Diskusie - 1056. stránka fóra
23
Najlepší zážitok zo strednej školy
Aky je vas najlepsi a najvtipnejši zážitok zo strednej školy? Na, ktorý zážitok spomínate najradšej a za každým sa nad nim zasmejete? Otvor fórum »
22. 3. 2016 19:01
30
Nožík
Ahojte kupil som si noz a su na nom vzory ktore sa mi nepacia a chcel by som ich odstranit a neviem ako len viem ze su "vytetovane" pouzili tetovaci strojcek takze bol by som rad keby ste mi poradili... Otvor fórum »
22. 3. 2016 18:53
23
Aké sú vaše príhody s hlúpymi luďmi?
Čo vás tak prekvapilo keď niekto spravil alebo povedal čo bolo velmi hlúpe až to bolo buď smiešné alebo smutné..?.. Poznáte niekoho velmi hlúpeho?... Alebo ste dokonca vy spravili niekedy niečo také hlúpe že sa za to doteraz cítite... Otvor fórum »
22. 3. 2016 18:44
7
Občiansky preukaz - doklad k titulu
Ahojte. Budúci mesiac si musím ísť vybaviť nový OP a keďže som medzičasom nadobudol titul, rád by som si ho tam dal. Nepodarilo sa mi však zistiť, či treba doniesť originál diplomu, overenú kópiu, ... Otvor fórum »
22. 3. 2016 17:42
8
Prihlaška na vš pomoc
prosím pomôžte mi vyplnujem prihlášku na vš a neviem akú mám dať uroveň z maturity na matematiku a aku na slovenký jazyk nikde sme si nevyberali ako študenti že akú uroveň chceme písať chodím na odbornu školu ... dakujem vám Otvor fórum »
22. 3. 2016 17:08
7
IPhone 4 wifi
Mám iPhone 4 a keď som pripojený na wifi tak mi wifi dočiahne možno 10 metrov a potom ma to odpojí. Ako mám tén wifi signál zvýšiť? Otvor fórum »
22. 3. 2016 17:07
23
Nízke dievča, vysoký chlapec
Ahojte, chcem sa spýtať, je pre vás výškový rozdiel problém vo vzťahu? Keď má dievča 162 cm a chlapec 202cm? Otvor fórum »
22. 3. 2016 16:22
45
Do akej krajiny v Europe by ste sa presťahovali?
22. 3. 2016 16:11
53
Birdz priatel / priatelka
Chalani tagnite kto by bol podla vás dobrá priatelka.... Baby tagnite chalana kto by bol podla vás dobrý priatel.... :) Otvor fórum »
22. 3. 2016 15:36
9
čo by ste varili v prostřeno/bez servítky?
teda myslím že na slovensku sa to takto volá. takže, ak by ste mali za úlohu pripraviť ostatným súťažiacim večeru - predjedlo, polievku, hlavné jedlo, dezert, nápoje, čo by to bolo? ... Otvor fórum »
22. 3. 2016 15:18
2
Hľadám nahrávacie štúdio
Zdravím ľudia, je tu niekto kto by mi vedel odporučiť nahrávacie štúdio v rámci vých. slovenska? Najlepšie KE. Ide o rapovú hudbu... chcem čo najkvalitnejší zvuk a človeka čo sa rozumie. Diky Otvor fórum »
22. 3. 2016 13:29
37
Pri ktorej globálnej problematike ste zarazení že o tom nevie viac ludí?
Problematiky našej planéty ktoré vo vás vyvolávajú množstvo zlých emócií a máte pocit že sa o tom stále dostatočne nehovorí a nikto vo vašom okolí tomu neprikladá patričnú doležitosť?.. Aké sú to?... Ak sa vám chce aj to možete... Otvor fórum »
22. 3. 2016 12:19
79
Myslim si ze najviac sa oplati studovat,,,,najmenej sa oplati studovat,,.
Napíšte odbory ktore sa podla vas najviac..oplati studovat a na druhej strane neoplati . . Otvor fórum »
21. 3. 2016 23:48
8
Brigádička na leto,,. animátor/ka? Skúsenosti?
ČO plánujete na leto, aký typ brigády? Rozmýšľa niekto ísť pracovať ako animátor/ka o zahraničia, aká krajina? A po prípadne nejaké skúsenosti, výhody/nevýhody, rady, odporúčania? Otvor fórum »
21. 3. 2016 23:46
5
Prečo do birdzu takmer neprispievam a radšej si čítam radosti a starosti iných?
- robím to tak aj ja
- lebo polka príspevkov nedostane ani odpoveď
- lebo to vyžaduje presne 0% námahy
Ďalšie možnosti »
21. 3. 2016 23:44- lebo polka príspevkov nedostane ani odpoveď
- lebo to vyžaduje presne 0% námahy
Ďalšie možnosti »
- Nie
- Podľa toho aké
Hlasuj »