Diskusie - 1088. stránka fóra
7
Letná brigáda
Ahojte, neviete o nejakej brigáde v Bratislave na leto 2016? Zháňať si ju už teraz a posielať životopisy alebo čakať pred prázdninami na ponuky? Otvor fórum »
24. 2. 2016 15:48
20
Psychológia alebo Austrália ?
Ahojte, čas už ma naozaj tlačí a ja sa stále neviem rozhodnúť, že kam po strednej škole :/ Čo by ste robili na mojom mieste? Chodím na obchodnú akadémiu ale vo voľnom čase sa venujem čítaniu psychologickej literatúry,... Otvor fórum »
24. 2. 2016 15:23
11
Prihláška na VS
*Koment* Mám malý problém. Vypisoval som prihlášku na VS (už 5krát jednu) A pomýlil som sa v zápise známok. Ale zabudol som na to a odoslal ju. Čo mám teraz robiť? Zavolať na štúdijné... Otvor fórum »
24. 2. 2016 15:05
8
Ako zabezpecim automaticke ukladanie suborov na pamatovu kartu
Viete mi poradit ked stahujem subory aby sa nestahovali do pamate mobilovej ale na pamat SD karty . Otvor fórum »
24. 2. 2016 14:51
2
Potravinarska skola
Zdravim Decka, Vie niekto ci na slovaci alebo v cechach je stredna skola potravinarska s odborom spracovanie mlieka respektive ma to vo vyucbe tento predmet? Ak ano bol by som rad za info. Ked je a nieco o... Otvor fórum »
24. 2. 2016 14:38Klasické jazyky, UK
Ahojte, študuje tu z vás niekto odbor klasické jazyky na filozofickej fakulte Univerzity Komenského? Prípadne poznáte niekoho, kto študuje/študoval? Otvor fórum »
24. 2. 2016 13:06
4
Názor na VŠ Danubius
Chcem prestúpiť na žurnalistiku na túto školu, študovať to externe. Aké máte skúsenosti s touto súkromkou? Veľa učenia? Je tam nejaká prax? Vopred díkes Otvor fórum »
24. 2. 2016 11:40
6
Labrador zadara
prosim vezmite si niekto mojho labradora neni cassa on starat sme zaneprazdneni a ons a nudi a vsetko devastuje potom nanho maju vsetcia nervy. nezauimaju ma vase moralisticke keci to hovorim dopredu. reagujte len ak by ste mali zaujem inak... Otvor fórum »
24. 2. 2016 11:25
13
AUTOŠKOLA
No čo ľudia, kto sa chystá robiť si vodičák, alebo kto ho už má? Ako prebiehali jazdy v autoškole? Vedeli ste hneď všetko urobiť, alebo ste takí začiatočníci ako ja? :D Ja sa veľmi bojím skúšok, ... Otvor fórum »
24. 2. 2016 10:37
12
Ukradnúť či neukradnúť?
Ahojte, dnes ráno som bola behať a dobehol za mnou malý šarpejík ktorého skoro zrazilo auto. Poštárka mi povedala že to je u tej rodiny úúúplne normálne že idú do práce a to malé vyvrú na ulici. ... Otvor fórum »
24. 2. 2016 10:15EUBA FHI - HI
caute, chodi niekto na EUBA FHI odbor HI? chcel by som nejake aktualne informacie napr. ake su tam predmety(kolko mat a kolko inf) atd.. diik Otvor fórum »
24. 2. 2016 01:00
26
Zlomený zub
predvcerom som sem pisala, ze sa mi zlomil zub - predny, komplet cely. je to vina ciastocne moja, ale aj byvalej zubarky, ktora mi ten zub vyvrtala (skoro polku z neho dala prec), vybrala... Otvor fórum »
24. 2. 2016 00:32
6
UMB Učitelstvo telesnej výchovy,,
Zdravím, rozmyšlam nad jednoodborovim študiom.. mate niekdo skusenosti? Zaujima ma aj študensky život v BB, intraky, privaty, aj niečo konkretnejšie k samotnemu študiu a tak.. za každe info budem vdačný, ďakujem! (: Otvor fórum »
23. 2. 2016 21:52
7
Blog o cestovaní
Ahojte chcela by som si založiť blog o cestovaní už dlhšie som o tom uvažovala ale nemám žiadne skúsenosti s tým ako sa blog tvorí ako to celé funguje atď. Potrebovala by som nejaké rady a celkovo pomoc. Otvor fórum »
23. 2. 2016 21:44
7
UK v BA :)
Ahojte, je tu niekto kto sa hlási na UK do BA? :) Až nie som sama ako trdlo.... Ak sa niekto takí nájde, tak kludne napíš aj na FB: Lucia (Luluša) Krupová... Dikičko ; ) Otvor fórum »
23. 2. 2016 20:24
1
Darček pre kamaratku:)
potrebujem pomoc s vyberom darceku pre kamaratku ktorá bude mat 14 a ja fakt neviem čo jej mám kupit je to skor chlapčenský typ že nič moc nenosí ale chcela som jej kupit tenisky Vans alebo Converse ale tak... Otvor fórum »
23. 2. 2016 19:46
35
Bolí ťa vŕtanie kazov v zube?
- Áno, bolí, ale dám to
- Áno, bolí a veľmi, horko ťažko zvládam
- Nie, nebolí, iba minimálne
Hlasuj »
23. 2. 2016 18:44- Áno, bolí a veľmi, horko ťažko zvládam
- Nie, nebolí, iba minimálne
Hlasuj »