Diskusie - 1056. stránka fóra
11
Preferujete drevene/plastove varechy, krajacie dosky?
Tuto spolubyvajuci som mu picoval na jeho plastove varechy co sa ohybaju sproste a nema nic drevene, ze tomu neveri kvoli bakteriam a podobne. Na nete ale vyhrava drevo. Aj u mna. Co maju ludia niektori proti... Otvor fórum »
22. 3. 2016 23:36
42
Okamžité sklamanie sa v niekom
Čo sú slová alebo frázy ktoré keď niekto povie tak sa v ňom okamžite sklamete a už k nemu nemáte taký rešpekt ako predtým..?.. Ktoré sú to vety vďaka ktorým už tú osobu neberiete tak vážne a spochybňujete aj všetky... Otvor fórum »
22. 3. 2016 22:07
6
14
O co tu v skutocnosti ide?
v poslednej dobe mam pocit ze hlavny ucel celeho tohto tuna internetovania je za kazdu cenu napisat co najcoolovejsi koment/prispevok a je uplne jedno co je predmetom fora. ako keby vsetci hrali nejaku hru o… co ? co je... Otvor fórum »
22. 3. 2016 22:00
5
Terranova
Viem, ze trapna otazka, ale neviem, kde inde by som sa spytala. Prosim, neviete, ci tam maju aktualne rifle (malych velkosti 34/36) v akcii (rozumej do 15€):D pytam sa, aby som nechodila zbytocne... Otvor fórum »
22. 3. 2016 21:45
5
Pásiky na displeji na iphone 4s
Spadol mi iphone 4s z malej výšky na beton na zadnú časť mala som aj obal... Na obrazovke sa mi objavili samé pásiky, Dotyk. zvuk tlačítka všetko funguje? Neviete niekto či je... Otvor fórum »
22. 3. 2016 20:29
12
Vymenny pobyt so slabou anglinou
Ahojte, chcela by som sa opytat: uz dlhsie premyslam o nejakom vymennom pobyte v Anglicku/ USA... Som druhacka na strednej, ale moja anglictina je, no povedzme, priemerna... Da sa zvladnut studium... Otvor fórum »
22. 3. 2016 19:24
23
Najlepší zážitok zo strednej školy
Aky je vas najlepsi a najvtipnejši zážitok zo strednej školy? Na, ktorý zážitok spomínate najradšej a za každým sa nad nim zasmejete? Otvor fórum »
22. 3. 2016 19:01
30
Nožík
Ahojte kupil som si noz a su na nom vzory ktore sa mi nepacia a chcel by som ich odstranit a neviem ako len viem ze su "vytetovane" pouzili tetovaci strojcek takze bol by som rad keby ste mi poradili... Otvor fórum »
22. 3. 2016 18:53
23
Aké sú vaše príhody s hlúpymi luďmi?
Čo vás tak prekvapilo keď niekto spravil alebo povedal čo bolo velmi hlúpe až to bolo buď smiešné alebo smutné..?.. Poznáte niekoho velmi hlúpeho?... Alebo ste dokonca vy spravili niekedy niečo také hlúpe že sa za to doteraz cítite... Otvor fórum »
22. 3. 2016 18:44
7
Občiansky preukaz - doklad k titulu
Ahojte. Budúci mesiac si musím ísť vybaviť nový OP a keďže som medzičasom nadobudol titul, rád by som si ho tam dal. Nepodarilo sa mi však zistiť, či treba doniesť originál diplomu, overenú kópiu, ... Otvor fórum »
22. 3. 2016 17:42
8
Prihlaška na vš pomoc
prosím pomôžte mi vyplnujem prihlášku na vš a neviem akú mám dať uroveň z maturity na matematiku a aku na slovenký jazyk nikde sme si nevyberali ako študenti že akú uroveň chceme písať chodím na odbornu školu ... dakujem vám Otvor fórum »
22. 3. 2016 17:08
7
IPhone 4 wifi
Mám iPhone 4 a keď som pripojený na wifi tak mi wifi dočiahne možno 10 metrov a potom ma to odpojí. Ako mám tén wifi signál zvýšiť? Otvor fórum »
22. 3. 2016 17:07
23
Nízke dievča, vysoký chlapec
Ahojte, chcem sa spýtať, je pre vás výškový rozdiel problém vo vzťahu? Keď má dievča 162 cm a chlapec 202cm? Otvor fórum »
22. 3. 2016 16:22