Diskusie - 1076. stránka fóra
25
Výmena OS
čaute. Dá sa vymeniť operačný systém v mobile? Mám Nokia Lumia 830 s technical preview windows 10 mobile. Ale chcel by som tam hodiť Andriod. Dá sa to? Nemyslím ako len nejakú aplikáciu ale priamo nahrať Android... Otvor fórum »
5. 3. 2016 10:52
2
Neture lovers
Ahojte, čo by vás napadlo pri téme nature lovers? Dostala som zadanie na prácu a je to veľmi široká téma. Písali by ste o pekných miestach, o organizáciach, ktoré sa zaoberajú ochranou prírody alebo o úplne... Otvor fórum »
5. 3. 2016 10:11
50
19
OK chlastajte ludia kym sa da :) ja momentalne davam vinum bonum chardonnay :D
a vy ? ak teda chlastate Otvor fórum »
5. 3. 2016 02:34
5
Pracovník v oblasti Marketingu
Zdravím, je tu niekto, kto pracuje v odbore Marketing? Bol by som vďačný keby ste mohli popísať svoju náplň práce do podrobna, ako prebieha váš deň a podobne + plat. Keď nie tu tak prosím mne... Otvor fórum »
5. 3. 2016 00:12Pomoc s projektom
Ahojte. Neviem ako mám toto vlastne sformulovať ale chcela by som sa spýtať, či nuejto nepozná stránku/nadáciu kde môžete prihlásiť vaše projekty. Poznám napr. Smart Up ale to je české a ja by som potrebovala zo... Otvor fórum »
4. 3. 2016 23:43
1
Matika Maturita EČ
Máte niekto nejaké fajn zdroje na učenie(teda zopakovanie) sa matiky na maturitu ? Alebo aj riešenia príkladov z minulých maturít by pomohli. Dikes Otvor fórum »
4. 3. 2016 23:32
1
Študent-Amerika-Work and Travel
Ahojte, síce podobne temy tu už su, ale nedopatral som sa v nich ku odpovedi. Je tu prosím niekto, kto v amerike bol, a bol by ochotný mi zodpovedat na mojch zopar otazok? je... Otvor fórum »
4. 3. 2016 20:55
15
AMD vs INTEL
Je Intel naozaj taký výkonný? Nemá AMD žiaden procesor, ktorý by sa mohol Intelu rovnať? Sú procesory AMD naozaj slabé v dnešných hrách? Nemyslíte, že ak AMD skrachuje ostane tu len korporácia Intel a my budeme závislý... Otvor fórum »
4. 3. 2016 20:24
4
Stavebna
ak pojdem na stavebnu a nebudem maturovat z fyziky bude mi chybat ta fyzika na vš? Otvor fórum »
4. 3. 2016 19:42
53
Osobnosti Birdz - Vtedy vs. Teraz
Ktoré boli podla vás osobnosti Birdz v minulosti a ktoré su to teraz?.. Ako sa to podla vas poćas rokov zmenilo..?.. :) Napriklad davnejšie tu boli znamejši Midnight N0win0u Chevro Hajzelbaba Momoglamorous Hoperpohroma teraz Forte Lemonkaaaa Sisi092 Wayne Otvor fórum »
4. 3. 2016 18:30
18
Mysteriózne filmy
Máte radi filmy, ktoré neviete predvídať alebo vás svojim dejom prekvapia? Nemyslím nejaké experimentálne, skôr filmy, v ktorých ide o nejakú záhadu. Prípadne v druhom rade aj celkovo filmy s nečakaným koncom. Podeľte sa o... Otvor fórum »
4. 3. 2016 18:13
2
Noclah, ubytko pre dvoch, v ZA
Ahoj, viete mi niekto poradiť fajn miesto, kde sa dá prenocovať celkom v peknom prostredí a za rozumnú cenu? Ideálne v Žiline a okolí. chodievate niekde s polovičkou mimo domu romanticky prenocovať? Otvor fórum »
4. 3. 2016 17:21
6
Zamestnanie
Ahojte , nepoznate nejaku tradersku firmu v Ba ktora by prijimala novych clenov ? Robim trading a chcel by som sa v nejakej firme zamestnat. Mam maticky gympel skonceny a teraz som prvak na Vyske. Otvor fórum »
4. 3. 2016 16:22
22
Autoškola, inštruktor
Ahojte, kamoši. Mali ste ''problém'' alebo nejaký konflikt/bohviečo, kvôli čomu ste sa rozhodli požiadať o zmenu inštruktora autoškoly? (jednu jazdu za dva týždne, málo vysvetlené ovládanie auta, nedodržaný predpísaný čas jazdy, whatevr)... Otvor fórum »
4. 3. 2016 16:00