Diskusie - 1078. stránka fóra
15
Ako riešite žiarlivosť?
Nemyslím teraz len vo vzťahu. Ale napríklad aj v priateľstve, v práci a pod. Určite ste sa stretli s takou situáciou. Tak ako ju riešite alebo ako riešiť takéto niečo? Otvor fórum »
3. 3. 2016 17:43
22
Horory
čawte , Chcela by som vedieť niečo z vaších životov alebo blízkych či sa vám niekedy stalo niečo čudné, horor, strašidelne ....... Milujem takéto veci................. Mne sa toho stalo dosť tak... Otvor fórum »
3. 3. 2016 16:53
6
Nastavenia na facebooku
Ahojte :) Prosím vás, je možné nastaviť si na facebooku, aby nejaká konkrétna osoba, ktorú máme v priateľoch nevidela inú konkrétnu osobu? Resp. jej komentáre pri našich fotkách a pod. ? Potrebovala by som to vedieť.... Otvor fórum »
3. 3. 2016 16:45
3
Predaj vecí - ebay
ahojte! máte skúsenosť s predajom vecí na ebayi :) prípadne niekde inde??? ďakujem Otvor fórum »
3. 3. 2016 15:34
1
STU FCHPT vs. UK FPharm
Ako by ste zhodnotili porovnanie týchto škôl v kvalite, náročnosti a využití do života?Mňa strašne baví chémia a biológia a aj mi ide ale mám problémy s matematikou a fyzikou. STU FCHPT odbor Kozmetika, výživa a ochrana... Otvor fórum »
3. 3. 2016 14:49
5
XPERIA a zalagovane zadavanie KODu
Caute, ma niekto podobny problem s mobilmy XPERIA ? Tym myslim ze mam blokovanie nastavene na kod a asi po polroku od kupy mi to teraz zacalo lagovat ked ho zadavam... Nechcem kvoli tomu resetovat mobil, nie... Otvor fórum »
3. 3. 2016 14:18
57
3 Veci na opusteny ostrov
Keby ste mohli, tak ake 3 veci by ste si zo sebou zobrali na opusteny ostrov? Nerataju sa ludia. Otvor fórum »
3. 3. 2016 13:43
1
ROYAL IMAGE COMPANY
Ahojte baby. Chcela som sa opýtať či máte niektorá skúsenosti s modelingovou organizáciou ROYAL IMAGE COMPANY. Ide o to, že pýtaju si do predu registračný poplatok v hodnote 310 eur a hovoria že... Otvor fórum »
3. 3. 2016 13:32
6
Hruška vs. Jablko
3. 3. 2016 10:41
26
Ako sa odľúbiť?
Lebo uz ma nebaví toto hnusne depkárčenie a čakanie na niečo, čo sa nestane. Drogy nezaberajú, to neraďte Otvor fórum »
3. 3. 2016 00:52
14
Hospital Tycoon
Neviete mi niekto poradiť ako a kde stiahnuť hru Hospital Tycoon tak aby mi išla? Mám ju cez torrent ale vypisuje mi tam, že mi chýba súbor fmodex. dll a tiež sa to nedá stiahnuť len tak ...... Otvor fórum »
3. 3. 2016 00:16
27
Oblubene jedlo zo skolskej jedalne na zakladke
Zvycajne decka nemaju radi jedalenske jedla, ale urcite sa najdu aj vynimky. Moje by boli: dukatove buchticky, som si musel vzdy pytat duplu, spagety som mal rad tiez, aj spenat (co asi nikto iny... Otvor fórum »
3. 3. 2016 00:12
12
Vtipné songy
Dajte do komentára nejaké podľa vás vtipné songy. Pre mňa je toto jeden z "naj" songov. You touch my Tralala https://www. youtube. com/watch?v=z13qnzUQwuI Otvor fórum »
2. 3. 2016 23:15
1
Preklad
Ahojte potrebovala by som preložiť dve frázy z jednej piesne, s ktorými si neviem dať rady (preložiť to viem, len neviem ako to dať do jazyka slovenského ak ma chápete :) Za pomoc ďakujem. 1. ... Otvor fórum »
2. 3. 2016 22:32
- Automat
Hlasuj »