Diskusie - 1366. stránka fóra
4
Stream - twitch. tv
Čau komunito, začal som streamovať Gočko na twitchi a spolužiaci mi hovoria že ked hrám GO tak vidia iba čierne,,kde je problém? Ďakujem. Otvor fórum »
23. 6. 2015 17:29
20
Hry v škole
Ahojte mám taký menší problém keďže je koniec roka a my už sa neučíme tak sa strašne nudíme v triede. Poraďte prosím nejaké hry ak poznáte :) Otvor fórum »
23. 6. 2015 17:23
8
Vysoká škola
Chcela by som sa opýtať ako to funguje. Moja sesternica budúci rok maturuje a chcela by v tom mať jasno. Má v pláne podať prihlášku na 4 školy. Takže ak ju príjmu napríklad na dve, ... Otvor fórum »
23. 6. 2015 17:13
20
Unavená z fitka
Ahoj, začala som fitkovať, a každý hovorí, že šport ráno vás nabudí na celý deň a tak. Chodím iba 1x do týždňa do fitka a ani sa vôbec nezničím (som tam max 40 minút a nič... Otvor fórum »
23. 6. 2015 16:47
11
FMFI UK
Birdzaci co ste sa hlasili na bratislavsky matfyz, alebo vasi znami o ktorych viete ze sa tam hlasili, na aky odbor ste chceli ist a ako ste na tom s prijatim alebo neprijatim? :) Otvor fórum »
23. 6. 2015 16:34
2
31
Nakresli vysnívaného partnera/partnerku
Dlho sme sa nijako nezabávali na tejto komunite si myslím, takže, skicáru zdar!! Otvor fórum »
23. 6. 2015 15:44
107
-. - . -,, / -- . - - . / ,,- . -. --- -,,. ,, - / -. ,, . -. - --- . -,, -. - --- / ,,- . -,, --- ,,,, / . - / . --- . -,, -. . - / --,,
- ... .--. .-. .- ...- .. -- / .--- ..- / .- -.- --- / .--. .-. ...- ..-
- ... .--. .-. .- ...- .. -- / .--- ..- / .- -.- --- / -. .- -.- --- -. .. . -.-.
- ..- .-.. --- .... -.-- / .-. --- -... .. -- / .-. .- -. -.. --- --
Hlasuj »
23. 6. 2015 15:06- ... .--. .-. .- ...- .. -- / .--- ..- / .- -.- --- / -. .- -.- --- -. .. . -.-.
- ..- .-.. --- .... -.-- / .-. --- -... .. -- / .-. .- -. -.. --- --
Hlasuj »
1
Cudzie jazyky na Vš
Zdravím, pred časom som zakladala fórum ohľadne cudzích jazykov na Vš, či sa vyučujú všade a sú povinné. Tento rok nastupujem na FSES UNIBA na Európske štúdiá a veľmi rada by som pokračovala v španielčine. Písala... Otvor fórum »
23. 6. 2015 14:31
4
4
Roaming
Zdravim..Ked mám roaming ( Orange ) kolko môže stáť volanie do zahraničia ? Moc stým nemám skúsenosti. Dakujem za každú odpoved. Otvor fórum »
23. 6. 2015 13:02
32
Jaro Filip
Dnes by mal Jaro Filip 66 rokov. Žial tu už nieje. Počuvate ? mali ste ho radi ? Otvor fórum »
23. 6. 2015 12:32
12
Vysokoškolské štúdium v Česku
Ahojte, v septembri nastupujem na VŠ v Brne (FSS MUNI :) ) a myslím, že využijem každú jednu radu ohľadom života v Česku. Ako ste riešili mobilného operátora, financie atď. Každé know how... Otvor fórum »
23. 6. 2015 12:12
5
UK / EUBA - Manažment
Meh, viem že to tu bolo už 150 krát, ale... Prijali ma na UK - manažment, EUBA - obchodná a EUBA - Podnikový manažment. Nikde na nete sa nedá nájsť nijaké objektívne hodnotenie týchto... Otvor fórum »
23. 6. 2015 12:08
21
Precitlivenost a láska
Ahoj chcem sa opýtať po strašne dlhom čase (rokoch) som sa zamilovala a myslim ze som našla toho pravého, Nič také silné som ešte nezažila a neviem to ani ovládať som veľmi precitlivena, pritom som bývala silná osobnosť len tak... Otvor fórum »
23. 6. 2015 11:53BIOTECHNOLOGIE UK
Zdravím, prosím vás, je tu niekto kto písal prijímačky na antropológiu alebo biotechnológie na UK v Bratislave ? Mám na mysli tie na magisterský stupeň. Veľmi by ma zaujímalo ako to tam prebieha. Kto by... Otvor fórum »
23. 6. 2015 10:07