Niekto niekedy povedal ze kolkokrat sa ti za zivot zastavi srdce tolkokrat mas vacsiu chut zit. Ci je tento vyrok pravda alebo len shluk slov pre zamyslenie filozoficky naladenych jedincov sa povedat jednoznacne neda. Sami si mozte polozit otazku ci sa Vam to uz stalo po skusenosti ktoru by ste nedopriali ani najvacsiemu nepriatelovi. Jedno je ale iste ze vo chvili ked sa to stane zalezi len na nas ako sa zachovame a kedze chalabohu niesme robeny cez ciernobielu kopirku podla jedneho smiraku su nase reakcie rozne.

Sme ale len ludia. Nehodnotiac nakolko slaby omylny a opakujuci svoje chyby stale mame okolo seba nieco v com sa lisime od zvieratiek ktore ukazuju na Animal Planet a ludskych charakterov priblblych filmovych pokusov ktore koncia stale trapnym happy endom. Kedy sa dockam ja happy endu? Cloveka to zvykne napadnut asi az vtedy ked sa vokol neho vsetko kurvi. Radost zo zivota opadne a facky prichadzaju jedna za druhou a pekne spajaju sili aby to nase lice ocervenelo este viac ako cakame. A happy endu stale nikde.

Som studentom univerzity a takychto faciek som si uz zazil pocetne mnozstvo. Urcite to poznate ked zostava rozum stat nad tym ako sa vie vsetko pekne pokaslat. Skola mi pada na hlavu moja buduca ex sa zacina vzivat do role aktualnej ex a mna to uz ani netrapi lebo marne cakam na jej pomoc kedze je stale zalubena asi najma do seba. Doma sa ukazem obcas a aj to si cez vikend uvedomim ze radsej by som bol asi na intraku a mal svaty pokoj. A priatelia uz niesu to co byvali. Casom sa ukazuju ktory to mysleli vazne a ktorym islo len o to aby prisli do baru a skoro pokrvne pozdravili s barmanom a predviedli sa pred damou ci panom dnesnej noci. Tak co zda sa Vam to nejake povedome? Zazili sme a este zazijeme mnoho podobnych situacii kedze nezijeme podla scenara.
V com to ale je? Preco sa to deje? Najskor to bude koli nam ludom a istej formy bezcitnosti ktoru v sebe chovame.
A ci moze mlady clovek dostat infarkt? Neviem to urcite povedat ale ked sa zacne hromadne fackovanie dostane ten pocit ze by to bolo asi jednoduchsie.

Tento blog padne asi prachom ale ty ktori ste sa dostali az sem a prekusli moj mensi vylev nazorov na dnesnu spolocnost skuste setrit srcia inych ludi lebo casom mozno niekto usetri aj to vase.

P.S. Sorry za pripadne chyby ale v nervovom amoku sa tazsie pise kontrolovane..

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár