Diskusie - 1044. stránka fóra
Erasmus stáž Brno
ahoj, nenájde sa tu nejaká spriaznená duša, ktorá sa chystá na pracovnú stáž cez letné prázdniny do Brna? Otvor fórum »
2. 4. 2016 10:34
15
Noha
Ahojte dievčatá, vyberám topánky a otázka znie, ze tie čo si kupujete tenisky veľkosť 36 a 40, akú máte výšku postavy? Za odpovede ďakujem :) 36 - ? cm 40 - ? cm Otvor fórum »
2. 4. 2016 09:39
2
Hypersenzitivita
Počuli ste o tom? Je tu niekto z vás hypersenzitivny? Alebo poznáte niekoho takého? Otvor fórum »
2. 4. 2016 09:24
3
Čo je najviac?
2. 4. 2016 08:20
35
Aky naj um, tuzemak, ru, r, u, m ste pili ? :D
ja ani nevim dpc secko je to na jedno kopyto dnes tusim druhykrat v zivote pijem Bozkov a nic moc ako aj ostatne :( Otvor fórum »
2. 4. 2016 02:54
7
Hladám parťáka/čku na prácu v zahraničí
Ahojte, chcela by som vycestovať za prácou do zahraničia, konkrétne do UK, ale mám trocha strach ísť sama. Chcela by som nájsť kolegyňu/kolegu, kto tiež uvažuje o zahraničí a nemá s kym ísť. Otvor fórum »
2. 4. 2016 00:05
25
Ochranne skla/kryty proti rozbitiu displeja
Neviete mi pomoct ktory kryt/obal na iphone 6 je najlepsia volba ako ochrana pred rozbitim displeja? Mala som tvrdene sklo ale pri prvom pade hned prasklo a s nim aj displej mobilu Otvor fórum »
1. 4. 2016 22:12
12
1. Apríl
Ako u vás dopadol 1. Apríl. U mňa nie moc dobre, narobili sme akurát tak samý neporiadok ... Ak ste mali nejaký dobrý "prank" tak napíšte :D :D :D ; ) Otvor fórum »
1. 4. 2016 21:09
9
Zvládnem Linux?
Ľudia chystám sa kúpiť si notebook. Lenže nemá Operačný systém a rozmýšľala som o Linuxe lebo som o ňom čítala dosť dobrých vecí. Máte s ním skúsenosti? Zvládla by som ho nainštalovať sama? Ešte som neinštalovala žiaden systém.... Otvor fórum »
1. 4. 2016 21:07
8
Doučovanie účtovníctva (Omega, Olymp, Alfa)
Ahojte , je tu niekto kto doučuje? Alebo poznáte niekoho najlepsie z okolia TN , popripade BA, ale nemam problem prist kamkoľvek. Potrebovala by som doucit veľmi vela toho, samozrejme slušne zaplatím , najlepsie... Otvor fórum »
1. 4. 2016 21:04
62
Kto má ADHD,, Ľahká mozgová disfunkcia
Nedávno som zistil že mam túto poruchu. Je to hyperaktivita dospelých. Ktorým to zostáva z detstva. Takito ľudia sú často mimo spoločnosť. A ja mám pocit že ma celý život nikto nechápe. Chcem nájsť niekoho... Otvor fórum »
1. 4. 2016 19:28
7
Univerzita Konštantína Filozofa v Nitre
Zdravím, je tu niekto kto študuje na Univerzite Konštantína Filozofa v Nitre a mohla by som mu položiť zopár otázok ohľadom prijímačiek? Vďaka :) Otvor fórum »
1. 4. 2016 18:32
1
Gymnázium Metodova
Ahojte, nájde sa tu niekto, kto študoval na bilingválnej sekcii? Zaujímalo by ma, či je to veľmi náročné, čo sa času týka, ale aj celkovo, či sa dá štúdium zvládnuť aj keď nie som... Otvor fórum »
1. 4. 2016 18:26
21
Čo si myslíte o I phonoch?
Čo si myslíte o I phonoch... ? Myslím aj v praxi, nie len z hľadiska parametrov, pretože mnohí na I phone nadávajú, mnohí ho chvália... Oplatí sa mi kúpa I phonu 5S a stačí 16GB? Otvor fórum »
1. 4. 2016 17:20
81
Koľko krát ste boli naozaj zamilovaní?
Vo vzťahu k opačnému pohlaviu? :) Otvor fórum »
1. 4. 2016 16:19
19
Zmena neznámeho na normal číslo.
Ahojte. :) Mám zopár dni nový fón konkrétne Honor 5x. Všetko funguje tak, ako má. Avšak každému komu volám sa zobrazuje neznáme/súkromné číslo. V nastaveniach mám zvolené neznáme ale nedá sa na to kliknúť. ... Otvor fórum »
1. 4. 2016 13:39
8
Čo viete o námornej škole v BA ?
Chcem vedieť, či sú seriózny a čo všetko o nich viete, nechcem zaplatit 3200 e na rok a vyhodit tie peniaze do vzduchu, ak viete o niekom kto tam studoval dajte mi pls vediet Otvor fórum »
1. 4. 2016 12:51