Diskusie - 1086. stránka fóra
20
Nečakaný záujem
Vŕta mi to v hlave, viac ľudí viac rozumu :D je to na dlhšie takže vysvetlenie v prvom komente ; ) Otvor fórum »
25. 2. 2016 23:19
2
Lacno z Budapešti do Bratislavy
Ahojte, budúci mesiac ma čaká cesta z Budapešti do BA a tak mi napadlo, že určite tu stretnem skúsených cestovateľov, ktorí mi budú vedieť poradiť, ako by ma to ako neštudenta vyšlo najlacnejšie (okrem stopovania samozrejme).... Otvor fórum »
25. 2. 2016 22:59Fyzioterapia Prešov
Zdravím, študuje niekto na UNIPO Fyzioterapiu? Alebo tam niekto robil prijímačky? Chcela by som sa opýtať na úroveň celkovo školy a na prijímačky.. Keby niekto čosi, poprosím správu, môžeme si o tom viac pokecať. ... Otvor fórum »
25. 2. 2016 21:40
9
Vidiečania
Prečo vidiečania (v priemere) rozprávajú výrazne hlasnejšie než mestskí ľudia ? Otvor fórum »
25. 2. 2016 21:31
13
Reunion po dlhej odluke
S priateľom sa máme stretnúť po dlhej dobe, čo sme od seba v long distance relationship. Uvidíme sa len na týždeň, nejaké návrhy, čo robiť (sex vynechajme, to je obvious). Hocijaké výstrednosti, nápady... Otvor fórum »
25. 2. 2016 20:42
3
Zľavové karty
Má niekto skúsenosti s takýmito kartami ? Lebo dnes mame volal jeden chlap a ponúkal jej zľavovú kartu, ktorá platí skoro vo všetkých obchodoch aj v lekárni. Tiež vravel, že ak sa nám v domácnosti pokazí... Otvor fórum »
25. 2. 2016 20:22
16
Aké erotické pomôcky používate?
Zaujíma ma hlavne, aké baby používate pomôcky, či už pri sexe, alebo pri masturbovaní :) Dikes... chcem sa inšpirovať, čo kúpiť babe. :D Otvor fórum »
25. 2. 2016 19:36
28
1
New Balance
Ahojte, chcem si objednať Nb tenisky, ale podľa nejakej divnej tabuľky mi vyšlo že si mám zobrať veľkosť 46 :D to mi príde ako blbosť nakoľko normáne napríklad converse nosím 44 :D nemáte niekto skúsenosť či to číslovanie... Otvor fórum »
25. 2. 2016 19:01Soundrack
Ahoj. Chcela by som sa hlavne spýtať tích, ktorý poznajú film Cyberbully. Myslím ten kde sa celý film natáčal len v jedne miestnosti, a bolo to o tej babe čo mala kamarátku Megan. Len či nahodou neviete... Otvor fórum »
25. 2. 2016 18:39
4
Sťahovanie
Nevedel by mi niekdo poradiť kde sa dajú stiahnuť filmy a zadarmo? Otvor fórum »
25. 2. 2016 17:43
3
Štúdium geografie a histórie
Mám v pláne študovať na Univerzite Mateja Bella učiteľstvo v kombinácii geografia-história. Chcela by som vedieť aké predmety sa tam vlastne učia okrem geografie, histórie s nimi súvisiace predmety. Ak niekto študuje tento odbor, tak mi... Otvor fórum »
25. 2. 2016 17:29
6
Weby na STU FIIT
Zdravim chystam sa studovat na FIITke a hladam niekoho kto mi poradi v ktorom studijnom programe sa vyucuju webove technologie (php, html mozno css, ak vobec). Ano viem ze maju info na stranke, ale prilis strucne.... Otvor fórum »
25. 2. 2016 16:17
4
Elektronická prihláška
Ahojte, už som zúfala, vypísala som celú elektronickú prihlášku aj vytlačila ale nejde mii vytlačiť príkaz na úhradu.. konkrétne tam píše že pre zvolenú prihlášku nie sú k dispozícii žiadne predpisy na úhradu... čo s tým mám robiť?... Otvor fórum »
25. 2. 2016 15:44
11
Zrazeny jeľeň
Takže otazka hlavne na vegetarianov :D Ked nejake zvířátko zrazí auto alebo zomre prirodzenou smrtou nasledkom urazu na zranenia nezlucitelne so zivotom boli by ste za aby sa maso dotycneho uhynuteho zvieratka konzumovalo? Otvor fórum »
25. 2. 2016 13:59
8
Chyba z minulosti
Čo by som mala urobiť, keď som sa zaľúbila do chlapca, ktoré ho som odmietla a navyše je to môj spolužiak ? Otvor fórum »
25. 2. 2016 13:50