Diskusie - 1151. stránka fóra
83
Rada do života?
Keby máte možnosť cestovať v čase a cestovali by ste napr. 10 rokov späť a stretli by ste (zamaskovaní) svoje mladšie Ja. Akú radu by ste mu dali do života? Také že vsaď 10, ... Otvor fórum »
2. 1. 2016 21:13
40
Čo by ste urobili, keby ste stretli na ulici muffinové boky?
len tak pre inšpiráciu, samozrejme, závidím a chcem sa priživiť na popularite týchto bokov Otvor fórum »
2. 1. 2016 20:51
10
Ktorá z Cimorelli je podľa vás najkrajšia?
2. 1. 2016 20:38
13
Koľko nás je tu ateiztov? ( prosím hlasujte ) :-)
2. 1. 2016 20:37
3
Práca na nemeckú pracovnú zmluvu
Pracuje niekto na takejto zmluve ? Hľadám podobnú lebo doteraz som robil len cez Sk agentúru. Poradíte prosím ? Mám ukončenú strednú školu aj s maturitou. Nemecký jazyk: pokročilý. Hľadám niečo kde nepotrebujem odborný výcvik ako je... Otvor fórum »
2. 1. 2016 19:59
1
Niekto kto vie pomôcť sCsharp a Windows forms prosíííím? O:)
Niekto kto vie pomôcť s csharp a windows forms prosííím? O:) Otvor fórum »
2. 1. 2016 19:11
6
Koho bavia delfíniky, či morské živočíchy?
Ahojte, našla by sa tu nejaká dobrá osôbka, ktorej by sa chcelo pomôcť s rozbehnutou FB freetime stránkou okolo delfínikov, mora a morských živočíchov a zdieľať príspevky. Zišiel by sa nám ešte niekto do tímu. Veľmi by... Otvor fórum »
2. 1. 2016 19:05
3
Boty
cavte z ktorych stranok si najcastejsie objednavate topanky?? ... (tenisky, conversy......) Otvor fórum »
2. 1. 2016 17:54
4
DOD LF BRATISLAVA (medicína) -kedy?
Prosím neviete kedy má byť DOD na LF UK v Bratislave? Hľadám to už dosť dlho na nete a našla som len DOD do Martina ale termín do BA neviem nikde nájsť. Poprípade chystáte sa niekto? ... Otvor fórum »
2. 1. 2016 17:41
2
Ochranné pomôcky na stavbu
Ahojte, chcem môjmu frajerovi kúpiť na meniny ochranné pomôcky a to konkrétne : gumáky, rukavice, montérky a prilbu.. Kdesi som čítala čosi že eshop http://www. oblecsadoroboty. sk/ochranne-pomocky-c111 je celkom spoľahlivý, vy to odkial beriete?:) Otvor fórum »
2. 1. 2016 17:39
5
Bratislava dnes.
Vy čo ste z BA alebo vy čo tam študujete, mení sa BA k lepšiemu? Ako vnímate svoje mesto? V čom má plusy a v čom mínusi? A radšej by ste žili v starom meste alebo... Otvor fórum »
2. 1. 2016 16:14
35
Maturitny rocnik a ja prepadam !!!!!! :(((((
Som stvrtacka a na polroku mi vychadzaju 3 alebo 4 päťky, a už neviem či to stíham opraviť, čo s tým mám robiť? :( Pustia ma k maturite? Alebo ešte stíham na polroku prestúpiť na inú školu? Prosím... Otvor fórum »
2. 1. 2016 16:14
1
Náramok s menom lacno + suťaž o poukaz v hodnote 30 eur
Ahojte :) predávam tie náramky s menom. Mal by niekto záujem ? :) Iba 1, 80 eura za kus :) Pozrite tuto stranku na fb, máme tam momentálne aj súťaž o 30 eurový poukaz do HaM (ja... Otvor fórum »
2. 1. 2016 16:12
2
Organizácia festivalu
Ahojte, nie je tu niekto skúsený, kto by mi vedel poradiť s organizáciou festivalu? Mal by to byť hokejový štadión, 5 známych kapiel zo Slovenska a neviem čo všetko treba vybaviť, viem, že treba... Otvor fórum »
2. 1. 2016 15:59
2
Maturita z dejín umenia
Potrebujem zohnať vypracované témy z dejín umenia. Keby sa našla dobrá duša, ktorá by mi ich poskytla som ochotná aj zaplatiť dáky "normálny" poplatok. Ďakujem Otvor fórum »
2. 1. 2016 15:32
5
Euphoric Hardstyle
Počúva niekto tento žáner hudby? Ja som začal len nedávno a tak nepoznám veľa piesní/interprétov, tak ak niekto počúva nech nejaké pridá.. https://www. youtube. com/watch?v=een-MkhY_o4 Otvor fórum »
2. 1. 2016 15:31