Diskusie - 1075. stránka fóra
49
Dávate veľký dôraz na štýl vášho obliekania?
Baví vás moda? Dávate veľké peniaze na oblečenie? A aký je váš štýl? Nosíte trebars mikinu šiltovku a converzi? Alebo dávate prednosť elegancií? Alebo sa obliekate úplne crazy (ako punk, hipsteri, neohipies)? Otvor fórum »
5. 3. 2016 14:02
13
Nemá záujem o vzťahy
Ahojte, stalo sa Vám už niekedy, že vám chlapec/dievča povedalo, on nie je taký typ, ktorý by potreboval vzťah, že nie je na takéto 'emocionálne' veci? I keď to skúšal nefungovalo to a druhá strana bola... Otvor fórum »
5. 3. 2016 13:45
3
Bývanie v Prahe
Idem na výšku do Prahy aj s priateľom a chcem sa opýtať či nemáte nejaké odporúčenia ohľadom bývania. Či sa nejako dá poriešiť internát tak, aby sme obaja na ňom spolu mohli byť alebo je lepšou možnosťou ísť... Otvor fórum »
5. 3. 2016 13:22
13
Koho volia živnostníci - robotníci?
už by bolo na čase niekoho zaškrtnúť, ale stále neviem koho.. dedko povedal, že voliť bude tak, aby sa jeho deti mali lepšie, tak bude voliť komunistov.. ale ja deti nemám, no som živnostník, ... Otvor fórum »
5. 3. 2016 12:37
6
Telefón na paušál
.. Minulý rok som si preniesla číslo do orange a dostala som 150€ aby som si mohla vybrať telefón nejaký.. ja som si vybrala, ale strašne sa dosekal, mrzne, je pomalý a pod.. Tak som sa chcela... Otvor fórum »
5. 3. 2016 11:42
29
Skutoční priatelia
Koľkých ľudí vo svojom živote považuteje za skutočných priateľov ? A ako/ kde ste sa spoznali? Otvor fórum »
5. 3. 2016 11:24
32
V ktorom z týchto podobne veľkých miest by ste chceli žiť?
5. 3. 2016 10:59
7
Detektívka
Ahoj ľudia! Nepoznáte niekto nejakú fakt dobrú, napínavú detektívku… viac- menej mi je jedno aký štýl detektívky to je Otvor fórum »
5. 3. 2016 10:57
4
Skoly
Ahojte kolko asi tak priemerne stoji sukromna vysoka skola v holandsku ? Nikde o tom neviem nic najst . Dakujem Otvor fórum »
5. 3. 2016 10:52
25
Výmena OS
čaute. Dá sa vymeniť operačný systém v mobile? Mám Nokia Lumia 830 s technical preview windows 10 mobile. Ale chcel by som tam hodiť Andriod. Dá sa to? Nemyslím ako len nejakú aplikáciu ale priamo nahrať Android... Otvor fórum »
5. 3. 2016 10:52
2
Neture lovers
Ahojte, čo by vás napadlo pri téme nature lovers? Dostala som zadanie na prácu a je to veľmi široká téma. Písali by ste o pekných miestach, o organizáciach, ktoré sa zaoberajú ochranou prírody alebo o úplne... Otvor fórum »
5. 3. 2016 10:11
50
19
OK chlastajte ludia kym sa da :) ja momentalne davam vinum bonum chardonnay :D
a vy ? ak teda chlastate Otvor fórum »
5. 3. 2016 02:34
5
Pracovník v oblasti Marketingu
Zdravím, je tu niekto, kto pracuje v odbore Marketing? Bol by som vďačný keby ste mohli popísať svoju náplň práce do podrobna, ako prebieha váš deň a podobne + plat. Keď nie tu tak prosím mne... Otvor fórum »
5. 3. 2016 00:12Pomoc s projektom
Ahojte. Neviem ako mám toto vlastne sformulovať ale chcela by som sa spýtať, či nuejto nepozná stránku/nadáciu kde môžete prihlásiť vaše projekty. Poznám napr. Smart Up ale to je české a ja by som potrebovala zo... Otvor fórum »
4. 3. 2016 23:43
1
Matika Maturita EČ
Máte niekto nejaké fajn zdroje na učenie(teda zopakovanie) sa matiky na maturitu ? Alebo aj riešenia príkladov z minulých maturít by pomohli. Dikes Otvor fórum »
4. 3. 2016 23:32