Posledne piatky pocuvam v radiu ako ludia plny zlosti a roznych transparentov idu do ulic.Vedia vobec ti ludia preco mrznu von? Zvysia sa platy a zivotna uroven?To tazko. Celu frasku Gorili by som prirovnala ku padu dvojiciek. Teda podsunuta loz ludom,aby sa na hlavne veci zabudlo. Jedna suvislost Gorili zo Slovenskom tu predsa len je,a to,ze sme bananovy stat a nechavame si srat na hlavu.

Vedeli ste,ze po pade dvojiciek si v USA zacali davat pod kozu cip,lebo sa bali dalsieho teroristickeho utoku? Robia to aj Mexicania a dokonca v Barcelone je klub Baja,kde sa len prilozia ruky a maju hned VIP miesto a drinky samozrejme zdarma.

V plane maju virtualne peniaze,cip do hlavy do roku 2020,cipovanie novorodencov a bohvie co este...Bude to vlastne nieco take, ako film zivot na dialkove ovladanie.Tragediou je,ze ludia si to davaju dobrovolne s tym, ze budu chraneny,alebo napriklad kvoli zabave v kluboch,na plazach atd.

Nedavno som sa potesila spravou,ze uz polovnici nebudu moct len tak zastrelit psika. Aj ked mnohi v tom mali sport. A potom uder pod pas: povinne cipovanie psov. Dobre,cistokrvne psy,tym to davali uz dlhe roky,neskor pritvrdili do zahranicia tiez uz len cip,tak kto nechcel tak proste necestoval,alebo niekde dal psika. Stale to este bola aka taka slobodna volba. Ale teraz kazdy musi???

Prv sme museli ockovat a teraz cipovat. Kazde male steniatko dostane cip a starsie maju cas do roku 2013.Myslim si,ze mnohi pojdu inou cestou, ked budu chciet steniatko necipovane. Kupme si rovno robotov im aspon netreba davat jest. V tom cipe budu vsetky udaje o psovi aj majitelovi. Lahucko vas najdu a samozrejme lahsie vyzobru dane. Keby im skutocne islo len o najdenie psika,tak nariadia dat psovi obojok s adresou. Vacsinou ked ujde pes tak sa vrati, macka dokonca dlhe km si pamata cestu,su zname rozne pripady. Ked sa nam nevratila,tak urcite v tom polovnici nemaju prsty

V dedinach prejde po dvore x maciek a vy to chodte cipovat hlava nehlava. Dokonca aj fretky,tak toto uz skutocne bez komentara! Na zaciatku cipovali velryby,vtakov atd. pre ich pohyb a sledovanie.

Cipy testovali nedobrovolne na vaznoch,na mysiach,makakoch.JE DOKAZANE ZE SPOSOBUJU RAKOVINU. » www.antichips.com/press-releases/... Staci dat do google a prelozit. Nato mi jeden chlapec napisat,ze s coho dnes nieje rakovina,ze jeho pes predtym nemal cip a aj tak dostal,ale ja pisem o zdravych psoch. A keby to aj nedokazali aj tak je to nebezpecne,pretoze obsahuje lithium,takze kto to bude chciet dat prec,ze si to rozmysli,tak sa to v tele rozleje a smola...

Jeden veterinar pisal,ze pred 6 rokmi to bola len iluzia,teraz sa to robi bezne,ale obava sa,ze take nieco sa chysta aj na ludi a dal na koniec MOR HO.V Cechach v jednom meste dokonca davaju pokutu 30tisic.Cipy daju niekde za 30eur,5eur a niekde aj zadarmo. Pisala som aj do PSEJ DUSE a tam mi pomoct nevedeli a pritom by mohli spisat nejaku peticiu. Veterinar sa vyjadril,ze sa mu to nepaci,ale ze nema nato sil. Na Slovensku vraj staci na peticiu 350tisic hlasov,lenze toto vraj schvalila EU.Ked sa hlasovalo o vstupe cela nasa rodina boli proti,lebo sme vedeli co to obnasa,len zial nas bolo len asi 4percenta. Ak to ovsem nebolo tiez zmanipulovane. A predsa ten veterinar nezverejni svinstva co sa tu robia,kedze ho platia velke farmaceuticke spolocnosti.

Nechcem nikoho presviecat tymto clankom,spravte si usudok sami. Jedine co chcem je pravo SLOBODNEJ VOLBY. A podla zakona je pes majetkom pana a na vlastny pozemok nemozu ist.
Citajte si otom v roznych svetovych jazykoch ako to robim ja a nedajte sa ovplyvnit stadom nerozmyslajucich oviec,aby ste sa raz sami pred sebou nemuseli hambit...A TY MORHO!- HOJ MORHO! DETVO MOJHO RODU,KTO KRADMOU RUKOU SIAHNE NA TVOJU SLOBODU,A CO I TAM DUSU DAS V TOM BOJI DIVOKOM :MOR TY LEN,A VOL NEBYT,AKO BYT OTROKOM.

PS: koncept tohto clanku som pisala na doklad o zruseni kreditnej kart. Nepotrebujem ju

 Blog
Komentuj
 fotka
rrr666  19. 2. 2012 17:46
skvely clanok
 fotka
flowi1  19. 2. 2012 17:52
dakujem velmi pekne
 fotka
hunter2  19. 2. 2012 18:09
pekný článok, tiež som proti čipovaniu kohokoľvek, lenže pár zádrhelov by som vypichol

1. o POVINNOM čipovaní psov som nepočul absolútne. vieš tu dať aj nejaký link na oficálnu vládnu stránku, kde by to bolo? viem, že všetky zákony sú na internete

2. 4% proti EU? veď pre bolo dačo okolo polky, viem, že to prešlo relatívne tesne, tak ako že len 4% boli proti?
 fotka
flowi1  19. 2. 2012 18:16
Dakujem,tak napriklad aj tu to je: » www.boldivet.com/... tiez som otom nevedela a ma to poriadne nazlostilo.A tie 4percenta nemam potvrdene,ale ked si vsimnes statistiky aj od roku 1997 tak tam mas napriklad ze 92percent by boli za vstup do EU.Predsa su to uz nejake roky tak presne ti nepoviem.
 fotka
soraya  19. 2. 2012 18:28
magické! veď to je Boldižarova stránka!!! som nevedela že také má milé



k tomu čipovaniu. to že zviera musí byť začipované je riadna hlúposť. je jasné, že čipovať budú iba útulky, a majitelia papierakov čo cestujú do zahraničia. A kto to kedy kontroloval? Kto kedy bude? radšej by sa mal riešiť problém s premnoženými psami, nie s tým, či viem daného psa identifikovať. ach tá naša vláda (teda celá európska vláda)
 fotka
flowi1  19. 2. 2012 18:38
V cechach su zato riadne palky,v jednom meste vam daju aj 30tisic,v dalsom nemaju povinne.Tu na SK to je povinne.Z nicoho nic a skoro nikto otom ani nevie.Niektore dediny daju zadarmo,inde zato budu chciet aj 30eur.Prebieha to tak ze policajt pride s citackou a zisti ci ma pes cip.Ale do mojich jedine cez moju mrtvolu
 fotka
soraya  19. 2. 2012 18:50
čipovanie zadarmo? a s akými čipmi preboha?

mne je jasné, ako sa zisťuje prítomnosť čipov, ale mi povedz, kde na slovensku sa policajt zobere a pojde hľadať kde ktorý pes má čip.



(a prosím, ak reaguješ na môj príspevok, tak ma označuj, popr. do správy)
 fotka
flowi1  19. 2. 2012 19:02
To neviem s akymi cipmi,ale uz mam toho dost precitaneho a napriklad v dunajskej strede bolo zadarmo.Tak nikdy nevies,ked im daju povel, ze dnes sa zamerajte len nato,tak mozu hocikoho stopnut a pozriet.Neviem este ako to bude a ake su pokuty.
 fotka
ragdoll  19. 2. 2012 20:31
my máme psov čipovaných dobrovolne, je to lepšie ako tetovanie, nebolestive a ak by náhodou ušiel , a zobrali by ho k veterinárovi , hned by vedeli komu patrí takže podľa mna je to fajn. To že by to spôsobovalo rakovinu nikto nič nevravel.a vlastne aj predtým náš predošlý pes bol čipovaný a nedostal žiadnu chorobu. takže toho sa neobávam.





Ale o tom že by to malo byť povinné som vôbec nevedela. tak to sa mi nepáči.



a to že čipujú ľudí tak to je uletené.
10 
 fotka
flowi1  19. 2. 2012 20:37
Ved aj lieky maju x milion neziaducich ucinkov aj ockovania a vravia ti to lekari? Nehovorim ze kazdy pes dostane rakovinu len zvysi riziko,ale vravim mne ide oto,zeby cudzie teleso v tele nemal mat nikto zivy.No a hlavne mlady ludia nato ako prvy naleteli vid Barcelona.Je to smutne...
11 
 fotka
ragdoll  18. 3. 2012 19:00
@flowi nie len psov čipujú ale aj kone a iné zvieratá, dokonca aj tie chránené a ohrozené druhy. Ale nejak tomu nechcem veriť že by čipovali zadarmo, veď tie čipy sú drahé.
12 
 fotka
keylie  10. 7. 2012 14:13
@flowi1 Ahoj , tiez som sa dozvedela ze dor oka treba ocipovat psov a macky, riadne ma to nasrdilo. je to obmedzovanie mojej slobodnej volby.
13 
 fotka
flowi1  2. 2. 2013 00:48
Ludia podporte dobru vec: » www.petice24.com/zrusenie_povinn...
14 
 fotka
kekoa665  16. 3. 2013 20:39
Napíš svoj komentár