Diskusie - 1447. stránka fóra
5
Leonardo Da Vinci
Poradíte mi nejaké knihy, filmy, dokumenty Leovi? :) Otvor fórum »
25. 4. 2015 15:58
1
Práca v programe stykz
Ahojte. Mali sme za domácu urobiť animáciu v tomto programe. Všetko som urobila ako mala aj som to konvigurovala nag . gif. Lenže učiteľka chce aj verziu s príponou . stykz aby si overila, že som... Otvor fórum »
25. 4. 2015 15:37
7
Paleta tieňov
Zdravím, potrebujem si objednať paletu tieňov, aby ich nemala menej ako 120. Mohli by tam byť aj matné aj lesklé. Viem, že na nete ich je veľa, len niektoré kamarátky si objednali také,... Otvor fórum »
25. 4. 2015 13:03
62
Anglicke slova v slovenskej vete
- nepouzivam ich
- pouzivam ich len pri pisani na nete, pripadam si potom ako najvacsi king ktory pochodil polku sveta, vy ostatni ste sedlaci
- pouzivam ich pri beznej konverzacii z oci do oci
Ďalšie možnosti »
25. 4. 2015 12:35- pouzivam ich len pri pisani na nete, pripadam si potom ako najvacsi king ktory pochodil polku sveta, vy ostatni ste sedlaci
- pouzivam ich pri beznej konverzacii z oci do oci
Ďalšie možnosti »
11
Nástenka
Ahojte :) moja sestra má robiť v škole nástenku o mlieku (niečo ako deň mlieka) a potrebujem nejaké nápady pre ňu snaží sa zohnať niečo ako kolobeh mlieka ak nájdete najeky obrázok tak prosím do komentu dakujém :) Otvor fórum »
25. 4. 2015 12:14
13
Vysoká škola
Čaute potrebujem nejaké info. bol som prijatý na FRI UNIZA, ale je tam uvedené že "Prijímacie skúšky: Osobná účasť je nutná aj pre uchádzačov prijatých bez prijímacej skúšky. " A teraz no načo sa tam mam trepať do... Otvor fórum »
25. 4. 2015 11:35
9
Foto na plátne
Zdravím, dávali ste si niekto tlačiť fotku na plátno? Ak hej, tak cez akú stránku ste to riešili? Boli ste spokojní s výsledkom? Otvor fórum »
25. 4. 2015 10:43
3
"prevrátenie/otočenie klávesnice"
Ahojte, pred pár dňami som na klávesnici niečo omylom stlačil už si nepamätám čo to bolo a odvtedy sa mi deje tento problém. Predtým som ovládal napr. zvuk, jas, prehrávač (pod klávesami "f") priamo bez... Otvor fórum »
25. 4. 2015 10:39
10
Kam na strednú?
Ľudia pomoc, neviem si vybrať z mojich škôl na ktorých mám prihlášky - Hotelová, Obchodná, Umelecká (všetky sú v Prešove) tak ak máte niekto skúsenosti dajte vedieť .. vďakaaaaaa Otvor fórum »
25. 4. 2015 08:28
70
Pouzivate televizne alebo tkzv. slusne n"nadavky" ako napriklad "do kelu" , "mam v pazi" "ja to kaslem" a podobne ? :D
- ano (napíš konkrétne aké)
- neé co ti jebe ty kkt nadávam normálne jak kokot/piča
- nie nenadávam vôbec je to neslušnééééé
Ďalšie možnosti »
25. 4. 2015 02:40- neé co ti jebe ty kkt nadávam normálne jak kokot/piča
- nie nenadávam vôbec je to neslušnééééé
Ďalšie možnosti »
10
Bratislava ->Viedeň
Nešiel by niekto s troma inteligentnými, zaujímavými a vtipnými ľudmi zajtra na výlet do Viedne na zámok Schonbrunn (človek, ktorý má auto) ?? :) Otvor fórum »
24. 4. 2015 22:40
25
Aajaaaj
Je toto podľa vás normálne? Má to niekto podobne? Keď sa jeden z páru stráni sexu a intímnejších dotykov, pretože má komplexy zo svojho tela/nahoty? Otvor fórum »
24. 4. 2015 21:06
20
POMMOOOOCCC
Pomozete mi?:( jachapem ze sa o mna moja mama bojiale vcera som sa ppousmiala na Mobil a 1 vtip tak mi mama vytrhla mobil z ruky a kontrolovala mi ho.. nedovoluje mi ist von a ked som raz aj sla... Otvor fórum »
24. 4. 2015 20:21
1
Foobar2000
Poznáte niekto ? Neviete ako by som vylepšil equalizer? resp. kde by som našiel nejaký doplnok ktorý mi zvýrazni bass ? Cenk ju Otvor fórum »
24. 4. 2015 19:28
2
Zmena microsoft uctu
Ako si mozem na windows phone zmenit microsoft konto? Nikde to nemozem najst Otvor fórum »
24. 4. 2015 19:24
4
Zaujimave umelecke magaziny
Ake poznate zaujimave magaziny, casopisy - ci uz online, alebo tlacene o umeni? Myslim take, ktore sa venuju iba vyslovene tomu. Ci uz zahranicne, alebo slovenske. A je jedno ci su to nejake... Otvor fórum »
24. 4. 2015 18:43