Nechápem dnešnú dobu. Keď niekto dnes vyjadrí svoje city ... vysmejú ho. Keď dnes človek povie svoj názor vysmejú ho. Keď človek prezradí svoj sen ... vysmejú ho.
Prečo sú dnešný chalani hanblivý a čakajú na prvý krok od baby ? Preto že vedia aký je dnešný svet a keď vyjadria svoje city tak ich vysmejú, ja to chápem, baby by mali čakať prvý krok ale keď sa chalan odváži tak ho pošle kade ľahšie a čaká kým o ňu bude mať záujem niekto "krajší", nie nejaký obyčajný chalan. Poznám mnoho takých príkladov, dnes sa musí každý odsudzovať podľa vzhľadu. To nechápem. Tento text som nemyslel v tom štýle že odsudzujem baby, platí to na oboch stranách.
Prečo z ľudí vyrastajú ovce ? Keď niekto povie v spoločnosti svoj názor všetci ho odsúdia. Keď niekto povie že nemusí tú a tú hudbu, že nemá rád to čo ostatný, hneď je odsúdený. Ja som si myslel že na zemi si môže každý povedať svoj názor, ale opak je pravdou, svet je úplne taký istý ako za čias otroctva, každý si kúpil vtedy svojho otroka a musel makať. Dnes niektorý ľudia na zemi pracujú za menej ako je minimálna mzda !! Vo firmách ktoré si ich akosi zotročujú, a keď človek nemá kam ísť musí pracovať aj v na takom mieste. Zaujímavé že to tak úrady netrápi.
A posledná téma... Človek v dnešnej dobe nemôže mať ani svoje sny. Keď je mladý futbalista, povie ostatným kde sa chce v živote dostať a že nechce byť ako ostatná mládež, ktorá fajčí a v podnapitom stave rozbíja mesto. Ako sa dozviete aj od slovenských a českých youtuberov ktorým sa vysmievali v škole, smiali sa na ich videách, niektorých aj šikanovali. Až keď sa niekde dostali tak sa im začali pchať do zadku.
A niečo na záver ... Život je sviňa a len tí najsilnejší si ho dokážu prispôsobiť a spraviť si z neho sen.
Ďakujem za pozornosť v tomto článku som sa nechcel robiť tým najskúsenejším a najmúdrejším človekom na svete len som vyjadril svoj názor.

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
katarinn  13. 3. 2014 21:46
Napíš svoj komentár