Diskusie - 1320. stránka fóra
15
Bude to podla vas ešte fungovať?
Ahojte... s priatelom sme sa rozišli nejak pred dvomi mesiacmi hlavne kvoli tomu že sme nedoverovali jeden druhemu.. ano ja viem je to strašna chyba. . / :/ ale akosi sme si začali znovu písať a ono sa... Otvor fórum »
2. 8. 2015 20:41
3
Eshopy
Viete niekto poradiť nejaký eshop s oblečením ? Niečo kde sa dá nakupiť aj za rozumné ceny .. ja najradšej nakupujem v bonprixe ale skúsila by som aj nejaky iný eshop . . Otvor fórum »
2. 8. 2015 20:10
15
Windows 10
Chcem vedieť ako ste na tom s Windowsom 10... ja som nainštalovala včera a celkom sa mi páči vzhľad ale nejde mi Facebook a netuším prečo a len odvčera... nemáte s tým niekto skúsenosti? Otvor fórum »
2. 8. 2015 18:45
16
Vatikán - oblečenie
Zdravím, chystám sa na poznávací zájazd do Ríma a pôjdem aj do Vatikánu a potrebovala by som vedieť aké oblečenie u žien je tam tolerovane aby ma pustili do baziliky a chrámov, či potrebujem len niečo na ramená... Otvor fórum »
2. 8. 2015 17:52
22
FHI - Účtovníctvo EUBA 1. ročník
Ahojte, viem, že o EUBE je tu toho dosť, ale zaujímalo by ma, či tu je niekto, kto teraz nastupuje do 1. ročníka na účtovníctvo, resp. na FHI. Rada by som... Otvor fórum »
2. 8. 2015 16:11
19
30
Čo musím vedieť ak chcem ísť študovať fyziku na VS?
Stačí mi stredoškolská fyzika alebo musím byť nenormálny génius predtým ako nastúpim? :D dík... Otvor fórum »
2. 8. 2015 12:13
30
Nabíjanie
- Nabíjam svoj smartphone každý deň
- Nabíjam svoj smartphone každé 2 dni
- Nabíjam svoj smartphone každé3 dni
Ďalšie možnosti »
2. 8. 2015 12:00- Nabíjam svoj smartphone každé 2 dni
- Nabíjam svoj smartphone každé3 dni
Ďalšie možnosti »
10
Komentuj :D
Ahoj :) Hľadám nových spolužiakov :D Gymnázium FGL Hronská 3, Bratislava Ide niekto?? prosím! :D Alebo apoň intrák na Vranovskej v Petržalke. Ak máte nejaké skúsenosti, alebo tam niekto chodil, ... Otvor fórum »
2. 8. 2015 11:52
2
UK Bratislava Paleobiológia, ide niekto na tento odbor v šk. roku 2015/2016
Ahojte, podával si sem niekto z vás prihlášku, poprípade vie ako to tam chodí ? :) Otvor fórum »
2. 8. 2015 10:39
12
Microsoft Edge a ADBlock
Nepoznáte nejakú funkčnú alternatívu na ADBlock pre nový Microsoft Edge prehliadač ? Otvor fórum »
2. 8. 2015 09:17
6
Ikona zapojených slúchadiel
Ked mám zapojené sluchátka tak by som bol rád aby mi to dole ukazovalo vedla baterky hodín volume atd nejakú ikonu alebo aspon ked ich zapojím a odpojím nech mi to vyhodí nejakú notifikáciu. Viete o niečom takom? Otvor fórum »
2. 8. 2015 01:49
6
Hľadám pesničku
hladam jednu pesničku kde sa spieva niečo ako Do you Belieeeeve alebo If you belieeeeve, a potom nasledovalo niečo čo sa rimuje s theres place like heaven bola vo viacerých filmoch spieval ju muž a tuším tam... Otvor fórum »
2. 8. 2015 01:22
15
Gym+food+protein+training consultant
Ahoj , momentálne mám 17 rokov, 168 cm a 60 kíl. Myslím si , že je to celkom správny vek kedy môžem začať s posilovňou , protein a zdravou stravou. Takže s posilovňou ,... Otvor fórum »
1. 8. 2015 22:29
- nie
- možnosť pre nerozhodníkov
Hlasuj »