Diskusie - 1038. stránka fóra
32
Maxi hra stv
pametáte si nato na maxi hru kde sa hral crash bandicoot cez telefon ja som to kukával neviete kde su nejake diely pozrel by som to strašne rád Otvor fórum »
6. 4. 2016 21:21
10
Zakliate chudnutie
ahojte, viem že táto téma tu bola milión krát ..takže môj problém je taký, že nedokážem schudnúť už dlhší čas :-/ chcela by som radu ak sa snažím zdravo stravovať( podotýkam nejem pečivo a sladkosti) chodila... Otvor fórum »
6. 4. 2016 20:53
28
Traf sa do vkusu!
Pridajte sem obrázok nejakého človeka. Pri fotke otagujte Birdzáka, o ktorom si myslíte, že by sa mu z nejakého dôvodu tento človek mohol páčiť! Otvor fórum »
6. 4. 2016 20:40
3
Názov pesničky
Počul som v rádiu jednu pesničku, spieval to nejaký čech a na začiatku tam hral nejaký indiánsky trance alebo čo to bolo. Neviem či tam náhodou nespieval niečo o národe. Kto ju nájde tak mu naoplátku... Otvor fórum »
6. 4. 2016 20:08
13
úžasný pocit zo sna/čistá láska?
Neviem či sa to niekomu stalo už ale sníval sa mi sen kde som bol zamilovaný do jednej osoby ale ta láska ktoru som cítil bola niečo fakt úžasné, asi zniem ako blázon, je tu niekto kto... Otvor fórum »
6. 4. 2016 19:12
10
How Old Are Your Ears?
https://www. youtube. com/watch?v=VxcbppCX6Rk Počujete všetky? :) Otvor fórum »
6. 4. 2016 19:08
1
Darovanie krvi v KE
Nevie mi niekto v ktoré dni sa dá a v akých časoch v nemocnici L. Pasteura? :) Dik Otvor fórum »
6. 4. 2016 18:53
12
Nórsko a život
Ahojte, Chcel by som sa spýtať ako je to v Nórsku- myslím skôr s jazykom, stačí mi vedieť anglický jazyk alebo aj norštinu- raz by som tam chcel aj bývať tak viem, že po čase aj... Otvor fórum »
6. 4. 2016 18:18
7
Ja už nemôžem, pocit menejcennosti
Ahojte. Mavam kvoli tomuto zachvaty placu naozaj už neviem čo ďalej. Týka sa to VŠ. Neviem stále čo by ma bavilo ale nič mi ani nejde. Mam spolužiakov ktorí su buď hlavy na matiku, chemiu..(+... Otvor fórum »
6. 4. 2016 17:45
1
Ubytovanie
Chcela by som sa opýtať, či nepoznáte nejaké lacné ubytko v okolí Nitry pre dve študentky na dlhšiu dobu? :) Otvor fórum »
6. 4. 2016 17:26
7
Poraďte nejakú zaujímavú knihu :)
Ahojte :) Poraďte mi, prosím, nejaké dobré dielo, ktoré ste čítali (najlepšie romantizmus) od jedného z týchto autorov - Georges Sand, H. de Balzac, Stendhal, G. Flanbert, E. Zola,... Otvor fórum »
6. 4. 2016 17:22
5
"Múdry človek sa učí na cudzích chybách,,. "
Čo si o tomto myslíte a ako to podľa vás funguje v praxi? Otvor fórum »
6. 4. 2016 17:00
52
Som panic
Preco mi nik nechce verit ze som panic ved nie som ziadny kurevnik Otvor fórum »
6. 4. 2016 14:33
6
Herectvo áno, či nie?
Hoooj ľudia!Som tu nová, no chcela by som sa s vami poradiť. Mám sa tak trochu rozhodnúť... a problem je, že mama ma nechce podporiť v tom čo chcem, v herectve. Máte tu niekto takých rodičov ako ja?Čo by som... Otvor fórum »
6. 4. 2016 14:10
29
Šok - šokujúce
ahojte, chcela by som rozviesť tému - šok Kto vám v živote povedal niečo z čoho ste sa nemohli spamätať, prežili ste ,,šok,,? Píšte do komentov - hlavne tí ktorí sa chcú vyrozprávať hh :) Otvor fórum »
6. 4. 2016 13:28
63
Vytvor si príslovie (a skús ho vysvetliť)
Ahojte kamaráti. V Prahe vymysleli takúto srandu (http://utkl. ff. cuni. cz/prislovnik) , vytvára to nové random generované príslovia zo starých. Je to celkom sranda. Skúste si hore kliknúť a zostaviť nové a... Otvor fórum »
6. 4. 2016 13:26
2
Tesarsky kurz
Ahojte neviete o niektom kto poskytuje tesarsky kurz na stavbu zrubov ? dakujem :) Otvor fórum »
6. 4. 2016 12:15
- Pozeráme spolu
- Má to odo mňa zakázané
Ďalšie možnosti »