Dobre...idem na začiatok, asi december 2009. Na informe nám zadali úlohu hroznú prezáhadnú, natočiť film. Skončilo to takto: » www.megavideo.com/?v=7Z9GWGEP... . Čiže sme sa rozhodli, že ideme radšej natáčať iný film...téma?

Dievča ktoré je dobré poslušné stretne starú kamarátku ktorá je skazená, fajčí, pije, blicuje a pridá sa samozrejme k nej. Kvôli tomu stratí najlepšiu kamarátku ale všetko to dobre dopadne..Samozrejme, kto asi bude hrať tú kravu (samozrejme že ja..)..

Mám zápal priedušiek. Ale samozrejme to mi nezabránilo ísť zase k Maji spať a natáčať. Najprv sme boli v parku pri našej škole, kde sme mimochodom mali cigarety (len a len kvôli tomu filmu) a akože sme si ich prikladali k ústam..Lenže samozrejme inteligentná ja som sa tam dusila dymom až dovtedy, kým som nechtiac nepotiahla z cigarety do pľúc. Najprv som si pomyslela len AU, dosť do bolelo (tie priedušky..), následne som asi 20 minút kašľala ale koniec koncov to dopadlo dobre Ja teraz ešte viac chorá ako predtým, samozrejme kašlem priemerne raz za pol minúty...možno sa to nedá nazvať fajčením ale...bolo to fakt hnusné A viem, že tak do tohoto sa teda púšťať nebudem...film máme natočený ale ja sa asi 2 týždne nikde neukážem Takto slávne dopadlo naše natáčanie Celkom fajn nie?

Ale keby že je to koniec...samozrejme nieje...spali sme všetky 3 (Ja, Majka a Dorka) v jednej takej obrovskej posteli a Maja (bolo to u nej doma) samozrejme zaspala asi za 15 sekúnd (asi okolo 11-tej večer) a tak sme sa ja a Dorotka kúsok zakecali. Ani si neuvedomíme ako a preberáme ketamínových šialencov, duchov, zlých ľudí naše maminky a v podstate všetko o čom sa debatovať dá a sú 2 hodiny ráno. Dáko sme zaspali, no 5:45 sme už samozrejme boli hore...takže teraz tu sedím chorá, po LEN 3 aj niečo hodinovom spánku a ani neviem ako a píšem Čiže ak to nedáva žiadnu pointu je mi to veľmi ľúto ale kúsok spím

Som chorá tretí týždeň. Na sedačke máme také pásiky, ktoré už mám po celom tele a nemyslím si, že sa ich dáko zbavím. Keď som včera vstala z tejto mojej už vyležanej sedačky (vážne mám na nej také priehlbiny kde mám chrbát a zadok), skoro som nevedela chodiť. Takže sa mám krásne aj naďalej a začínam sa MODLIŤ aby ma mamina pustila vo štvrtok do školy

 Blog
Komentuj
 fotka
fearprincess  18. 5. 2010 13:31
dám si 5* za námahu
 fotka
kakaovnicenko  18. 5. 2010 17:00
Dobre robis ze fajcit nechces, je to hnus, ja to viem lebo fajcim priblizne pat rokov, ale prave absolvujem odvykacku.
Napíš svoj komentár