Neviem či to ešte niekedy urobím, že počas voľna vstanem o 4.30 ráno. Ale dnes som urobila výnimku a išli sme na výlet. V autobuse sa to vedľa mňa striedalo, nuž, je ťažké so mnou vydržať, ale ja som si zvykla a tak som tie tri hodiny v buse strávila pozorovaním ľudí vonku a výsmechom, že idú do školy a ja nie. : )
A potom sme aj s našou „hviezdou“ Riškom a kamoškou Didou vystúpili v neznámom meste, na neznámej stanici a nevedeli sme kam ďalej. A tak sme zbadali skupinku báb a ako profesionáli z filmu sme ich začali špehovať. (Ak si to tu tie dievčence s gitarou prečítajú, omluvte prosím tú skupinku čo vás špehovala, ale bez vás by sme tam asi netrafili.) No a potom sme tam dorazili a uvideli sme, ako sa v Bystrici hľadá SuperStar.

Mojím jediným cieľom bolo prepnúť sa na invisible a aby som nebola pre kamery zaujímavá. Ale hneď prvú chybu som urobila, že som išla v sukni a tak keď som chcela na zemi ležať(všade boli ružové veľké vankúše a fakt sa vo mne začínal prebúdzať kleptoman, keď som na ne tak pozerala.) mala som jedinú starosť, aby mi nebolo vidieť pod sukňu. A ujovia čo mali kamery, tam behali hore dolu a stále každého točili, ako keď malému decku dáte do ruky novú hračku. A tak som sa cítila zvláštne, keď sa tam postavili jeden vedľa mňa a točil ma, snažila som sa ďalej tváriť invisible. Čo samozrejme robil málokto, lebo tam boli ľudia, čo nechceli nič iné, ako sa dostať do telky. Tak keď náhodou uvidíte v telke na zemi rozčapenú blond babu na veľkom ružovom vankúši, možno to budem ja .
Potom na pódium chodili ľudia a spievali.
Zrazu, ako v spomalenom zábere z romantického filmu som sa otočila, lebo som počula ten hlas... Ale nebol to on, moja láska Mário (kto má tv nautik, pochopí ma ) Ale bol to chalan, ktorý vyzeral skoro tak isto a aj tak rozprával, všetko tak prežíval (ako keď volá tutútko a tak ja som si v tom momente našla svoju Star a je mi jasné, že bude v telke, lebo postúpil pred porotu.

Boli tam zaujímavé typy a aj zaujímavé typy postupovali. Dnes postúpili ti naj. Najlepší aj najhorší a potom ich čaká spievanie pred porotou. Môj kamarát (ja som robila len doprovod a lehnila na zemi) nepostúpil a aj som s kamoškou bola rada, lebo aspoň má isté, že nebude v hviezdnej rote.
Nakoniec sme sa odfotili s Adelou, ktorá bola podľa mňa strašne milá a v pohode, mala pekné vlasy a aj Pyco bol fajn, len nejaký poblednutý. A tak som potom mohla pokojne v buse zaspať, s pocitom, že aspoň som mala výlet a hádam to nebude mať následky a keď to uvidím v telke, budem vedieť aspň trochu o čom to bolo. A na pár ksichtov sa teším a verím, že v telke sa objavia. Tak isto ako vtierka, ktorá sa pchala pred každú kameru a mékala na celé kolo. : )

 Denník
Komentuj
 fotka
vincenzo7891  19. 6. 2007 22:08
to si teda pozrem. som zvedavy ako sa tam pretrcas pred kamerou a ako ti kameramani pozerali kamerou pod suknu.hehe. a to tak falosen spieva ten tvoja kamos? nech sa nauci zviieeeeeeera, ktoreeeeeee uz nechce zit . sak pozname z chaaat.
 fotka
luc.ka  19. 6. 2007 22:38
no neeee mário má dvojníka!! vidím že keby som založila fanklub, už má 3 členov
 fotka
ikonka  19. 6. 2007 22:47
ja sa pridám do fanclubu mária

a inak, môj kamoš postúpil pred porotu

uvidíme,čo ďalej
 fotka
kamili0  20. 6. 2007 09:41
Mario je mého srdce šampión...
 fotka
janulka3112  20. 6. 2007 12:50
kto je Mario??? A pekny blog...som zvedava kto bude tretia star...
 fotka
flleur  4. 1. 2008 00:22
joj,viete kto to bol ten akože mário? Marcel Berky on to tam všetko strašne prežíval a kričal a hádzal sa po každom a nakoniec bol vo finále
 fotka
yourpain  11. 6. 2008 20:59
tvoj blog sa mi strasne dobre cittal precitala som si vacsinu, este mi toho par zostalo, ale fakt klobuk dole
Napíš svoj komentár