Diskusie - 1434. stránka fóra
18
Motivačný pohovor na VŠ
Ahojte, viete niekto ako prebieha ten pohovor na vysokej škole? Kde proste neboli prijímačky, len na základe známok zo SŠ a motivačného pohovoru prijímajú. čo sa pýtajú a ako najlepšie reagovať? Ak by niekto vedel, poraďte,... Otvor fórum »
5. 5. 2015 13:47
14
Slovenské hrady a historické pamiatky
Nájdem tu niekoho, kto v sebe tiež nosí túžbu navštíviť počas svojho života všetky hrady, zámky a historické pamiatky na Slovensku? Otvor fórum »
5. 5. 2015 11:24
27
Zabudnutie
Ahojte. Zaujímalo by ma ako sa vám najlepšie zabúdalo na niakú zlú spomienku alebo napr. na niakú osobu a tak ďalej . :D Proste čo vám nejlepšie pomáha v tom nemyslieť na tú osobu , vec... Otvor fórum »
5. 5. 2015 10:32
7
Da sa zistit, ci sa konkretne tell. cislo momentalne nachadza na SK ?
Neviete, ci sa da u operat ora alebo cez net zistit ci uzivatel konkretneho tell. cisla sa nachadza na slovensku alebo mimo neho ? Ked vytocim cislo a hovor bezi, na linke mi nic neoznami a chcela by... Otvor fórum »
5. 5. 2015 10:02
5
Dotazník
Ahojte, :) ak môžte vyplnte mi dotazník k mojej záverečnej práci..nechcem Vás otravovať ale potrebujem pomoc, vdaka za každú odpoved :) http://www. survio. com/survey/d/X2X9Q1R4Q7Z4I8C9D Otvor fórum »
5. 5. 2015 09:53ZA školy
Ahojte viete mi niekto poradiť na ktorej škole (ZŠ, SŠ) by sa dobre robila prax? študujem Aj- FI (občianska), Otvor fórum »
5. 5. 2015 09:44
23
Zaujímalo by ma z čoho pramení SM?
Som sa tak zamyslela nad tým, či pôvod v sadomasochizme, keď niekto chce byť subík (podriadení), nie je náhodou o tom, že človeku celý život rodičia za niečo nadávali, že ako sa zlé správa, ... Otvor fórum »
4. 5. 2015 23:55
7
Hľadá sa názov filmu!
Hľadám názov filmu z prostredia vojny vo Vietname, hlavnú úlohu tam hral americký psovod a jeho nemecký ovčiak, vie niekto čo myslím? Otvor fórum »
4. 5. 2015 21:09
16
Vypadávanie vlasov
V poslednej dobe mi začali dosť vypadávať vlasy Vždy keď si rukou prehrnem vo vlasoch ostane mi v nej veľké množstvo vlasov. Vedeli by ste mi poradiť nejaký dobrý prípravok, ktorý by to zastavil? Otvor fórum »
4. 5. 2015 20:45
12
Mágia ? :D
https://www. youtube. com/watch?v=f0m9QtYWTIE woow vedel by toto niekto vysvetliť ? :D Otvor fórum »
4. 5. 2015 20:08
47
Tesco
Je normálne, že mi v tescu nechcela (drzá, stará, mrzutá) predavačka predať NEALKOHOLICKÉ PIVO ? (Birel -pomelo grep) pretože nemám ešte 18 ? :D A ja jej vravím, že to snáď nemyslíte vážne, naozaj si... Otvor fórum »
4. 5. 2015 19:53
33
Do coho investovat svoje chechtaky?
Byt som si uz zariadil a teraz neviem do coho by som dalej investoval. Rozhadzovat peniaze na kraviny nechcem. Chcel by som nejako zhodnotit uspory a nechat ich pracovat - kto s tym mate uz skusenosti? co navrhujete... Otvor fórum »
4. 5. 2015 19:34
24
Pokazí sa víno?
Toto je asi najzbytočnejšie fórum... :D Ale nemám v chladničke miesto a nutne tam musím dať hrniec no je v nej 3litrová krabica vína ktorá je zatvorena.. Keby vyberem to víno a nechám vonku nepokazí sa? :D Otvor fórum »
4. 5. 2015 18:47
18
Pomôžte mi s týmto IT problémom, prosím
No neviem či som to správne nazvala, ale to je jedno... poprosím tých viac zdatných v PC, aby mi poradili: chcem, aby počítač od zapnutia šiel len 2 hodiny a potom sa automaticky vypol, na... Otvor fórum »
4. 5. 2015 18:35
6
Kŕče
Ahojte, mam take slabsie krce v bruchu. Môže to byť aj od prejedenia? :D alebo máte nejake rady aby mi to prestalo? :) Otvor fórum »
4. 5. 2015 18:01
25
Socialna práca - áno/nie
Ahojte chcem sa Vás niečo opýtať. Keď som vyšla zo školy dala som si prihlášku na sociálnu prácu do Ružomberka, ale nenastúpila som tam, pretože, je veľa absolventov SP a neviem či... Otvor fórum »
4. 5. 2015 15:52
2
Letné ubytovanie v BA
Zdravím ľudia , prosím vedeli by ste mi odporučiť prípadne dať na nejaké lacné ubytovanie v Bratislave počas letných mesiacov júl - september mám na mysli bývanie na ubytovniach / internátoch a pod. ... Otvor fórum »
4. 5. 2015 15:41