Diskusie - 1441. stránka fóra
23
Informatika, programovanie
Jednoduchá otázka chcela by som si trošku rozšíriť obzory v smere IT nepoznáte nejaký program na programovanie pre úplného začiatočníka prípadne krátku teóriu ako začať? Nejaký web alebo fórum... Je náročné začať s Javou alebo odporúčate mi niečo iné... Otvor fórum »
29. 4. 2015 22:50
7
Zahranicne stranky
Hladam zahranicne stranky so zaujimavymi clankami. Alebo mozu byt aj nejake na styl refresheru, alebo nieco ako napr. http://www. buzzfeed. com/ , ak by niekto nahodou o niecom vedel, budem rad, ked sa podelite... Otvor fórum »
29. 4. 2015 21:44
4
Nhf euba sociálna ekonomika
ahojte študuje alebo študoval niekto tento odbor na NHFke na EUBE? či už v dennej, či v externej forme, napíšte mi prosím vaše postrehy a názory, či sa vám páči/páčilo, čo si o odbore myslíte, ... Otvor fórum »
29. 4. 2015 21:31
22
NotaBene
Kupujete od bezdomovcov NotaBene?? To či áno alebo nie odvôdnite, fest ma to zaujíma.. ; ) Otvor fórum »
29. 4. 2015 21:04
27
Odnaučenie od sladkostí.
Zdravím, keďže mi bola zistená alergia na mliečnu bielkovinu, tak musím vylúčiť klasické sladkosti (áno, pri čítaní obsahov som bola miestami vážne prekvapená, kde všade sa tá laktózová potvora nachádza). Nie som na tom... Otvor fórum »
29. 4. 2015 19:52
4
TUKE - stipendium
Caute... mam taky problem, nepozná niekto niekoho alebo sám to nezažil. že počas toho ako bol študentom poberal soc. štipendium a rozhodol sa že už to nechce študovať a prestal chodiť do školy.. bude škola vyžadovať späť... Otvor fórum »
29. 4. 2015 19:39
15
Kam vlakom
Rozhodol som sa, že cez víkendy budem vyrážať vonku na výletík po Slovensku s vlakom. Máte nejaké miesto, ktoré by ste mi odporučili, kam sa pozrieť? Otvor fórum »
29. 4. 2015 19:25
7
Ake hry sa daju hrat Online
Caute poradite nejake dobre hry ktore sa daju hrat s kamosom nieco ako gta V ze spolu misie prechadzat ale take hry co stiahnem na torrente a pojdu moze byt aj starsie Otvor fórum »
29. 4. 2015 19:10
7
GTA SAMP
je tu niekto kto hrá GTA San Andreas online? Ak áno aký server? Otvor fórum »
29. 4. 2015 15:17
10
Doucko z chemie
Nepoznate niekto niekoho kto robi doucka z chemie ? Som tak trosku zufala, chcela by som z toho maturovat ale moja ucitelka to vobec nevie vysvetlovat, fakt by mi to pomohlo :D Otvor fórum »
29. 4. 2015 14:10
47
Som radsej v spolocnosti:
- uspesnejsich, skusenejsich ludi ako som ja
- menej uspesnych, menej skusenych ludi ako som ja
Hlasuj »
29. 4. 2015 12:58- menej uspesnych, menej skusenych ludi ako som ja
Hlasuj »
7
Večierok pre štvrtákov - aktivity
Zdravím, aké aktivity máte na rozlúčke pre štvrtákov alebo poradte nejaké Vďaka Otvor fórum »
28. 4. 2015 21:33
2
SCIO
Keď mám VŠ poslať "Doklad o absolvovaní Scio testov" - NIE CERTIFIKÁT, viete niekto, čo vlastne chcú? Otvor fórum »
28. 4. 2015 20:59
9
čierne tenisky
Ahojte! Súrne potrebujem čierne vysoké tenisky (plátene) a mám velmi veľký problem ich zohnať. Conversky nechcem, pretože na tých pár krát čo ich budem mať obuté sa mi to neoplatí. Neviete kde by som ich mohla zohnať? Otvor fórum »
28. 4. 2015 20:38
23
26
Fajčenie Kanabinoidov
Takže, otázka zameraná (hlavne) pre užívateľov drog kanabis a hashish.... :prečo to fajčite ? očakávam rozumné odpovede . :) Otvor fórum »
28. 4. 2015 19:33