Diskusie - 1021. stránka fóra
5
18
Aha , je den zeme ,,. ako to osláviť? čo budete robiť v tento spešl den?
https://media. giphy. com/media/119W7YYISOngNW/giphy. gif Otvor fórum »
22. 4. 2016 00:19
9
Prepichnutie ucha
Čaute chcem si sama prepichnuť ucho. Tak sa chcem spytať niekoho kto s tým má skúsenosti akú hrubú ihlu mám použiť? Otvor fórum »
21. 4. 2016 22:38
7
Do koľkých dní(najviac) vám prišiel tovar z Alza..?
Po prvý krát som si odtiaľ objednala tovar, teda skôr reproduktory a pozerala som si niektoré ohlasy, že ľudom niekedy prišiel tovar až za 19 dní, tak sa Vás milí birdzáci pýtam ; ) Jsem zvědaf ;... Otvor fórum »
21. 4. 2016 22:35
20
Vychadzanie zo školy
Chodím na strednú OA a bohužial nemôžeme vychádzať zo školy ( dôvod prečo, nieje nikomu známy) a chceli by sme to nejako zmeniť pretože mi príde na hlavu postavené aby niekto držal v podstate dospelých ludí zavretých v škole.... Otvor fórum »
21. 4. 2016 22:21
12
Tehotenstvo
Mám 15 rokov a chcem sa spýtať či som mohla otehotnieť ak som nemala pohlavný styk s chlapcom, ale prstoval ma pocas ovulácie a predtým asi hodinku si honil, poprípade ak mu ostalo semeno na prstoch, koľko prežije sperma... Otvor fórum »
21. 4. 2016 22:15
14
Aká služba/prudukt je nedostatkom na internete ?
Akú službu alebo produkt podľa vás považujete v súčatnosti ako nedostatok v súčastnosti v internetovom predaji ? Prípadne akú službu / produkt by ste uvítali [dopyt] ? Otvor fórum »
21. 4. 2016 20:16
16
Vysoká škola ????? HELP
Ahojte, práve mám pred sebou papier-výber maturitných predmetov , posledný deň na odovzdanie. Vyberám si medzi Bio+OBN , Dej+OBN alebo Chem+obn. Pričom najviac ma baví dejepis a chémii zväčša nerozmumiem. Chcem si však niečo v čom sa... Otvor fórum »
21. 4. 2016 19:45
9
Čo najnamáhavejšie ste v detstve spravili pre to nech vám rodičia niečo dovolia?
Čo najnamáhavejšie ste v detstve spravili pre to nech vám rodičia niečo dovolia? Otvor fórum »
21. 4. 2016 19:39
15
Najobľúbenejšia postava z GoT?
Čoskoro tu máme 6. sériu a mňa by zaujímalo kto je váš favorit a obľúbenec :) Otvor fórum »
21. 4. 2016 19:33
30
Stužková. Nezabudnuteľný deň/zážitok?
21. 4. 2016 19:15
10
Bernskýýýýýý salašnícky
Ahojte, chcela by som sa popýtať kto má Bernského psíka. Zobrali by sme si šteniatko. Keďže máme veľkú záhradu je to len plus. Chcela by som sa o tomto krásnom psovi dozvedieť viac. Tak vysypte... Otvor fórum »
21. 4. 2016 19:12
18
Elektro hudba
Začínam počúvať elektro hudbu a chcel by som vedieť, čo by ste mi odporučili, lebo neviem, ako mám začať... Chcel by som vedieť nejakých interpretov alebo skladby. Inšpiroval ma môj kamarát, ktorý počúval NCS,... Otvor fórum »
21. 4. 2016 18:52
13
Toptenisky.. podvod
Pred časom som si objednal topánky zo stránky toptenisky. sk a najprv to vyzeralo dobre, ale keď to neprišlo tak som im napísal e-mail a už neodpísali. Takže nemám ani peniaze, ani topánky. A chcel by... Otvor fórum »
21. 4. 2016 15:56
1
Otoplastik
Ahojte chcel by som sa spýtať ľudí ktorí už majú s otoplastikou skúsenosti kde ju podstúpili koľko ich stála a či sú spokojný ... Chcel by som ju podstúpiť no neviem si vybrať kliniku či doktora ... Ktorého... Otvor fórum »
21. 4. 2016 15:53
11
Ako mu to vysvetlit?
Ahojte, mam priatela, sme spolu 4 mesiace, lubim ho, ale obcas mam pocit, ze si nerozumieme.. napriklad chce aby som mu viac prejavovala lasku, hovorila mu pekne veci, lenze to sa neda, ... Otvor fórum »
21. 4. 2016 15:39
3
Fotiči, pomóc!
Čau birzd, mam problém s foťákom. Keď stlačim spúšť zostane v hladačiku tma, akoby sa tam niečo zaseklo. Až keď pretočim film na novu snímku, vtedy sa hladačik znova otvorí. Čo poviete, mam... Otvor fórum »
21. 4. 2016 15:32