Diskusie - 1347. stránka fóra
25
Toto nemôže byť náhoda :D,,,,
už asi mesiac vkuse sa toto deje a ja absolutne nechápem čo to má znamenať . jednoducho vždy keď sa pozriem na hodinky je buď 10:10 alebo 18:18, 15:15 a tak, chapete... zo začiatku prvé dni... Otvor fórum »
9. 7. 2015 15:24
42
Pijete kávu?
- 1x denne - áno
- 2x a viac denne - áno často - mám ju rád
- - len keď som unavený/a, inak ju nepijem vôbec
Ďalšie možnosti »
9. 7. 2015 15:11- 2x a viac denne - áno často - mám ju rád
- - len keď som unavený/a, inak ju nepijem vôbec
Ďalšie možnosti »
14
Nuda plaz
Zaujimalo by ma aky mate vztah k nuda plazi, alebo ci ste tam uz boli. ma niekto skusenost? Otvor fórum »
9. 7. 2015 14:25
10
Ako sa stať animátorom ?
Prosím dajte nejaké typy ako sa stať animátorom v aquaparkoch, kúpaliskách a pod. , prípadne nejaké najlepšie, najvýhodnejšie organizácie pretože ja sa vtom nevyznám. Otvor fórum »
9. 7. 2015 00:53
13
Letná rozbíjačka
Ahojte, Pominulé roky som už mala playlist na leto vždy pripravený ale tohto roku mi nejak nejde kartu jednoduchá otázka na čom sa teraz rozbíjate vy ? Hľadám niečo typické letné na večery s kamošmi preferujem house, ... Otvor fórum »
9. 7. 2015 00:09
11
Pohoda!!!
Nejde niekto na Pohodu zo Zvolena? Neviem si nejak nájsť lowcost odvoz a neviem či mám risknúť stop takto sám. Nenájde sa nejaký parťák? A vôbec, dáme nejaké stretko dajme tomu na vodnici v... Otvor fórum »
9. 7. 2015 00:09
4
Problém s hrou Gran Turismo 6 (PS3)
Dobrý, stala sa mi taka vec na PS3, že som si zapol hru Gran Turismo 6 a po dlhej instalacii mi stale vypiše installation failed. Pomôže niekto? Neviem čo s tým. Otvor fórum »
8. 7. 2015 23:02
22
PC alebo PS4
Caute Chcem pocut Vas nazor co by bolo lepsie PC alebo PS4? Pri PS4 som si vedomy ze tie hry ma bude nieco stat... Pri PC ako to robi kazdy cize hry zadarmo........ Otvor fórum »
8. 7. 2015 22:32
22
Mávate pri sexe obuté ponožky (v prípade, že ste obaja nahí)?
- áno mávam
- nie nemávam, je to vyslovene vec, ktorú neznesiem
- mávam, ale iba v prípade napr. rýchlovky, kedy sme okrem ponožiek mali na sebe aj iné oblečenie
Ďalšie možnosti »
8. 7. 2015 17:59- nie nemávam, je to vyslovene vec, ktorú neznesiem
- mávam, ale iba v prípade napr. rýchlovky, kedy sme okrem ponožiek mali na sebe aj iné oblečenie
Ďalšie možnosti »
14
Ekzém
Má tu niekto problém s ekzémami? Ak áno, aké prípravky vám najlepšie zaberajú? Radšej prírodné ale môžu byť chemické. . Otvor fórum »
8. 7. 2015 17:00
5
Studium na vs
Ahojte, chcem sa spýtať ako to funguje ak som jeden semester študovala na slovensku, potom som skončila a následne od septembra idem študovať na vš v čechách. Platí sa tam ten jeden rok navyše? A ako je... Otvor fórum »
8. 7. 2015 13:59
2
27
Ktorá hra je podla váš "najrageovejšia"?
Ktorá hra je podla váš "najrageovejšia"? Otvor fórum »
8. 7. 2015 12:46