Diskusie - 1038. stránka fóra
12
Nórsko a život
Ahojte, Chcel by som sa spýtať ako je to v Nórsku- myslím skôr s jazykom, stačí mi vedieť anglický jazyk alebo aj norštinu- raz by som tam chcel aj bývať tak viem, že po čase aj... Otvor fórum »
6. 4. 2016 18:18
7
Ja už nemôžem, pocit menejcennosti
Ahojte. Mavam kvoli tomuto zachvaty placu naozaj už neviem čo ďalej. Týka sa to VŠ. Neviem stále čo by ma bavilo ale nič mi ani nejde. Mam spolužiakov ktorí su buď hlavy na matiku, chemiu..(+... Otvor fórum »
6. 4. 2016 17:45
1
Ubytovanie
Chcela by som sa opýtať, či nepoznáte nejaké lacné ubytko v okolí Nitry pre dve študentky na dlhšiu dobu? :) Otvor fórum »
6. 4. 2016 17:26
7
Poraďte nejakú zaujímavú knihu :)
Ahojte :) Poraďte mi, prosím, nejaké dobré dielo, ktoré ste čítali (najlepšie romantizmus) od jedného z týchto autorov - Georges Sand, H. de Balzac, Stendhal, G. Flanbert, E. Zola,... Otvor fórum »
6. 4. 2016 17:22
5
"Múdry človek sa učí na cudzích chybách,,. "
Čo si o tomto myslíte a ako to podľa vás funguje v praxi? Otvor fórum »
6. 4. 2016 17:00
52
Som panic
Preco mi nik nechce verit ze som panic ved nie som ziadny kurevnik Otvor fórum »
6. 4. 2016 14:33
6
Herectvo áno, či nie?
Hoooj ľudia!Som tu nová, no chcela by som sa s vami poradiť. Mám sa tak trochu rozhodnúť... a problem je, že mama ma nechce podporiť v tom čo chcem, v herectve. Máte tu niekto takých rodičov ako ja?Čo by som... Otvor fórum »
6. 4. 2016 14:10
29
Šok - šokujúce
ahojte, chcela by som rozviesť tému - šok Kto vám v živote povedal niečo z čoho ste sa nemohli spamätať, prežili ste ,,šok,,? Píšte do komentov - hlavne tí ktorí sa chcú vyrozprávať hh :) Otvor fórum »
6. 4. 2016 13:28
63
Vytvor si príslovie (a skús ho vysvetliť)
Ahojte kamaráti. V Prahe vymysleli takúto srandu (http://utkl. ff. cuni. cz/prislovnik) , vytvára to nové random generované príslovia zo starých. Je to celkom sranda. Skúste si hore kliknúť a zostaviť nové a... Otvor fórum »
6. 4. 2016 13:26
2
Tesarsky kurz
Ahojte neviete o niektom kto poskytuje tesarsky kurz na stavbu zrubov ? dakujem :) Otvor fórum »
6. 4. 2016 12:15
2
Poštova vs. Šrobarka
Ahoj, tí čo chodite na jednu z tychto skol, isli by ste na nu zasa?odporucate ju?mam si dat na nich prihlasku? Otvor fórum »
6. 4. 2016 09:17
7
Bakalarska praca
Ako velmi kontroluju pracu pri obhajobe s protokolom originality? obsah som davala robiť kamoške, kedže som nestihala a až po nahrati som si všimla, že mi tam chyba 1. kapitola a zaver. chcela by som to doplniť, ale mam... Otvor fórum »
6. 4. 2016 09:04Kaderníčka/Kaderník BA
Hľadám šikovnú osobu v Bratislave, ktorá vie aj poradiť ohľadne strihu aj dobre ostrihať. Ak o niekom viete, prosííím podeľte sa o kontakt :) P. S. : aby som po ostrihaní neplakala ani ja... Otvor fórum »
5. 4. 2016 23:25
6
Jazvy
Ahojte. Mala som chrastu na ruke a zlúpla som si ju a teraz mám fľak. Je na to nejaká masťička alebo da sa to odstránit? Otvor fórum »
5. 4. 2016 22:07
1
Kúpa motorky z ČR.
Ak kúpim motorku do 50ccm z Česka, je potrebné postupovať pri prihlasovaní rovnako ako v prípade veľkej motorky ? Pýtam sa hlavne na to či sa vôbec oplatí kupovať motorku za 400€ ak by ma potom všetko okolo prihlásenia... Otvor fórum »
5. 4. 2016 22:00
7
Nezapína sa mi obrazovka na notebooku
Ahoj, mám taký problémik.. Mám Lenovo G50 a dávnejšie sa mi zvykol zasekávať.. Stále sa mi proste zasekne notebook keď na ňom narábam a nadvihnem ho alebo ho niekam položím.. Ale teraz nejde ani zapnúť.. Nezapne sa proste obrazovka..... Otvor fórum »
5. 4. 2016 21:49