Diskusie - 1250. stránka fóra
6
Bielenie zubov
Ahojte. Asi každý z Vás počul, že sa vďaka sóde bikarbóne a šťave z citrónu dajú vybieliť zuby. Každý však hovorí, že sa tým pokazí zubná sklovilna. Je nejaká možnosť ako ju znova ,,opraviť" alebo... Otvor fórum »
1. 10. 2015 16:57
36
Prazdna,,,,
V poslednom case sa citim prazdne, smutne, sama.... bez nejakeho vascieho pocitu spokojnosti.... prosim poradte co mam robit..... Otvor fórum »
1. 10. 2015 16:23
3
Hlavolam šnurka na paličke
Neviete niekto porsdit nejaky postup, alebo riesenie tohto hlaavolamu? Ide o to pretiahnut snnurku cez tu dlhsiu cast palicky, normalne to nejde ale da sa to, len neviem ako :DD foto v komente Otvor fórum »
1. 10. 2015 15:51
10
Nové hobby, záujmy
Ahojte, mám. 17 rokov, chodím na gympel do a... nejako ma nič nebaví... Teda bie že totálne nič ale je to skôr take individualne hobby ako fotenie, kreslenie, písanie... Ide ale o... Otvor fórum »
1. 10. 2015 14:36Waves/Mike Skinner
ide niekto? kto nevie o co ide, nemusi sa hlasit, event -BA, dneska zajtra sobota, sa divim ze nikto nedaval forum a este kto by ma prenocoval dneska v noci ,... Otvor fórum »
1. 10. 2015 12:06
3
Gymnázium
Ahojte, chcela by som sa popýtať na gymnázia v Nitre, ktoré odporúčate? Som ôsmačka a chcela by som ísť na gympel z osmičky ale triedna hovorí, že to nie je dobré, lebo nás zlúčia s deviatakmi.... Otvor fórum »
1. 10. 2015 11:06
5
Pomôcť zrealizovať dobré veci
drahí priatelia. ktorí radi pomôžete ide o toto hlasovanie. http://www. sppolocne. sk/sk/o-nas/podporili-sme/detail-projektu/1519?region=3 tam zadáte svoje telefonne číslo a príde vám sms s kódom a ten kód prepošlete mne. :) budete vám veľmi veľmi vďačníí Otvor fórum »
1. 10. 2015 10:58
36
Diskusia o vesmíre
Aká je prem vás najzauímavejšia alebo najšokujúcejšia vec ktorú viete o vesmíre Otvor fórum »
30. 9. 2015 23:32
10
Medicína Brno, BA alebo MT?
Rozhodla som sa pre medicínu a neviem sa rozhodnúť medzi Bratislavou Brnom a Martinom. Rada privítam názory na všetky univerzity, prijmačky, intrák a všetko okolo toho :) Otvor fórum »
30. 9. 2015 22:15
5
Uznaju mi vseobecne lekarstvo (MUDr. ) v zahranici?
Zdravim, vie mi niekto poradit ci sa mozem ako absolvent vseobecneho lekarstva u nas uplatnit aj v zahranici? Viem ze UK to umoznuje, kedze to maju na webe, ale niesom si isty o SZU alebo UPJS. ... Otvor fórum »
30. 9. 2015 21:55
36
Sex a miesto?
Ahojte som z BA a chceli by sme s priateľkou mať sex ale nevieme kde keďže u nej aj u mňa doma je vždy niekto nejaké dobré rady na miesto prosím len z BA a okolia v aute tiež nie... Otvor fórum »
30. 9. 2015 20:39
6
Lumia 830 a aktualizacie
Ahojte. Prosím Vás, poraďte blbej ako nainštalovať aktualizácie. Vysvetlím: telefón je určený pre IT trh. Vo fone mám všetko v slovenčine. Síce mi to ukáže dostupnú akt. ale ju nedokáže nainštalovať, ... Otvor fórum »
30. 9. 2015 20:35Práca na Waves Bratislava 2015 Chceš?
Ludia birdzu. Ak chcete pracovať na Waves piatok sobota nedela ako stavači pódií ozvite sa mi. Treba nám ešte pár ludí. Strava, pitný režim, +1 lístok a 2, 5€/hod. Ja myslím, že to... Otvor fórum »
30. 9. 2015 19:20
11
Tetovanie - pruhy
Čaute! Tak ma zaujímalo. Viete ako niektorý ľudia majú na predlaktí, holeni a podobne tetovanie v tvare jednoduchých čiernych pruhov. Má to nejaký hlbší význam ?? Otvor fórum »
30. 9. 2015 18:33
36
Kapela alebo interprét ktorý vás dokázali vytiahnuť zo sračiek ?
Ahojte, máte nejaku hudobnú skupinu alebo interpreta, ktorý vám svojou tvorbou dokázal pomôcť v ťažkých životných situáciách ? :) Za mňa určite Bring me the Horizon, s albumom Sempiternal :) Otvor fórum »
30. 9. 2015 18:29