Diskusie - 1013. stránka fóra
57
Elektromagnetická indukcia
Ahojte, chcem sa spýtať jednu vec. Ak sa bude otáčať magnet, ktorý je v blizkosti cievky, tak v nej vznikne striedavý prúd ano? Vznikol by striedavý prúd aj keby sa magnet netočil, ale... Otvor fórum »
30. 4. 2016 17:43
147
Vegani nevegani
neviem či to tu bolo.. ale myslíte si že v poriadku.. nechcem povedať že nútiť.. ale kŕmiť 6 ročné dieťa čisto veganskou stravou? nejdem tu hladať žiadnu internetovú vojnu a fakt sa mi nechce pol hodinu naťahovať s veganmi o... Otvor fórum »
30. 4. 2016 13:28
45
Kolko miniete mesacne za stravu?
Hladala som podobne forum, ale prvych 8stranok dozadu vo vyhladavani nic nebolo a dalej sa mi uz nechcelo :D takze otazka jasna - ti ktori si sami menezujete vydavky - kolko cca mesacne minate na stravu... Otvor fórum »
30. 4. 2016 13:19
56
Partner bisexuál
Ženy, vadilo by vám keby ste sa napr. dozvedeli, že váš priateľ je bisexuál a pred vami spal aj s mužmi? :-D Otvor fórum »
30. 4. 2016 11:47
18
Príprava a prijímačku
mám už pokrk z toho pripravovania sa na prijímačku... z tejto testovnice sa idem už z blaznit... horror :/ Otvor fórum »
30. 4. 2016 10:09
31
V čom spávate,,,,. ?
Baby v čom spávate u frajera aleb ked spi u vas? Chalani v čom spávajú vaše frajerky keď spia u vás alebo vy u nich? Na internete totiž vidno stovky fotiek báb, ktoré spávajú v čipkovanom prádle... Otvor fórum »
30. 4. 2016 09:43
6
Hudba
Píšem za kamaráta :D som priemerný googler ale nwm nájsť jednu slovenskú pieseň, počul som ju v rádiu .. .. spieva sa v nej stále do kola niečo ako milujem stromy, milujem nádej, milujem vtákov, milujem... Otvor fórum »
30. 4. 2016 07:36
47
Tehotenstvo?
Ahojte chcem sa opytat za moju kamaratku ktora uz nevie co ma robiť..mala spriatelom pohlavny styk bez ochrany.. aon sa urobil parkrat na jej ^ (stihol vzdy vytiahnut).. O par minut do nej siel znova bez osprchovania takze bol od... Otvor fórum »
29. 4. 2016 21:47
6
Presadzujú sa mi fotky
Čaute mám taký problém som majiteľ androidu a akurát som spozoroval že asi 50 fotiek ktoré som odfotil už veľmi dávno sa mi vo fotkách posunuli hore keď na ne kliknem všetky majú ten istý čas a dátum odfotenia neviete... Otvor fórum »
29. 4. 2016 21:35
71
Najhorsie jedlo
ake jedlo sa vam hnusi najviac? (z tych co ste uz niekedy ochutnali) Otvor fórum »
29. 4. 2016 20:20
3
Tvoj názor na túto školu!
Jedná sa o OA Dušana Metoda Janotu Čadca . No ja mám záujem ( budúci rok ) o túto školu . Nuž , čo si o nej myslíte . A ak sa pýtate prečo práve... Otvor fórum »
29. 4. 2016 19:55
29
V ist zit bez alkoholu a drog?
Je piatok vonku pekne, mam nutkanie sa ist vonku bavit, ale berem antibiotika uz 5ty den takze ich musim dobrat (zajtra je posledny den) takze cely weekend v pici. Jedine ze by som isiel na triezvo. ... Otvor fórum »
29. 4. 2016 19:46
2
Piercing helix
Čaute, chcem sa opýtať na vaše skúsenosti s piercingami, konkrétne s piercingom chrupavky ucha-helix(no aj celkovo na všetky druhy piercov). Koľko vás to stálo, ako veľmi bolelo, ako dlho sa hojilo a vaše pocity z neho. :) Otvor fórum »
29. 4. 2016 18:22Dotazník k BP
Ahojtee, je tu niekto kto podniká a mohol by mi vyplniť krátky dotazník k bakalárskej práci, týkajúci s mikrofinancovania? bola by som veľmi vďačnááá :) tu je link: http://goo. gl/forms/HgpyizEQRR Otvor fórum »
29. 4. 2016 17:11
16
Najlepšia téma na piatoček
Tákže, sedíte na záchode len doma, alebo aj u priateľa/ priateľky, rodičov, príbuzných a známych, priateľov, rodiny, v škole, na intráku, na priváte, v práci, na ubytovni, vo... Otvor fórum »
29. 4. 2016 16:47
6
Šošovky
Nosí tu niekto šošovky ? Koľko to stojí keď chcem na začiatok len vyskúšať také na mesiac alebo ako to je. A ako mám postupovať keď ich chcem :D mám ísť za očným nech mi predpíše ? či ako Otvor fórum »
29. 4. 2016 16:47
6
Súrne - pomoc
potrebujem súrne pomôcť, mal som uložené v notebooku dokumenty, ktoré strašne potrebujem do školy, notebook nejde, ale mali by byť v archíve v správach na fb, no minule som na Messengeri vymazal konverz. s tým človekom. ako to obnoviť?... Otvor fórum »
29. 4. 2016 15:12