Diskusie - 1011. stránka fóra
54
Ako by ste reagovali keby ste zisitili že máte rakovinu?
Ahojte. Dnes tu mám takú trošku nezvyčajnú tému. Chcel som sa apýtať, že aká by bola reakcia, keby ste zistili že vám diagnostikovali rakovinu. Upadli by ste do depresie alebo by ste ďalej žili svoj... Otvor fórum »
2. 5. 2016 23:11Diamondsmile Košice cenník
Ahojte plánujem si sem preniesť svoju zubnú kartu a chcela by som sa približne opýtať aké sú tu ceny :) viem že je to súkromná klinika nebude najlacnejšia ale aj tak :) alebo aspon priblizne kolko platite u sukromnikov a... Otvor fórum »
2. 5. 2016 21:16
5
Škvrna od rúžu
Prosím vás... hlavne holky... zašpinila sa mi kabelka vnútri rúžom... neviete mi poradiť ako by som ju odstránila? :) ďakujem Otvor fórum »
2. 5. 2016 20:11
9
Dal by som si bundas (prvy post)
2. 5. 2016 20:01
18
Aknéééé :(
Ahojte. Prosím, viete mi poradiť niečo ako sa už zbavím akné? Totálne to uberá na mojom sebavedomí, človeku sa neviem pozerať poriadne do očí a neskutočne ma to serie! Mám 18 r. no dokedy mám čakať,... Otvor fórum »
2. 5. 2016 18:29
24
Nemám s kým,,
Nemám s kým chodiť von. Mam pár kamarátov s kt. sa ale poznám len cez net, a chodiť s nimi von nemôžem tak často. Chcela by som nejakú partiu alebo kamarátku ktorej môžem povedať všetko. Všetci tu už... Otvor fórum »
2. 5. 2016 18:15
49
Ako osloviť náhodné dievča na ulici?
Často sa mi stáva, že idem niekde po ulici, cestujem v MHD, som v obchode atď. a zapáči sa mi nejaké dievča, lenže netuším ako ju osloviť. Nie som hanblivý, sebavedomia mám určite... Otvor fórum »
2. 5. 2016 17:54
7
OCHVATY
Má niekto skúsenosti s ochvatmy? Dnes som sa zobudila a mám ich všade... z čoho sa robia ochvaty? A ako sa urobili vám? Mám s tým ísť aj na kožné? Otvor fórum »
2. 5. 2016 16:57
8
Game of Thrones od 6. série
Tak som tu zas s mojou otázkou :D. Táto sa mi už dlhšie prevaľuje hlavou a keď som už okúsil moc birdz fóra dúfam, že mi pomôžete. Dá sa GoT pozerať od 6. /5. série?Nechce sa mi teraz... Otvor fórum »
2. 5. 2016 15:52
5
LongBoard
Našiel som na heuréke jeden skvelý long http://longboardy. heureka. sk/spartan-city-surfer-38/specifikace/# lenže je do 80kg, ja mám 83 ale mám aj výšku takže to moc na mne nevidno. na niektorých stránkach je, že udrži 100 kg tak ja... Otvor fórum »
2. 5. 2016 14:27
12
Konope siate - pestovanie doma
Dobrý deň, chcel by som sa spýtať či je legálne pestovať konope siate v byte Otvor fórum »
2. 5. 2016 14:13
20
Genitálny herpes a domáca liečba
Ahojte, mám problém, že sa mi objavil genitálny herpes no našťastie hneď po troch dňoch od zistenia, že niečo nie je okej, som navštívila lekára. Beriem lieky aj masť. Chcela som vedieť typy na... Otvor fórum »
2. 5. 2016 11:43
4
Dotaznik bakalarka
Ahojte, pisem bakalarku na temu Analyza bankovych poplatkov a potreboval by som vystupy od studentov z CR a SR vo veku od 15 do 26 rokov. Velmi mi pomozete vyplnenim. Dakujem. https://studentske-ucty-bankove-popl. vyplnto. cz/ Otvor fórum »
2. 5. 2016 11:08
3
Vysoká škola
Zdravím, potreboval by som poradiť, či sa oplatí študovať železničnú dopravu v Žiline. Vlastne nejde o to, že to je v Žiline, ale či sa to proste oplatí v tejto dobe. Ďakujem za názory. Otvor fórum »
2. 5. 2016 10:45
5
Právo alebo fashion marketing ?
Co sa podla vas viac oplati studovat ? Pravo alebo fashion vo Viedni ? Otvor fórum »
2. 5. 2016 09:21
10
Ideálny darček k 30-tke?
Čas sa mína a nápady tiež. To čo som mala vymyslené priateľ rýchlo odhalil a zavrhol. Takže máte nejaké nápady Vy? Poprípade čo by Vás potešilo k narodkám? Otvor fórum »
2. 5. 2016 08:51
10
Môj sen ?
Zdravím, od mala som vždy chcel byť futbalista aj som hraval, ale potom už nie ani neviem preco. Teraz mám 13 a strasne by som sa chcel vrátiť ale nwm ci na to nie je už neskoro... Otvor fórum »
1. 5. 2016 23:14