Diskusie - 1047. stránka fóra
2
Eko Project
Zbieram plechovky od nápojov rôzneho druhu, kartóny, všetky druhy, ale celé, napríklad aj obaly od zápaliek, od mlieka, od tabaku a tak ďalej, ale prázdne. Vyrábam z toho niečo užitočné a takto keď mi... Otvor fórum »
30. 3. 2016 20:08
9
Gynekologické prehliadky
Čaute. Mám otázku skôr na baby. Ak ste mali párkrát sexuálny styk ale potom ho dlho nemáte a idete na gynekologickú prehliadku tak nie je bolestivá alebo niečo podobné? Otvor fórum »
30. 3. 2016 19:47
7
Chudnutie, cvičenie
Čaute:) Nepoznáte nejaké overené fitness stránky? Kde je veľa cvikov, správna teória a podobne... ? alebo prípadne je tu niekto kto sa v tom vyzná a chcelo by sa mu mi poradiť v pár veciach? :) vopred... Otvor fórum »
30. 3. 2016 18:52
30
Citlivy zalud problem
Pekny vecer kazdemu takze mam dost blbu otazku ale potre ujem poradit snad nie som sam ale mam strasne citlivy zalud na dotyk co I voda ked sa ho dotknem je az velmi citlivy ako by som to nazval je... Otvor fórum »
30. 3. 2016 18:40
12
Vodna Fajka :3
Tak, ze zacnem mam 12 a s kamaratkou sme dohodnute na najblizsiu sobotu, ze pojdeme na vodnu fajku... Ona ma 15 a bola tam uz viackrat .... Ale ja si niesom ista ci to nebude mat nejake trvale nasledky...... Otvor fórum »
30. 3. 2016 18:06
10
Zhabanie fake-u na colnici
Chcem objednať cez internet kopiu iPhone 6s pre moju kamaratku zo srandy na 20 narodeniny. Takze nepiste ze je to pre egoistov atd. Chcem sa spytat co sa stane ak mi ho zhabaju na colnici alebo co... Otvor fórum »
30. 3. 2016 17:00Nepoznáte niekto báseň !!!
Prosím vás neviete niekto ako sa volá autor a názov básne s týmito veršami: Odvrátená strana kríža je prázdna Povedal bež a sám som utekal (Tieto verše boli aj v knihe Jozefa Urbana-Utrpenie mladého poeta, ako... Otvor fórum »
30. 3. 2016 16:42FVT PRESOV
Zdravim najde sa tu niekto kto chodi alebo pozna tuto fakultu/skolu ?? mam par otazok :) Otvor fórum »
30. 3. 2016 16:14
12
PRIEPUSTKA
Pochádzam z malej dedinky, ktorá je vzdialená od Nového Mesta nad Váhom 13 km. Dnes som bola u lekárky na vyšetrenie v Trenčíne, dala mi razítko. Problém, je v tom, že neviem či platí... Otvor fórum »
30. 3. 2016 15:53
13
Umenie a vysoká škola?
Som tretiacka na gymku a dnes sme zadavali z coho chceme maturovat. Dala som si obciansku nauku a dejiny umenia. Laka ma to k tomu umeniu a humanitnym vedam. Ale co dalej? Je lepsie sa vybrat ucitelskym... Otvor fórum »
30. 3. 2016 15:41
5
Lacné letenky
Ahojte, vedeli by ste mi odporučiť webovky, kde lacno zohnať letenky? Pokojne aj zahraničné. Doteraz som využíval len zaletsi. cz a pelikan. sk :) Vďaka ! Otvor fórum »
30. 3. 2016 15:24
5
Chémia
Zdravím mám problém s chémiou v škole. Je tu niekto kto by mi to vedel vysvetliť kedže som dosť chýbal a učiteľka my to vysvetlila dosť divne tak som to nepochopil (halogény a kyseliny) nieje tu niekto kto by... Otvor fórum »
30. 3. 2016 14:18Konverzia AI (Illustrator) formatu do PSD (Photoshop)
Potreboval by som skonvertovat *. ai subor do *. psd tak aby sa zachovali vrstvy. Ako na to? S pothoshopom mam bohate skusenosti ale illustrator absolutne neovladam. Otvor fórum »
30. 3. 2016 13:18
35
Hladam kamosov kamaratky
Chcem spoznat novych normalnych ludi lebo nemam nikoho a fak sa nudim behat po nakupnych centrach sam a hoci kde je fakt nic moc Otvor fórum »
30. 3. 2016 12:20
15
Neurogénna tetánia
Ja tomu nerozumiem. Podstúpil som radu vyšetrení vrátane odberu krvi, všetky výsledky, všetky hodnoty mám v poriadku a vždy mi je zle. Svoju obvodnú doktorku v poslednej dobe navštevujem tak často, že už sa jej... Otvor fórum »
30. 3. 2016 09:55
4
Prednášky (všeobecne, aj konkrétnejšie - definujem nižšie)
Prosím, napíšte mi do komentárov čo vám najviac vadí na prednášajúcich(všeobecne)a prednáškach(všeobecne)-kedy sa nudíte, kedy nepočúvate atp Konkrétnejšie sa pýtam stredoškolákov, ak máte skúsenosti s prednáškami na strednej-čo oceňujete, chyby, postrehy. . Otvor fórum »
29. 3. 2016 23:50