Diskusie - 1078. stránka fóra
26
Ako sa odľúbiť?
Lebo uz ma nebaví toto hnusne depkárčenie a čakanie na niečo, čo sa nestane. Drogy nezaberajú, to neraďte Otvor fórum »
3. 3. 2016 00:52
14
Hospital Tycoon
Neviete mi niekto poradiť ako a kde stiahnuť hru Hospital Tycoon tak aby mi išla? Mám ju cez torrent ale vypisuje mi tam, že mi chýba súbor fmodex. dll a tiež sa to nedá stiahnuť len tak ...... Otvor fórum »
3. 3. 2016 00:16
27
Oblubene jedlo zo skolskej jedalne na zakladke
Zvycajne decka nemaju radi jedalenske jedla, ale urcite sa najdu aj vynimky. Moje by boli: dukatove buchticky, som si musel vzdy pytat duplu, spagety som mal rad tiez, aj spenat (co asi nikto iny... Otvor fórum »
3. 3. 2016 00:12
12
Vtipné songy
Dajte do komentára nejaké podľa vás vtipné songy. Pre mňa je toto jeden z "naj" songov. You touch my Tralala https://www. youtube. com/watch?v=z13qnzUQwuI Otvor fórum »
2. 3. 2016 23:15
1
Preklad
Ahojte potrebovala by som preložiť dve frázy z jednej piesne, s ktorými si neviem dať rady (preložiť to viem, len neviem ako to dať do jazyka slovenského ak ma chápete :) Za pomoc ďakujem. 1. ... Otvor fórum »
2. 3. 2016 22:32
41
Smrdí ako plastelína
Je normálne, že môj ejakulát smrdí ako plastelína? Príde mi to trochu divné. (nie, nemám 12 rokov ako je napísané v profile (12 rocny asi ani ejakulaty nemaju)) Otvor fórum »
2. 3. 2016 21:11
28
Ktorý jazyk z týchto dvoch podla vás znie krajšie?
2. 3. 2016 21:10
4
Finančne akcie
Neviete náhodou o nejakej knižke o obchodovaní s akciami na burze? Zaklady a podobne Otvor fórum »
2. 3. 2016 19:59
5
Pomoc s nemčinou
čus, nenašla by sa tu nejaká dobrá duša, ktorá by mi skontrolovala prácu z nemčiny? (má 175 slov čiže to nie ani nejako dlhé) Ak áno tak predom ďakujem a tu je odkaz na tú prácu: http://pastebin.... Otvor fórum »
2. 3. 2016 19:28
4
ANKETY A PRIVYROBENIE SI
Kto by mal záujem sa podrobit na vyskumoch? a ziskat za to patričnu odmenu ? odmeny su vo forme poukážok a roznych produktov zanechajte mi tu vaš email a pošlem vám pozvánku :) a viac info Otvor fórum »
2. 3. 2016 19:24
24
Vstávanie do školy/práce
- Vstať skoro ráno, ale aj skoro skončiť
- Dlho spať a neskoro začať, ale aj neskoršie skončiť
- Skoro začať a neskoro skončiť, lebo sa rád biflím
Hlasuj »
2. 3. 2016 18:35- Dlho spať a neskoro začať, ale aj neskoršie skončiť
- Skoro začať a neskoro skončiť, lebo sa rád biflím
Hlasuj »
48
Môj najväčší postrach,, Aj vás straší?
Budúcnosť.... Vždy ma straší to čo bude a ako sa začnem vobec usadzovať.... Aj keď robím tak nemám skoro žiadne úspory.... Ľudia vy ste na tom ako v akom veku ste začali riešiť to co nas čaká to čo bude?... Otvor fórum »
2. 3. 2016 18:28
2
Google Play dev a Youtube AdSense
Čaute, takže po nejakom hľadaní info ohľadom daní a speňažovania soms a rozhodol sa spýtať tu. Prvá vec je YT AdSense, ak chcem príjmať peniaze z reklám v mojich videach, musím nejak odvádzať dane? Mám 16,... Otvor fórum »
2. 3. 2016 17:00
6
Leto u Protinožcov
Plánujete niekto odísť toto leto do Austrálie alebo na Nový Zéland? Alebo ste už boli? Napíšte mi ako ste tam išli a cez koho? Ďakujem Otvor fórum »
2. 3. 2016 16:30
10
Hodinky
Ahojte, chcela by som svojmu priateľovi kúpiť hodinky, rozmýšlam nad značkami IWC/Rolex... vedel by mi niekto odporúčiť obchod/e-shop s dobrým servisom? Chápete, nie je to až taká malá investícia :D ďakujem pekne :) Otvor fórum »
2. 3. 2016 15:44
- Radšej mám jablko
- Obidve rovnako
Ďalšie možnosti »