Diskusie - 1418. stránka fóra
25
Alergia na lieh (alkohol)
Ahojte, mám alergiu na alkohol. Akonáhle sa napijem, objavia sa mi na tele vyrážky a začne ma celé telo svrbieť, taktiež mám v tej chvíli problém s dýchaním. Chcem sa len opýtať, či sa... Otvor fórum »
17. 5. 2015 19:21
15
Choroba
Čaute viem ze je to blbost ale potrebujem radu zajtra piseme niak 4 písomky z predmetov ktore mi moc nejdu :( učil som sa ale stale mi moc to nejde :/ (som disdebil) a pred koncom roka nemôžem chytit... Otvor fórum »
17. 5. 2015 19:15
9
Brigáda na leto
ahojte :) hľadám si brigádu na leto, pokojne aj v čr alebo niekde v zahraničí napr. na zber ovocia. Ak o niečom viete tak píšte :) Otvor fórum »
17. 5. 2015 17:04
9
Výber herného notebooku
Čaute. Potreboval by som poradiť pri kúpe herného notebooku. Neviem si vybrať. Najlepšie by bolo keby ste mi napísal aj to, v čom je daný ntb lepší od druhého. 1. ... Otvor fórum »
17. 5. 2015 15:54
10
Kde nájdem v Bratislave korzet?
Vie mi niekto poradiť, kde nájdem v Bratislave korzet, taký na každodenné nosenie? Myslím kamennú predajňu hocijakú, prípadne aj nejaký rock/metal shop, chcela by som úplne jednoduchý čierny a ideálne za rozumnú cenu :D Zatiaľ... Otvor fórum »
17. 5. 2015 15:07
4
Logicke riadenie a diagnostika pc siete
Nazdar, mam maturtine otazky , kde vsetky mam skoro vypracovane , no pri diagnostike PC siete a logickom riadeni som uplne strateny , nevedel by mi nahodouniekto pomoct? Prikladam otazky... Otvor fórum »
17. 5. 2015 13:57
7
Ako pripojiť mobil k wifi?? :(
Ahojte, vedeel by mi nietko poradiť ako pripojiť mobil k domácemu routeru? Heslo mám aj všetko len..neviem či to s tym ma niečo spoločne, ale IP adresa je na PC iná ako mi to zobrazuje v mobile..skušala som... Otvor fórum »
17. 5. 2015 13:48
10
Dobrovoľníctvo
Čauky, neviete o niečom kam by som cez leto mohla ísť robiť dobrovoľníčku ? Otvor fórum »
17. 5. 2015 13:07
14
Plavanie
Caute, mam 15 a neviem plavat. dost sa za to a neviem ako sa to naučiť a ani nájsť kupalisko kdkupaliskoebude nikto znamy.. je tu niekto taky? Alebo niekto kto mal tiez taky problem? Otvor fórum »
17. 5. 2015 12:59
25
Nazor na vdhlad webu
Caute. Zatial je vypracovana len domovska stranka. Co si myslie o vzhlade??? www. gawademo. esy. es Otvor fórum »
17. 5. 2015 11:59
50
Je podľa vás objatie 2 kamarátov- chalanov V pohode alebo si myslíte, že to je náznak homosexuality?
Stretnete kamaráta, obijmete ho V pohode... obijme vás ďalší kamarát, ako to vnímate? Aký máte na to názor? Alebo niečo také že povedať kamarátovi že ho mater radi? Otvor fórum »
17. 5. 2015 11:55
31
Striekané opálenie?
Ahojte :) chystám sa na svadbu a chcela by som vyzerať pekne, od prírody som vždy bola skôr bleduľa až do leta a aj vtedy zhnednem len trošku. Samoopalovacie krémy mi veľmi nezaberajú a do solárka nechcem ísť.... Otvor fórum »
17. 5. 2015 10:39
6
Lístok na Justina Timberlaka
Ahojte :) Chcela by som Vás poprosiť o radu. Kamarátka bude mať narodky a fakt priam miluje Justina Timberlaka. Chcela by som jej urobiť radosť a umožniť jej ísť na jeho koncert, avšak neviem kde koncertuje, ... Otvor fórum »
17. 5. 2015 10:29
22
Čo si obuť
Ahojte, potrebujem jednu radu :D Neviem čo si mám obuť k hnedým slávnostným nohaviciam ( do kostola :D ) - okrem topánok na podpätku. Otvor fórum »
17. 5. 2015 08:24
61
Bezcitný (or) užívam si
Cavte rád by som vedel čo si o tomto myslíte ... Pred cca 4 mesiacmi som stretol jednu babu a dávame si sexstretká po čase sa namotala cca pred 3 mesiacmi som spoznal druhú teraz tiež spolu mavame sex... Otvor fórum »
16. 5. 2015 23:49
34
Manipulacia zo strany zeny
Ako reagujes v pripade ked sa ta tvoja zena snazi manipulovat? Napriklad sa bezdovodne prvoplanovo urazi, hra sa na ofucanu za nejaku nezmyselnu blbost a tebe je jasne ze chce s tebou len vyjebat. Otvor fórum »
16. 5. 2015 22:10