tento týždeň sa chystám na svoj 1. pohovor v živote :) bude to kôli letnej brigáde na post sprievodkyne. Bola by som veľmi vďačná aby ste mi dala dajké rady, ako uspieť.... Otvor fórum »
28. 3. 2015 18:00
8
Elektrická plnička cigariet
Chcem si cez Ebay z Ameriky objedať elektronickú plničku cigariet. Nie sú tieto plničky na SVK zakázané? A budú sú platiť nejaké ďalšie poplatky okrem lodného a poštovného? Otvor fórum »
28. 3. 2015 17:36
4
Typické slovenské - projekt
Máme do školy nakresliť nejaký objekt s typickými slovenskými znakmi (napr. má byť ozdobený znakmi z čičmian.. ale neviem čo mám nakresliť, ako ten predmet ktorý by som mal ozdobiť. Nejaké rady? Prinajhoršom ozdobím nakreslené tričko :( Otvor fórum »
28. 3. 2015 17:30
6
Neskutocne pomaly pocitac
Caute. Mam problem pocitacom. Mal som tam nejake problematiky, tak som obnovil system a vsetko slapalo korektne. No potom, ked som pocitac na druhy den zapol, vsetko bolo neskutocne spomalene. Aj spustenie prehliadaca... Otvor fórum »
28. 3. 2015 17:30
6
Brigada 2015
3. Krat nepozna niekto konkretne farmu v Spanielsku-Taliansku? Otvor fórum »
28. 3. 2015 16:46
19
Ste členom nejakého spolku alebo neziskovej orgaizácie?
Ak áno tak akej? Napíšte k tomu aj niečo bližšie, čo by nám ostatných mohlo inšpirovať k tomu, aby sme sa pridali. Otvor fórum »
28. 3. 2015 16:15
9
Obsedantno-kompulzívna porucha - OCD
Ja sa len chcem spytat tych, co s nou maju nejake skusenosti, alebo poznaju cloveka s touto poruchou... Je mozne vyliecit sa aj bez liekov? Silou svojej vole?..Ja Len preto sa pytam ze si chcem pomoct, a... Otvor fórum »
28. 3. 2015 15:45
6
Ktora postava Timravy je najviac autobiograficka?
NO co myslite, kolegovia? Otvor fórum »
28. 3. 2015 15:42
13
Akú čerpaciu stanicu uprednostnujete?
chcem sa opýtať akú mate skúsenosť s tankovaním. S kamarátom sme tankovali Tesco benzín a vyskúšali sme že na 32litrov Tesco benzinu sme najazdili cca 370km a od palivá Shell cca 530 (tie iste trate) ... Otvor fórum »
28. 3. 2015 15:26
2
Nový študijný program na FMK
Zaujal ma tento študijny program na UCM v Trnave. Presnejšie tu: http://fmk. sk/novy-studijny-program-na-fmk-podajte-si-prihlasku-na-teoriu-digitalnych-hier/ Chcel by som sa spýtať niekoho kto študuje v trnave niečo podobné. Informácie o škole a také zák Otvor fórum »
28. 3. 2015 15:15
5
Stredná - výška (školy)
CHcem sa spýtať má niekto skúsenosť že z strednej obchodnej akadémie išiel na výšku na medicínu alebo že si spravil ekonomickú výšku a potom ešte medicínu výšku ?? ak nie tak dá sa to ?? Otvor fórum »
28. 3. 2015 14:02
42
Zdieľate so svojím partnerom zubnú kefku?
- áno, máme jednu, nevadí nám to
- iba v nevyhnutných prípadoch (jeden z nás si ju zabudol, som u toho druhého, sme niekde na výlete..)
- nie, ale nevadilo by mi ak áno
Ďalšie možnosti »
28. 3. 2015 14:00- iba v nevyhnutných prípadoch (jeden z nás si ju zabudol, som u toho druhého, sme niekde na výlete..)
- nie, ale nevadilo by mi ak áno
Ďalšie možnosti »