Diskusie - 1037. stránka fóra
18
Mama a pes
Prosim poradte mi co mam robit ked sme byvali v byte tak hovorili rodicia ze mi kupia psa ked sa prestahujeme do domu ale ked sme sa preatahovali tak hovorila ze by som sa o neho nevedel postarat a teraz... Otvor fórum »
7. 4. 2016 21:18
5
Pdf do Wordu
Ahojte mam pdf dokument ktorý keď prevediem do wordu tak je z mnohými chybami a preklepmi. Skúšal som sa na nete dopátrať chyby a ako to previesť bezchybne no neviem si rady. Neviete mi niečo poradiť čo by... Otvor fórum »
7. 4. 2016 21:05
5
Stránky s anglickým textom, ale hlavne nie odborným!
Čaute, chcel by som si začať čítať nejaké články, príbehy alebo rôzne dialógy po anglicky. Nepozná niekto takú stránku, kde sa môže človek zdokonaliť v angličtine pomocou nejakej stránky, kde je všetko po... Otvor fórum »
7. 4. 2016 20:26
51
Ktorá fiktívná smrť vám najviac zlomila srdce? (Knihy, filmy, seriály,,. )
Ktorá fiktívná smrť vám najviac zlomila srdce? (Knihy, filmy, seriály... ) Otvor fórum »
7. 4. 2016 19:17
7
Letná brigáda pre študenta strednej školy v Rusku
Zaujímajú ma Vaše skúsenosti/plány na letnú brigádu v zahraničí. Ste ochotní ísť zarábať aj ďalej, ako k susedom čechom? Ak áno, kam? Alebo si myslíte, že je totálne nevýhodne pre našu ekonomiku a svoj vlastný finančný... Otvor fórum »
7. 4. 2016 17:51
2
Fb messenger update
Myslím, že už všetci dostali ten nový update na messenger, kde je horný bar modrý, no ku mne sa ešte stále nedostal a mám android 5. 1 ... Neviete, kde by mohol byť problém ?... Otvor fórum »
7. 4. 2016 17:27
11
VŠ odpadlíci nechýba Vám výška?
Ľudia čo ste skúšali výšku a nedokončili (dobrovoľne odišli) nechýba Vám univerzitné prostredie ? Ja som to vzdal po dvoch semestroch síce už pred pár rokmi, ale stále sa toho pocitu nemôžem zbaviť. (koment) Otvor fórum »
7. 4. 2016 17:14
6
Joga-co na to klby?
Caute :) uz asi 2 mesiace sa venujem power joge doma a tesia ma pokroky ked uz vidim ako sa mi uvolnili stuhnute svaly a som viac ohybna. Chcela by som sa jej venovat dlhodobo a robit vsakovake uzly... Otvor fórum »
7. 4. 2016 16:42
5
Angličtina-kniha gramatika
Ahoj, prosím vás, nevie niekto z vás o nejakej fakt kvalitnej knihe o anglickej gramatike? V maji robím testy z B2, tak by som si tu gramatiku potrebovala poriadne upevniť... ďakujem všetkým :-) Otvor fórum »
7. 4. 2016 15:52
32
Čo si myslíte o tom keď vám niekto kritizuje čo jete a má na to narážky?
Čo si myslíte o tom keď vám niekto kritizuje čo jete a má na to narážky? Otvor fórum »
7. 4. 2016 15:47
89
Moslim ?
čawtee, chcem vedieť názory ako sa pozeráte na moslimoch - počula som nepeknú správu od mladých turkoch a dosť ma to vytočilo. Čo na to hovoríte? Otvor fórum »
7. 4. 2016 15:09
8
Doprava do dediniek
Chcel by som sa vybrať do Havranca alebo Príkrej, ale ako? Neviete náhodou? Lebo na cp. atlas mi nechce nájsť žiaden spoj cez víkend, ktorý by tam z KE šiel. Otvor fórum »
7. 4. 2016 14:46
6
Nový film s Danielom Radcliffom
Tešíte sa na Swiss Army Man? Aký je váš názor na obsah tohoto filmu? Páči sa vám? Je zaujímavý? Alebo skôr celú ideu tohoto filmu považujete iba za nechutnosť? Otvor fórum »
7. 4. 2016 11:09
1
LCD Displej Nokia Lumia 900
Praskol mi displej na mojej lumii 900 začala som pátrať po nete a našla som skvelý internetový obchod, kde majú najnižšie ceny a kvalitu čo ma veľmi potešilo. Môžem vrelo odporúčať ak máte niekto podobný problém skúste tu... Otvor fórum »
7. 4. 2016 09:55
15
Bakalárska práca zhoda %
Som student a pred 3 dnami som odovzdal Bc. prácu. Dnes mi vyšiel protoko l originality 16 % a ked som videl kde bola zhoda tak ma ide poraziť ze je to poznamka pod čiarou teda citacie a... Otvor fórum »
6. 4. 2016 23:25
27
Máte psíka?
- Áno, mám a neviem bez neho žiť
- Nie nemám, a ani nechcem
- Áno mám, ale nie som s ním štastný
Ďalšie možnosti »
6. 4. 2016 22:10- Nie nemám, a ani nechcem
- Áno mám, ale nie som s ním štastný
Ďalšie možnosti »