Diskusie - 1456. stránka fóra
109
Chlapi, mate to tiez tak vypozorovane?
Raz som zacal pozorovat ako zenske vnimaju chlapa v zenskej spolcnosti: Ak pekny chlap nijaku nebali, je chladny, tak podla zien je bud gay alebo ma priatelku. Ak skaredy chlap nebali zeny, tak je... Otvor fórum »
19. 4. 2015 11:45
23
Pomôžte mi vybrať najlepší vtip
- na začiatku stvoril boh zem. všetko ostatné je MADE IN CHINA
- moja priatelka nechápe, že ešte nechcem mať deti. niesom pripravený kúpiť kinder vajíčko a niekomu ho dať.
- ide žena do reštavrácie a čašník sa jej píta: prosíte si kurie oko, mačací nos alebo
Hlasuj »
19. 4. 2015 11:35- moja priatelka nechápe, že ešte nechcem mať deti. niesom pripravený kúpiť kinder vajíčko a niekomu ho dať.
- ide žena do reštavrácie a čašník sa jej píta: prosíte si kurie oko, mačací nos alebo
Hlasuj »
9
Hra na klasickej gitare
Hoďte sem nejakú dobru kompiláciu hry na klasickej gitare, ja som momentálne našiel: https://www. youtube. com/watch?v=cSddF86Uhc4 A nejako ma to chytilo, hoci toto je prvý krát čo takú hudbu počúvam, prvé dve sa mi strašne páčia... Otvor fórum »
19. 4. 2015 09:57
4
Otlak na nohách
Mám na nohe otlak, ktorý ma strašne svrbí, prosím Vás neviete mi na to niečo poradiť? Otvor fórum »
19. 4. 2015 08:08
8
7-strunové sady pre 6-strunovú gitaru
Ahojte, tak sa spýtam či je to možné , podľa mňa aj áno ... len pre istotu ..ide mi o tvrdší zvuk a 7 strunové sú dobre podladené ale ja mám gitaru pre 6 strún tak poslednú by som... Otvor fórum »
19. 4. 2015 01:00
30
Populárne dievča
Zdravím, som klasický priemerný chalan. Našiel dievča. Postupne sme sa spoznávali a myslím si, že sme dobrý kamaráti. Nikdy som nechcel, vlastne som o tom tak ani nepremýšľal, že by... Otvor fórum »
18. 4. 2015 21:20
82
Tehotná v 15,,
Som tehotná.. ako to mám povedať mamke? Dieťa si chcem rozhodne nechať! Otvor fórum »
18. 4. 2015 20:01
10
Obraz
Podľa vás, vážené osadenstvo B, čo takého by mal vizuálne obsahovať Oltár Mizantropie? Otvor fórum »
18. 4. 2015 18:53
25
Obyčajné tmavé rifle
Pekne prosíííím, kde kúpim obyčajné tmavé modré rifle, ktoré nebudú vyšúchané ( akože módny efekt, pritom to stučňuje :D ) ktoré nebudú roztrhané, ako keby sa na mňa vrhli psy, ktoré nebudú mať flitre a... Otvor fórum »
18. 4. 2015 17:19
1
34
Sibírsky Husky :)
Takže :D Rodičia mi chcú kúpiť nejakého psíka k narodkám (kedže môj, ktorého mám teraz už je starý a chorý) pýtali sa ma na plemeno... Bývam v dome, na okraji maličkého mestečka blízko lesa, máme aj... Otvor fórum »
18. 4. 2015 15:55
2
Stredna skola
Ked som isla na 5 rocne bil gymnazium a zistila som ze ma nebavi mozem prestupit na umelecku skolu? Otvor fórum »
18. 4. 2015 14:22
49
Uz sa vam stalo, ze ste sa kamaratsky bavili s dievcatom, a ono si myslelo, ze ju balite?
Parkrat sa mi to stalo - proste som bol normal mily, zdvorily, ale z kamaratsva, takze ziadne komplimenty, narazky na vzhlad, sex a pod. , len sa mi s nou dobre kecalo, a... Otvor fórum »
18. 4. 2015 14:12
26