Diskusie - 1274. stránka fóra
11
Lenovo
Zdravím, prosím Vás ktorý typ telefónu od Lenovo by ste odporučili :-) potrebujem taký kde my som mohol bežať na wifi a keď nebude prístup na wifi aby som mohol zapnúť internet :-) Ďakujem Otvor fórum »
10. 9. 2015 17:35
24
Originalne oblecenie
Nazdar ; ) chcem sa opytat kupujete si oblecenie v beznych obchodoch niekde v OC odkial ma to oblecenie pol mesta? Alebo radsej hladate veci, ktore na ulici "nestretnete" ..ak nakupujete veci niekde v OC tak tam nakupujete preto... Otvor fórum »
10. 9. 2015 17:15
4
USA
ahojte... mohli by ste mi prosim poradit aka sa aktualne deje udalost v USA?? napr. US open alebo den nezavislosti... ale este nieco okrem toho.... moc mi to pomoze dakujem :) Otvor fórum »
10. 9. 2015 16:18
29
21
Mastne vlasy
Ahojte strasne mi mastneju vlasy umyvam si ich kazdy deuhy den ale na druhy den su velmi mastne a kazdy den si ich zmyvat nechcem a nechcem pouzivat ani suchy sampon. Prosim poradte co mam pouzivat a ako casto... Otvor fórum »
10. 9. 2015 15:25
13
Aky batoh/tasku na notebook???
Caute, som student VS co musi cestovat a neviem co je praktickejsie pre notebook, ci batoh alebo len taska cez plece????? Otvor fórum »
10. 9. 2015 13:43
25
Testy
Chcem sa opýtať jednu vec parno som mala naposledy pred mesiacom tak isto ako ak trávu lebo som prefajčila dojazdy..že či mi to v tých testoch na krv na moč nájdu aj po tom mesiaci ... no a mamka... Otvor fórum »
10. 9. 2015 13:34
20
Smútočná pieseň v rozhlase.
Hrajú u vás v meste či dedine smútočné piesne za zosnulých rodákov a oznamujú dátum a termín pohrebu následne po dohratí tejto piesne? U nás už od rána vyblakuje Hallelujah od A. Burke. Občas zahrajú aj Ave Maria,... Otvor fórum »
10. 9. 2015 12:03
19
FIlm
Prosím, nejaké filmy, ktoré človeku niečo dajú do života? Alebo nejaké motivačné, hocičo, len nie nezmyselné akčné strielačky, alebo niečo romantické atď. Proste film, z ktorého si človek vezme ponaučenie, ... Otvor fórum »
10. 9. 2015 10:24
188
Že čo všetko nenávidím
Je sloboda slova, tak to treba využiť:)) Tak začnem tým čo nenávidím najviac. Nenávidím Slovenskú názormi v komunizme zabudnutú spoločnosť. Ľuďom nedochádza, že s dobou sa menia aj názory. ... Otvor fórum »
10. 9. 2015 09:54
11
Neviem ako sa to vola
Teraz v Ceskoslovensko ma talent bol jeden vystupovat tak, ze mal okolo pasu nejaky pristroj a ked tancoval alebo sa proste hybal zacala hrat taka techno hudba z toho pristroja, neviete ako sa to vola, ci sa... Otvor fórum »
9. 9. 2015 22:44
28
Čupíte pri sprchovaní sa ?
9. 9. 2015 21:50
35
Požili ste niekedy alpu s cukrom za účelom boja proti bolesti brucha?
- áno
- nie
- alpa je moja voľnočasová aktivita, požívam ju bez nutnosti aktuálnej bolesti brucha
Hlasuj »
9. 9. 2015 21:43- nie
- alpa je moja voľnočasová aktivita, požívam ju bez nutnosti aktuálnej bolesti brucha
Hlasuj »
15
Medicína - Karolova univerzita
Nemáte niekto na predaj podklady na prijímacie skúšky na 1. Lekársku fakultu Univerzity Karlovej v Prahe? Jedná sa o tri knihy - Bio, Fyz a Che. Otvor fórum »
9. 9. 2015 21:28
13
18. 9 cesta Dubnica>Ba ComiCon
cavte pravdepodobne pojdem autom do BA na COmiCon, Istrocon 18. septembra a ak by dakto mal zaujem mal by som 3-4 miesta, ja som z Horného Srnia coz je blizko dubnice, Trencina .... ak to bude... Otvor fórum »
9. 9. 2015 19:19
58
Fico nechce migrantov.
Sympatizuješ s výrokom predsedu Vlády Slovenskej republiky? Inteligentne zhodnoť a odargumentuj svoje tvrdenie. Teším sa. Otvor fórum »
9. 9. 2015 19:16