Diskusie - 1176. stránka fóra
33
Nenavidim vianoce
Nenavidim vianoce pretoze je to jeden z komercnych sviatkov a jedine co mam na vianociach rad su vianocne trhy. som sam alebo ma niekdo podobne zmyslanie na cele vianoce Otvor fórum »
10. 12. 2015 18:08
2
Interpretacia
Ahojte, nevedel by mi niekto poradit nejaku zbierku ci uz poezia alebo proza vhodnu na interpretaciu - seminarka, nejakeho dobreho autora dakujem pekne :) Otvor fórum »
10. 12. 2015 17:39
4
Názov filmu :O
Už dávnejšie som videla jeden film a vobec si neviem spomenuť ako sa volá. Bolo to o mužovi, ktorý skrachoval a mal na starosti let lietadla, no potom mu začali chodiť SMS-sky toho typu, že si má... Otvor fórum »
10. 12. 2015 16:45
10
Porucha napalovačky
Ahojte, vždy ked napalujem , tak mi sa mi to v 3 štvrtine vypne, pri čom napíše, že to prebehlo uspešne, ale cd/ dvd mi aj tak nejde spustiť. Porucha mechaniky alebo programu? Neviete kde... Otvor fórum »
10. 12. 2015 16:41
21
Utopený mobil - pomoc
Včera sa mi "podarilo" utopiť si mobil... samozrejme, hneď som ho povypínala, vytiahla baterku a dala sušiť, ale dnes, keď som ho skúsila zapnúť, zistila som že je tu menší problém... a síce,... Otvor fórum »
10. 12. 2015 16:19
7
TEV
Caw. Zajtra ma TEV a vazne sa mi nechce cviciť.. Chcem sa Vás teda spýtať čo by som si mohla dať ako dvôvod vážne ma nic nenapadá. BTW bolesť brucha uz nemozem ; ( Otvor fórum »
10. 12. 2015 15:48
2
Steinová vs. egjak
prosím o váš názor som ôsmačka a chcela by som prestúpiť na nejake 5rocne biling. gymkov KE ale no v ANG nie som najlepšia . som si pozerala ake maju kritéria prijatia na steinovu tak no dá sa to... Otvor fórum »
10. 12. 2015 14:29
6
Pozvánka na Javor ak ma tam nájdete pomocou appky GoCatchMe máš u mňa punč.
Pozývam všetkých birdzákov/člny na SOŠ drevársku vo Zvolene bude sa konať jubilejný 20. Javor 8:00-12:00 tjst. prezentácia školy, odborov, + vyhodnotenie osobnosti školy , verejne prístupná, určená najme pre budúcich stredoškolákov. Pozýva Kiko. Otvor fórum »
10. 12. 2015 12:57
7
Matura 2016- pisomne-ANJ
Ahojte, len som sa chcela opýtať niekoho, kto to už má za sebou alebo ešte len teraz maturuje, či ste sa nejak zvlaš pripravovali na pisomnu z angliny ak vam vobec gramatika nešla? či ste to nechali... Otvor fórum »
10. 12. 2015 12:39
10
Prasknuty displej iphone 6
Dobre ranko, pred mesiacom som si bola dat vymenit v servise mobilov dispej na iPhone6 kedze mi mobil padol, rozbity pravy horny roh-200€. dali nan aj tvrdene sklo. vcera som si vsimla ze na dolnom... Otvor fórum »
10. 12. 2015 07:52
6
Zvonenie
viem že to tu nepatrí a nie je to práve tá najlepšia diskusia ale velmi by ma zaujímalo od vás či máte radi kostolné zvony a či by ste dovolili zapnúť zvony hocikomu trebárs deťom aj dospelým viem že to... Otvor fórum »
9. 12. 2015 23:33
3
Teman na SOC
Ahojte :) potrebovala by som poradit ktoru temu si vybrat na soc... a to : Deja Vu, Historia psychologie, Dyslexia, Schyzofrenia... pls poradte ktora tema je najlepsia a aka prakticka cast by sa dala spravit k... Otvor fórum »
9. 12. 2015 23:27
4
Filmy o zločincoch
Poznáte nejake dobre filmy ktore su natočené z pohladu zločinca? Planovanie vraždy, lupeže, zaškodnictvo, pomsta atď. Otvor fórum »
9. 12. 2015 23:20
1
Poraďte
Čo je lepšie? Gymnázium Ladislava Novomeského(Tomášička) alebo Metodova? Niektorí nadávajú na tomášičku že sa tam dostane každý, kto ma peniaze a že učitelia tiež niesu buhvi co..tak neviem..chcem vedieť vaše názory Otvor fórum »
9. 12. 2015 23:04
64
Som príliš inteligentný pre tento svet
Caute, zistil som, ze som prilis inteligentny pre tento svet plny ludi naucenych automaticky robit kazdy den tie iste veci. Lebo to co vidim okolo, co ma obklopuje ma nuti zamyslat sa nad tym, ako... Otvor fórum »
9. 12. 2015 22:34
4
Chémia- projekt
Ahoj musíme robiť projekt na chémiu niečo podobné ako SOČ len na chémii a chcela by som poradiť nejakú zaujímavú tému. :) Otvor fórum »
9. 12. 2015 20:25
9
Smiech
teraz dám vtipný úrivok chcel by som sa od vás spýtať či už ste niekedy mali záchvat smiechu večer v noci priklad o druhej ja sem mal ne razy chcel by som vedieť či ste mali aj vy takúto podobnú... Otvor fórum »
9. 12. 2015 19:53
- Gym.metodova
Hlasuj »