Diskusie - 1087. stránka fóra
9
Architektúra
Ahojte :) Chcem sa Vás opýtať tých ktorých robili talentovky na STU, konkrétne na architektúru. Ako ste dopadli? Pýtam sa preto lebo by som chcela spoznať svojich budúcich spolužiakov. :D :D :) Otvor fórum »
25. 2. 2016 12:49
26
Bol tvoj tatko depešák alebo metalista?
25. 2. 2016 11:24
19
Zisti doktorka ze som fajčila?
zajtra idem do doktorky a dnes som fajčila... môže to zistit doktorka? Otvor fórum »
25. 2. 2016 11:01Sanatórium Tatranská kotlina
Cuuus. Ako to vyzerá s ubytovaním v tomto sanatóriu počas lyžiarskeho, kto tam už bol? :) Otvor fórum »
25. 2. 2016 09:56
1
Darček pre kamarátku
Ahojte poraďte niaky darček pre moju kamarátku bude mat teraz 14 a neviem co jej mám kúpiť môže byt aj nieco drahšie:) mala som na pláne vansy ale neviem ci by ju potesili:D poraďte aj vy nieco:D Otvor fórum »
25. 2. 2016 06:47
3
Čo je to ? "horký sľub"
No valasy a potulčina tunák z tejto krajiny z čvachtavej vody a zemy mrkou posiatou, ( nie posratou) z kriváňovej holy kde fabrika stojí , ktože z Vás hádanku moju rozlúskne. Otvor fórum »
24. 2. 2016 23:05
10
Prestup priamo do IB
Ahojte, chcela by som sa spytat ci by bolo nejak mozne prestupit do IB triedy na GJH v BA y druheho rocnika GBASu alebo aspon priamo do nejakeho danneho rocnika. Lebo vekovo co maju kriteria mi to vychadza... Otvor fórum »
24. 2. 2016 21:31
8
Ktore gymnazium je z tychto najlepsie, ktore si vybrat?
24. 2. 2016 20:12Ako ochorieť
Ahojte chcela by som zajtra ostať doma a neviem ako oklamať rodičov ja mám dobru imunitu čiže ja tak ľahko neochoriem poraďte nieco ale aby to bolo iba na jeden den. Nechajte si prosim svoje poznámky... diky Otvor fórum »
24. 2. 2016 20:07
6
Odporučíte nejaký komix alebo fantasy?
Poznáte nejaký dobrý komix alebo fantasy? Zaujíma ma niečo ako Zaklínač alebo Fables :) Ide mi hlavne o zaujímavý príbeh a dobre vykreslené charaktery :) Otvor fórum »
24. 2. 2016 19:38
3
Gymnastika
Ahojte chcela by som sa spýtať či niekto náhodou nemá skúsenosť s gymnastikou. Chcela by som začať trénovať ako roztlieskavacka kde je samozrejme aj gymnastika ale mám problém s chrbátom (skolioza) Nemá niekto skúsenosť či to moc prekáža popripadne... Otvor fórum »
24. 2. 2016 19:38
7
Posledny album Iggyho Popa Post Pop Depression
Je niekto komu sa paci jeho tvorba?Mam tiket do Amsterdamu a osobne idem do toho skor kvoli Joshovi Hommeovi z Queens of the Stone Age, s ktorym album vytvorili spolocne. Osobne sa mi album velmi paci, neni to... Otvor fórum »
24. 2. 2016 19:33
9
Pomstychtivosť
Keď som mal priateľku, robila niečo také, keď sme sa mali stretnúť, ale povedal som, že ostanem trocha dlhšie, že sa stretneme neskôr... na ďalší deň vrátila úder rovnakým spôsobom. Stretnem sa s kamarátkou,... Otvor fórum »
24. 2. 2016 19:29
5
Alergia/kone
Čaute, chcel by som poprosiť o radu. Začal som chodievať na kone a som zistil, že mám alergiu. Celé oči červené napuchnuté, plný nos a kýchanie. Je tu nejaká možnosť, aby som tam... Otvor fórum »
24. 2. 2016 18:49
5
Milva na vlasy - skúsenosti?
má niekto skúsenosti s vlasovými produktami (šampóny, masky, vodičky) s chinínom? Ozaj sú po použití Milvy vlásky hustejšie, krajšie, prestanú vypadávať? Otvor fórum »
24. 2. 2016 16:22