Diskusie - 1031. stránka fóra
36
Ktoré Birdzákmi vymyslené slová vám prídú smiešne alebo vám lezú na nervy?
Ktoré Birdzákmi vymyslené slová vám prídú smiešne alebo vám lezú na nervy? Otvor fórum »
12. 4. 2016 21:15
29
Predstavte si že ste ateista. Aké náboženstvo by ste si vybrali?
12. 4. 2016 20:24
1
Gymnázium Bilíkova bilingválne nemecké
Dostal sa niekto na túto školu? Otvor fórum »
12. 4. 2016 19:58
5
Organizácia diskotéky
Je tu niekto taký čo organizoval niekedy nejakú dedinskú zábavu ? vedeli by ste mi poradiť čo všetko by som potreboval na organizáciu takejto zábavi , od roznych vybavovačiek , občerstvenia , pitia , DJ proste všetko čo by som... Otvor fórum »
12. 4. 2016 19:00
2
Preklad angličtiny
Preloží mi niekto jeden opis osoby do angličtiny? Pošlem do správy Otvor fórum »
12. 4. 2016 17:46
13
Spanielsko, taliansko?
co poviete s kamaratkou sa nevieme rozhodnut.... kam na vylet Spanielsko-Barcelona alebo Taliansko..... Otvor fórum »
12. 4. 2016 16:44
3
Prestup na odbornú školu
Som druhak na gympli. v prvaku som bol aj vyznamenany ale nebavi ma to tam. jedine co ma naplna je chemia a biologia. na VŠ chcem ist na farmaciu no rad by som zmenil uz teraz skolu. ... Otvor fórum »
12. 4. 2016 16:09
11
Prestup
Ahoj, momentálne som v prvom ročníku Technického lýcea, tento odbor prestal baviť a chcel by som prestúpiť na inú školu, ale až na budúci školský rok, problém je že ja už som raz prestúpil zo... Otvor fórum »
12. 4. 2016 14:52
5
Studium urgentnej zdrav. starostlivosti
Zdravim, chcel by som sa opytat ci tu niekto studuje Urgentnu zdravotnu starostlivost v Nitre alebo Presove. Hlavne ohladom prijimaciek. Ci su pohode zvladnutelne a prip. , kolko ludi sa zvykne hlasit. Dakujem ; -) Otvor fórum »
12. 4. 2016 13:13
47
Aký je váš najhorší alkoholový alebo drogový zážitok? Alebo čoho ste boli svedkom?
Aký je váš najhorší alkoholový alebo drogový zážitok? Alebo čoho ste boli svedkom? Otvor fórum »
12. 4. 2016 13:05
18
Hrady
Ahojte chcel by som sa spýtať či máme na Slovensku nejaký zaniknuty hrad alebo nejakú fakt veľkú ruinu hradu nejaký zarastený a zničený viem ze na slovensku je veľa hradov ale ja hľadám nejaký taký kde sa môžem mrknut všade... Otvor fórum »
12. 4. 2016 01:19
38
Ako vychádzate s ex po skončení vzťahu?
- Vynikajúco, sme dobrý priatelia
- Sme priatelia, ale komunikujeme len sporadicky
- Nemáme sa radi
Hlasuj »
11. 4. 2016 22:13- Sme priatelia, ale komunikujeme len sporadicky
- Nemáme sa radi
Hlasuj »
12
Elektrina "zadarmo"
Počuli ste už o tom niečo ? ... Na internete je veľa článkov, ktoré hovoria že existuje niekoľko vynálezov, ktoré produkujú nevyčerpateľné množstvo energie no istý ľudia dovoliť aby sa dostali na verejnosť pretože by im to... Otvor fórum »
11. 4. 2016 21:42
3
Matfyz
Aké sú osnovy matematiky na matfyze?? Tí čo tam chodia, máte nejaký plán podľa ktorého idete? Otvor fórum »
11. 4. 2016 21:20
6
Probl0m so psom
Dobr7 den chcel by som sa spýtať ked moj pes jack russel zúri na každeho korčuliara , bežca a vela iných ako možem toto vyriešit lebo dneska sa mi stalo že vybehol za korčuliarkov a ta sa ho zlakla a... Otvor fórum »
11. 4. 2016 21:16
1
Chodite ku kozmeticke? BA?
Mam problematicku mastnu plet s rozsirenymi pormi a jazvickami, zial prilis som sa o nu nestarala a teraz placem. Ma/mal niekto podobne problemy? Ake cistenie/procedury ste absolvovali a co vam pomohlo alebo zlepsilo stav? Odporucte pls salon/ustav v BA Otvor fórum »
11. 4. 2016 20:51