Diskusie - 1075. stránka fóra
3
Nemecká poézia
Ahojte, prosím, nevedeli by ste mi poradiť nejakú zaujímavú nemeckú poéziu? Niečo ľahké, zaujímavé, čo sa dobre učí? :) Potrebujem to do školy ako prednes- tak trošku nech to má ale úroveň. :D Nie o... Otvor fórum »
5. 3. 2016 21:47
16
Chodíte do školy radi? (+ napíšte názov školy)
- chodím do školy veľmi rád
- chodím do školy väčšinou rád
- chodím do školy väčšinou nerád
Ďalšie možnosti »
5. 3. 2016 21:37- chodím do školy väčšinou rád
- chodím do školy väčšinou nerád
Ďalšie možnosti »
6
Mini PC
Nazdar. Neviete poradiť chcem kúpit nejaké mini PC napr. MAC mini model 2010 ku TV nech si viem na nete pozerať filmy to je celé využitie. Existuje niečo také podobné do tých 200€ MAX ? Otvor fórum »
5. 3. 2016 19:26
2
Pokazené kúrenie v aute ?
Neviem čo čo môže byť chyba... Lebo v aute kúrenie funguje len nefúka. Len tak slabo kúri. Môže byť pokazený ventilátor vo vnútri alebo poistky ? Otvor fórum »
5. 3. 2016 19:22
4
Kde sa dá hrať live poker keď ešte nemám 18 ?
Kde sa dá hrať live poker keď ešte nemám 18 ? Otvor fórum »
5. 3. 2016 18:45
36
Knihy, filmy, za ktoré sa hanbíte/nechválite sa nimi, že ich máte radi
Je nejaké knižné dielo alebo film, ku ktorým sa moc nepriznávate, pretože sú považované za brak alebo nehodnotné a napriek tomu ich máte radi? A naopak, sú také, čo sú hrozne ospevované, milované,... Otvor fórum »
5. 3. 2016 17:41
8
Pomoc s GTA
Stiahol som si GTA San Andreas a dal do neho multiplayer. No keď si už aj vyberiem servér aj všetko tak mi to načíta len do polovice a ďalej nie. Presne to isté GTA s tým istým multiplayerom... Otvor fórum »
5. 3. 2016 15:22
49
Dávate veľký dôraz na štýl vášho obliekania?
Baví vás moda? Dávate veľké peniaze na oblečenie? A aký je váš štýl? Nosíte trebars mikinu šiltovku a converzi? Alebo dávate prednosť elegancií? Alebo sa obliekate úplne crazy (ako punk, hipsteri, neohipies)? Otvor fórum »
5. 3. 2016 14:02
13
Nemá záujem o vzťahy
Ahojte, stalo sa Vám už niekedy, že vám chlapec/dievča povedalo, on nie je taký typ, ktorý by potreboval vzťah, že nie je na takéto 'emocionálne' veci? I keď to skúšal nefungovalo to a druhá strana bola... Otvor fórum »
5. 3. 2016 13:45
3
Bývanie v Prahe
Idem na výšku do Prahy aj s priateľom a chcem sa opýtať či nemáte nejaké odporúčenia ohľadom bývania. Či sa nejako dá poriešiť internát tak, aby sme obaja na ňom spolu mohli byť alebo je lepšou možnosťou ísť... Otvor fórum »
5. 3. 2016 13:22
13
Koho volia živnostníci - robotníci?
už by bolo na čase niekoho zaškrtnúť, ale stále neviem koho.. dedko povedal, že voliť bude tak, aby sa jeho deti mali lepšie, tak bude voliť komunistov.. ale ja deti nemám, no som živnostník, ... Otvor fórum »
5. 3. 2016 12:37
6
Telefón na paušál
.. Minulý rok som si preniesla číslo do orange a dostala som 150€ aby som si mohla vybrať telefón nejaký.. ja som si vybrala, ale strašne sa dosekal, mrzne, je pomalý a pod.. Tak som sa chcela... Otvor fórum »
5. 3. 2016 11:42
29
Skutoční priatelia
Koľkých ľudí vo svojom živote považuteje za skutočných priateľov ? A ako/ kde ste sa spoznali? Otvor fórum »
5. 3. 2016 11:24
32
V ktorom z týchto podobne veľkých miest by ste chceli žiť?
5. 3. 2016 10:59
7
Detektívka
Ahoj ľudia! Nepoznáte niekto nejakú fakt dobrú, napínavú detektívku… viac- menej mi je jedno aký štýl detektívky to je Otvor fórum »
5. 3. 2016 10:57