Viete..táto moja úvaha sa začala minule, keď som kráčala po ulici..

Väčšina báb sa na mňa pozerala....sem-tam som dokonca zbadala nejaké, ktoré mali toľko drzosti, že popritom ako sa na mňa POZERALI niečo o mne hovorili svojim kamarátkam. V najbližšom výklade som sa obzrela..Na čele som nemala žiadnu škvrnu, tričko som nemala vysunuté, gaťky mi netrčali, gate som nemala roztrhnuté ani inak zašpinené, kabelka neotvorená, nič z nej netrčalo, vlasy som mala normálne, nie dáko nenormálne strapaté, make-up som tiež nemala rozmazaný..čím je to teda možné?

Potom mi to došlo. Totižto, mala som na sebe topánky s 10 cm opätkami, veľkú kabelku, väčší výstrih, ľahký svetrík a obtiahnuté nohavice..je možné že všetky tie pohľady mi boli venované len pre to, ako som bola oblečená?

Nedávno okolo mňa prešla mimoriadne pekne oblečené dievča, ticho som závidela, obdivne som sa na ňu usmiala. V duchu som si predstavovala, či nemám niečo podobné doma, že by som to pri najbližšej príležitosti využila a aspoň skúsila napodobniť jej štýl. Ako sa nesie na opätkoch a...niečo ma zarazilo. Aj na ňu sa tak pozerali ako minule na mňa. Z ničoho nič moja kamarátka povedala "Omg..dobrá k****!". Zhrozene som sa na ňu zadívala a spýtala som sa, ako to preboha myslela. "Nevidela si ako bola oblečená?" Nechápala som ju. Bola taká dokonalá...

Dobre, prejdem k pointe. Prečo by mala byť každá fakt dobre oblečená žena čo prejde okolo nás k****? Urobila hádam niečo čo to dokazuje alebo niečo podobné? Pre toto chcem vypadnúť...v hociktorom meste..napríklad New York, Paríž, Londýn...tam by nebola k*** ale bola by tá dokonalá čo práve prešla okolo. Keď sa žena oblieka dobre, všetci sa na ňu pozerajúh že je k****..keď sa oblieka zle, všetci sa na ňu pozerajú že sa mohla obliecť lepšie. Ako je to možné?

Odpoveď? Slovensko...akoby sme boli zaostalí alebo čo. Nemôžem si dať opätky bez toho aby sa na mňa všetci pozerali ako na tú poslednú špinu čo prejde okolo? Neviem ako vy ale ja som nikdy nezaujala tento postoj. Napríklad minule som videla na námestí dve ženy s topánkami na vysokých opätkoch..boli dokonalé. Moje kamarátky hneď zdvihnuté obočia a "bože tie vyzerajú"..mala som sto chutí povedať im: "VYZERAJÚ SKVELE!"..Tu sa ale asi nikdy nedočkám a tak som si radšej polku mojich topánok nikdy ani neobula. Pretože keby som si ich náhodou obula, musela by som sa pozerať na tie krivé ksichty tam na ulici...a o to fakt nestojím..

 Blog
Komentuj
 fotka
ceruzisko  8. 5. 2010 23:23
blogy o štýloch a posudzovaní ľudí ma čím ďalej tým viac začínajú nudiť.



ľudia by sa mali začať zapodievať inými vecami ako tým, čo si o nich iní myslia. a prestať škatuľkovať a akceptovať to, že niekto má iný vkus.



a hlavne nepozastavovať sa nad debilmi, ktorí to robia.
 fotka
helliumka  9. 5. 2010 00:41
ano, ako si napisala - zeny na opatkoch....ale nie dievcatka. ty mas v profile napisane ze mas 15 rokov. v tvojom veku to posobi ako prostitutka z D1.
 fotka
jaro1991  9. 5. 2010 12:52
aj v zahranici v tych slavnych metropolach je prilis extravagantne oblecene dievca "kurva"... cize to neni o slovensku, ale o ludoch, ze co sa povazuje za normalne, alebo pekne, a co za image "kurvy"...
 fotka
cekcinka  21. 5. 2010 16:50
Absolútne s Tebou súhlasím...Nechápem také dievčatá,stáva sa to aj mne...
 fotka
cekcinka  21. 5. 2010 16:52
@helliumka...Ja mám tiež 15, z čoho vyplýva, že keď si dám vysoké topánky, ktoré majú 10 a viac cm, som kurva? A to len preto, že sa oblečiem pekne?!
Napíš svoj komentár