Diskusie - 1064. stránka fóra
19
Nezáväzný vzťah
Mali ste alebo máte takýto vzťah? Ako dlho to "fungovalo" , prípadne načom to stroskotalo alebo sa to prelinulo do vážneho vzťahu? (inšpiroval ma Ektor , kde on hovorí o dobe 10 rokov v takomto zväzku) Otvor fórum »
15. 3. 2016 12:17
13
Kotlebovci
Verim, ze tu toho bola plna rit, ale este trosku by som rad zavrtal do tejto dost citlivej politickej temy, presnejsie mam 2 otazky. ja osobne sa zjednocujem vo vacsine jeho nazorov (pozor, on a jednotlivi... Otvor fórum »
15. 3. 2016 11:01
27
Radio
Ahojte zevraj v nejakom radiu maju davat temy na sloh na maturu zo sloviny . Neviete kedy to bude a kde v akom radiu ? Otvor fórum »
15. 3. 2016 10:55
11
Poistka po dovršení 18rokov.
Ahoyte... prepačte za gramatiku už tak začinam, nečitajte potom ak mate s tym problém. Dovršil som 18 rokov, a dostanem peniaze s mojej poistky čo my naši platily od narodenia. Napište dake rady, ... Otvor fórum »
15. 3. 2016 10:40
18
Opili by ste sa s @torpedo08?
- Ano, ale iba ak by mi slubil, ze uz nikdy viac nebude pit ziadny alkohol
- Ano, ale iba ak by mi ponukol kvalitny alkohol
- Ano, ale iba ak by som bol nadrogovany
Ďalšie možnosti »
14. 3. 2016 22:18- Ano, ale iba ak by mi ponukol kvalitny alkohol
- Ano, ale iba ak by som bol nadrogovany
Ďalšie možnosti »
2
Sloh maturita SJ
už viete aký útvar idete zajtra písať na slohu ? Idete naistotu si vybrať úvahu či rozmýšlate nad niečim iným ? ja dúfam že tam bude príspevok, ten sa mi zdá jednoduchší ako úvaha, no aj téma hrá... Otvor fórum »
14. 3. 2016 22:16
23
Najhoršia ženská sereblita na Slovensku, ktorú najviac nemusíte
14. 3. 2016 21:46
4
PESNIČKY
Ahojte poradíte mi prosím vás nejaké pesničky taký štýl že Hip - Hop street dance alebo kludne aj niečo rýchlejšie :) také niečo načo sa dá tancovať :) Diki :) Otvor fórum »
14. 3. 2016 21:04
1
Brigáda - zber ovocia, zeleniny v zahraničí
Ahojte :) ak niekto bol minulé roky v zahraničí na podobnej brigade (zber ovocia) alebo s tym ma nejake skusenosti a vie mi poradiť nejaku serioznu farmu kde sa da dobre zarobiť tak pište prosim vas hladám niečo... Otvor fórum »
14. 3. 2016 20:57
2
Teória chľastu
Ako sa mi tak pomaly vybavuje sobotný večer, čo všetko som opitá povedala svojej opitej kamoške, tak mi napadá: Skúšal niekto niekedy v dejinách pri vypočúvaní namiesto mučenia toho nešťastníka ho radšej opiť? Neviete? ... Otvor fórum »
14. 3. 2016 20:36
11
Nejaká dobrá knižka?
Ahojte :) v poslednom čase čítam čoraz menej kníh a je pre mňa oveľa ťažšie nejakú začať... Tak by som bol veľmi rád ak by sa našiel niekto ochotný mi poradiť niečo fakt dobré. Nemám veľmi striktne vybrané... Otvor fórum »
14. 3. 2016 19:56
11
Kam sa tato krajina dostane za dalsie 4 roky vlady SMER-u
14. 3. 2016 15:48
16
Keď kráčam po chodníku
- Ruky mi vejú popri tele ako šimpanzovi
- Ruky mám vo vrecku
- Ruky mám vonku a držím v nich mobil
Ďalšie možnosti »
14. 3. 2016 15:10- Ruky mám vo vrecku
- Ruky mám vonku a držím v nich mobil