Diskusie - 1071. stránka fóra
21
Batman v Superman
Batman vs. Superman: Úsvit spravodlivosti Registrujete, že tento film prichádza o dva týždne do kín? Plánujete návštevu kina? Zaujímalo by ma či tento film zaujal aj širšiu verejnosť, alebo sa naň zatiaľ chystajú... Otvor fórum »
9. 3. 2016 20:58
31
Najlepší darček aký ste dali / dostali ?
Alebo čo máte naplanované ako darček pre niekoho.... :) Otvor fórum »
9. 3. 2016 19:27
2
Android Studio
Ahojte, stiahla som si z internetu viacero zdrojových kódov a chcela by som ich importovať do Android Studia. No keď dám import settings a vyberiem ten súbor, vypíše mi Cannot find file settings. jar, viete čo... Otvor fórum »
9. 3. 2016 19:07
6
Facebook-správy
Ak si zmažem konto na fb zmažú sa správy a fotky ktoré som odoslala aj ľuďom s ktorými som si písala alebo si ich budú môcť stále pozerať? Otvor fórum »
9. 3. 2016 19:01
5
Stredoškolský internát
Takže založila som toto fórum lebo o intrákoch nič neviem. Ak ma zoberú na zdravotcícku školu v NR tak by som tam išla aj na internát. Máte niekto nejaké skúsenosti? Na čo také mám byť pripravená... Otvor fórum »
9. 3. 2016 18:43
26
Sex a vzťah
- Lepšie je- začať vzťah sexom aka nikdy nevieš, čo tam dole skrýva.
- Lepšie je- čakať od nevidím do nevidím a spoznať sa.
- Radšej- sex bez vzťahu tzv hook up.
Ďalšie možnosti »
9. 3. 2016 18:19- Lepšie je- čakať od nevidím do nevidím a spoznať sa.
- Radšej- sex bez vzťahu tzv hook up.
Ďalšie možnosti »
2
Vedel by mi niekto podať bližšie informácie o štúdijnom obore Obnoviteľné zdroje energie a enviromentálna fyzika na Fakulte mate
Bola by som rada hlavne za názory študentov. Otvor fórum »
9. 3. 2016 18:03
9
Revízori
Stalo sa vám už niekedy, že keď ste vystupovali z prímestského autobusu, tak k vám pristúpil revízor/ka a žiadal lístok? Otvor fórum »
9. 3. 2016 17:45
6
Aký film/seriál?
Ahojte, mám porovnať nejaký film/seriál vysokej a masovej kultúry :D a nechcem dávať také tie tradičné ako Harry Potter etc. Nejaký nápad? :D Mala som už nutkanie porovnávať aj niečo od de Sadeho a 50 shades... ... Otvor fórum »
9. 3. 2016 16:57
24
Koľko krát ste boli v škole najebaní? Napíšte aké to bolo
9. 3. 2016 16:14
11
4
VŠ-Právo vs. tlmočníctvo
Ahojte, Studujem 3. rocnik strednej skoly a akosi sa neviem rozhodnut medzi pravom a tlmocnictvom. Nechcem vediet ktore by som mal studovat ale skor nejake rady podla coho sa rozhodnut. Bavia ma jazyky ale aj riesenie nejakych problemov... Otvor fórum »
9. 3. 2016 16:09
10
Prezentácia
Viete niekto o nejakom dobrom programe na tvorbu prezentácií, okrem Microsoft Ofiice? Otvor fórum »
9. 3. 2016 14:03
9
Cestovanie
Koľko € by stála cesta vlakom/autobusom napr. do Moskvy? Prípadne ešte ďalej? (napr. Peking) Otvor fórum »
8. 3. 2016 23:06
9
CHUDNUTIE
prosím vás poznáte niekto nejaké dobre cviky ako schudnúť zo stehien? (už mám svaly) alebo nejaké dobre diety? :) Otvor fórum »
8. 3. 2016 21:54
6