Diskusie - 1181. stránka fóra
6
Reklamácia- poškodenie pri preprave
Ahojte, je tu niekto, kto sa vyzná trochu lepšie reklamácii a v zákonoch spojených s ňou. Ocitli sme sa vo veľmi nedobrej situácii ohľadom kúpy televízora, za ktorú sme podľa mňa nie zodpovední. Našla by... Otvor fórum »
5. 12. 2015 21:52
3
Prif UK- bez prijmačiek
Ahojte, v tomto ak. roku by som si chcela dať prihlášku na Prif UK- odbor medicínska biológia. Študijný priemer mám 1, 3; z bio, che a fyz som nikdy nemala horšiu známku ako 2.... Otvor fórum »
5. 12. 2015 21:47
16
Predčasná ejakulácia - ako sa jej zbaviť?
Ahojte, pri sexe sa urobím za 3-5 min. Partnerka je z toho zúfalá :( Chcem vydržať v posteli dlhšie, ale neviem ako? Tento článok mi trocha pomohol http://majstervposteli. sk/7-tipov-ako-vydrzat-v-posteli-dlhsie-uz-dnes-vecer/ Máte ďalšie rady? Otvor fórum »
5. 12. 2015 21:31Nechty
ahojte, chcela by som si odjednať z tejto stránky http://www. dream-factory. sk nejaké gély na nechty. gély čo som mala teraz mi prišli už aj s lampou, takže vôbec si neviem vybrať. poradila... Otvor fórum »
5. 12. 2015 21:18
15
Cestovanie
tak milý moji teraz by ma zaujímalo cestovanie kde by ste najradšej cestovali ktorá krajina vás priťahuje láká môžte napísať aj viac miestá mestá a kde by ste začali úplne nový život odzačiatku a či sa vám páčí aj more... Otvor fórum »
5. 12. 2015 20:29
12
Kolko bude mať Smer-SD podla vás percent?
Koľko si myslíte že bude mať smer percent v parlamentných voľbách? Otvor fórum »
5. 12. 2015 20:26
27
Poznáte vo svojom okolí človeka čo dosť fičí na drogách?
Ako sa vysporiadúva so zavislosťou? A čo si myslíte o pervitíne? Otvor fórum »
5. 12. 2015 20:21
3
Chémia - príklad
Vedel by mi niekto poradiť s týmto príkladom ? :) Nádoba o objemu 10 dm3, v níž se nachází 0, 4 molu jodovodíku, byla zahřáta na 440 °C. Jaké budou koncentrace H2, I2 a... Otvor fórum »
5. 12. 2015 20:10
16
Pesnička
Čo posledné dni počúvate, pospevujete si alebo vám "hrá v hlave" ? Otvor fórum »
5. 12. 2015 19:08
41
Predstavujem si,,.
Čo si predstavujete keď vidíte niekoho, kto sa Vám naozaj páči? Vidíte ho pravidelne, nepoznáte ho a predsa sa radi na toho človeka pozeráte... Otvor fórum »
5. 12. 2015 18:14
3
Burza - komodity, forex, indexy ,,.
Ahoj, zaujímal sa tu niekto aj o obchodovanie na burze? Ja už nejaký čas fungujem v súhre s touto činnosťou a páči sa mi tá jednoduchosť a závislosť len na vlastnej hlave. Ako vnímate... Otvor fórum »
5. 12. 2015 16:39
6
Celosvetove hladanie
Ked sa strati napriklad dieta ktore je neplnolete moze sa hladat celosvetovo? Zazjima ma to z toho dôvodu ze mojej susedy dcera je nezvestna druhy rok spolu s jej najlepsou kamaratkou a nejak sa to uz ani neriesi. Ci je... Otvor fórum »
5. 12. 2015 16:04
8
Swan internet - prečo nejde vytvoriť hotspot ?
Mám mobilný internet od SWAN-u a rád by som ho použil na vytvorenie wifi hotspotu na notebooku čo je ale vcelku problém. Použil som rôzne návody na internete-od príkazového riadku až po rôzne programy a stále protestuje. Má niekto... Otvor fórum »
5. 12. 2015 15:40
6
Paypal
Ahojte chcem sa opýtať práve si chcem vytvoriť paypal účet a čo sa týka vyplňovania údajov tak je tam kolónka Apt/Suite no prosím Vás čo to znamená alebo čo tam mám napísať. Chcem si objednať veci s ebay-u no... Otvor fórum »
5. 12. 2015 14:53
46
Socializmus
tak teraz dám trošku inej témy zaujímalo ma že aký máte názor na socializmus čo vtedy bolo lepšie a prečo aké bolo zamestnanie a čo fungovalo vtedy ani neviem prečo ale ma to zaujímá bolo vtedy lepšie alebo horšie teraz... Otvor fórum »
5. 12. 2015 12:14
16
Neplnoletost
Ahoj, takze mam 17 rokov priatel tiež a kamoska 19, chceli by sme vsetci 3ja odist niekam do zahranicia - praha, londyn... jazyk nieje az taky problem len to zr este nemame 18, chceli by sme začať pracovať aspon... Otvor fórum »
5. 12. 2015 11:00
2
Fack ju Göhte 2
Ahojte, neviete kde sa dá tento film pozrieť online, poprípade stiahnuť? :) Nevadilo by mi to aj keby že je to po nemecky :) ďakujem Otvor fórum »
5. 12. 2015 10:54