Diskusie - 1033. stránka fóra
23
Aký nevysvetlitelnú / paranormálnú / nadprirodzenú udalosť si pamatáte / sa stala vášmu blízkému?
Aký nevysvetlitelnú / paranormálnú / nadprirodzenú udalosť si pamatáte / sa stala vášmu blízkému? Otvor fórum »
10. 4. 2016 21:15
5
Vytvorenie recovery DVD Win 10
Ahojte, Možno niekto z Vás mi bude vedieť poradiť. Zaujímalo by ma ako je a či vôbec je možné vypáliť inštalačku Windows 10 home, ktorý je dodávaný spolu s notebookom značky Asus. Vopred... Otvor fórum »
10. 4. 2016 20:55
6
Maturitné slohy
Maturanti, viete už percentá vašich maturitných slohov (slovenčina aj cudzí jazyk)? Naša škola ešte nemá opravené, no zaujímajú ma vaše výsledky. Ste spokojní alebo ste čakali viac, ak už máte? Otvor fórum »
10. 4. 2016 20:01Uphill na bicykli
Ponukam vám kratky zostrih uphilu pre všetkých nadšencov cyklistiki https://www. youtube. com/watch?v=XeaLWAMpjpM& nohtml5=False Otvor fórum »
10. 4. 2016 19:21
6
Lúzer
Oplatí sa mi byť lúzer, aj keď môžem nejakú dobu cvičiť? Len som chcel vedieť, či stratím na váhe, aj keď budem lúzer. Ak to nebude fungovať, darujem jeden gajner a... Otvor fórum »
10. 4. 2016 18:02
1
Tablet s androidom, microsoft office
zdravím vas je možné do tabletu s os android nainštalovať aj microsoft office? (word)? Resp. ako tablety s androidmi prehravaju(neprehravaju) dokumenty office?dakujem Otvor fórum »
10. 4. 2016 17:51
2
Gajner
Oplatí sa mi piť gajner aj keď nemôžem nejakú dobu cvičiť ? Bude to mať nejaký účinok pri priberaní alebo je to zbytočné ? Otvor fórum »
10. 4. 2016 17:46
54
Birdzák na ktorého sa ti zmenil názor
Tagnite osobu na ktorú sa vám diametrálne zmenil názor... Napríklad ste sa s ním na niečom pohádali pred rokom a mysleli si že to je hlupák a teraz si uvedomujete že aj napriek tomu posobí úplne fajn (Alebo naopak)...... Otvor fórum »
10. 4. 2016 15:34
2
Rýbezlák, alebo?
Nazdárek zdárek, Rýbezlák je vlastne z rýbezlí a zaujímalo by ma či existuje niečo také aj z čučoriedok, nejaký čučoriedák (?) Ak ste sa už s niečím takým stretli dajte tip kde zohnať por... Otvor fórum »
10. 4. 2016 15:34
75
Beatles - satanizmus
Asi každý pozná známu skupinu Beatles - mali peniaze, slávu, ..... čo im viac chýbalo? Čo hovoríte na členov tejto kapely - venovanie sa okultizmu? Počúvate ich piesne? „Pobozkám capa a prisahám........ pokračovanie dole Otvor fórum »
10. 4. 2016 15:14
14
Ženy/muži, panny/panici, sexuálne pomôcky
Budem stručný (ked niečo prvý koment) Kedy ste sa začali sami seba obšťastnovať? Ako ste to brali? Ženy/dievčatá, ktoré ste sa prvýkrát s niečím robili (vibrátor, uhorka. ) ako panny, aký ste z toho mali pocit?... Otvor fórum »
10. 4. 2016 14:31
19
V ktorom momente ste si povedali Na toto som príliš mladý/á''?
V ktorom momente ste si povedali ,,Na toto som príliš mladý/á''? Otvor fórum »
10. 4. 2016 12:29
27
Kde v Nemecku ste už boli?
V ktorej spolkovej krajine, alebo meste, alebo v dedine ste boli? A páčilo sa vám tam? Otvor fórum »
10. 4. 2016 12:26