Diskusie - 1323. stránka fóra
8
Videt či nevidet ?
Je podla Vás lepší videt alebo nevidet problémy ? Jak to je u Vás ? staváte sa problémom či pred nima zavírate oči ? Otvor fórum »
1. 8. 2015 12:19
6
Pomoc o heslo
Zdravím Vás, keby tu je niekto kto by sa mi vedel hecknúť na môj pokec profil, veľmi by mi pomohol, nebola som tam dávno, heslo žiaľ neviem a potrebujem si odtial vymazať udaje. Otvor fórum »
1. 8. 2015 12:12
14
7
Plazma
Ahojte ľudkovia, chcela som sa opýtať či má niekto z vás skúsenosti s darovaním krvnej plazmy....a ak áno neviete ako je to s tými krvnými vstupnými vyšetreniami ? Je tam nejaký poplatok za ne ? Ďakujem za odpoveď... Otvor fórum »
1. 8. 2015 10:27
15
Iphonisti
Prosim vas ako sa da zmenit na tomto wrecku iphone 5c slovensky app store na english (uk) app store. Potrebujem si stiahnut aplikaciu natwest ktora je dostupna iba v english uk app store . Dikes :) Otvor fórum »
1. 8. 2015 00:43
14
Banská Bystrica - romantické miestečká?
Čaute. Chcem zobrať partnerku do BB, avšak reálne toto mesto vôbec nepoznám(e). Zatiaľ som dostal od známeho radu ísť na Hodinovú vežu a zvyšok si dokážem už naplánovať sám. Avšak mám jednu prosbičku na... Otvor fórum »
1. 8. 2015 00:09
12
Najkrajšie miesto Vysokých Tatier
Aké by ste povedali, že je najkrajšie miesto Vysokých Tatier? Ďakujem :). Otvor fórum »
31. 7. 2015 23:31
2
Notebook
Caute, V prvom rade viem, ze takychto tem a for je vela. Ale ja chcem od vas iba nazov konkretneho ntb ktory ste pouzivali a s ktorym mate skusenosti... nechcem zase skoncit ako pri fujitsu(nevybral som... Otvor fórum »
31. 7. 2015 22:57
4
Stránky o mode/blogerky
Ahoj, chcela by som sa opýtať najmä niekoho kto sa vyzná. Teraz som sa začala viac zaoberať týmto a chcela by som poradiť nejaké fashion stránky alebo nejaké vaše obľúbené blogerky. Dakujem za každý príspevok :) Otvor fórum »
31. 7. 2015 21:48
77
Tí čo máte niekoho a nebývate spolu
Ako často ste s vašou polovičkou / polovičom. Je normálne keď sa dvaja ľudia stretávaju len 3 - 4 dni do týždňa? Otvor fórum »
31. 7. 2015 21:08
20
Studené obedy
Ahoj, Birdz! :) Takže, vec sa má takto: onedlho nastupujem opäť do práce a rozhodla som sa, že sa tam z istých dôvodov nechcem stravovať v jedálni. Chcem si preto nosievať jedlo z... Otvor fórum »
31. 7. 2015 17:23
47
Autoškola
Chcel by začať chodiť do autoškoly a mať vodický preukaz. Ale problém je, že neviem ešte poriadne jazdiť, hlavne cúvať a poriadne podraďovať. Doma nieje otec, tak ma to nemá kto naučiť a druhých nechcem... Otvor fórum »
31. 7. 2015 17:07
40
Pozitivizmus
Co vam pomaha v zivote byt pozitivnym? Co robite pre to, aby ste sa zameriavali na tie dobre veci v zivote a nie na tie zle? Co vam pomaha udrzat si dobru naladu? Otvor fórum »
31. 7. 2015 12:19