Dnes večer som sa rozhodla snívať. Asi za to môže angína, ktorou trpím.... ako emancipovaná žena, za ktorú sa považujem, si nechcem priznať, že mi jednoducho už možno chýba chlap Takého by som Ťa k sebe pustila:

Narýchlo zhrniem nepodstatné veci... Páčili by sa mi Tvoje dlhšie svetlé slnkom vyblednuté vlasy rovnako ako nakrátko ostrihané čierne. Akurát by som nedokázala odolať pohľadu Tvojich veľkých vysmiatych očí. V nich by som mala vidieť veľa optimizmu a našu šťastnú blízku budúcnosť. Spomienky na guľovačku v zime, alebo pokusy o mlynské kolá v lete na lúke. Pri tebe by som mala istotu, že žiadny môj šialený nápad nezhodíš, ale naopak ho dokážeš ešte vylepšiť.

Mal by si mať určite aspoň 180 cm, lebo ma priťahujú vysokí chlapi. Nemal by si vážiť menej ako ja, pretože v Tebe chcem mať silnú mužnú oporu, ktorá ma nikdy nenechá spadnúť na dno. Vždy budeš vedieť s môjho zjavne strašne veľmi obrovského problému, maličkú guličku, ktorú spoločne odhodíme a len sa na tom zasmejeme.

Neuvidíme sa každý deň, pretože sa budeš venovať svojmu koníčku/športu, ktorý proste zbožňuješ rovnako ako ja zbožňujem volejbal. Keď však budeme spolu sami...... hmmm, tak nám bude fajn! Nebudeme potrebovať žiadnu neveru.

Vždy ma necháš hovoriť z cesty, lebo to je moja parketa, ale nikdy ma nenecháš mlieť samú. Ty sa proste do tej debaty zapojíš s Tvojim typickým humorom, hoci ten rozhovor bude akokoľvek nezmyselný, pretože vieš, ako veľa to pre mňa znamená.... koniec koncov, ty rovnako rád rozprávaš.

Najviac sa mi na Tebe bude páčiť, že mojú chuť niekoho ohovárať proste zrušíš bozkom!

 Blog
Komentuj
 fotka
antifunebracka  1. 9. 2013 18:35
furt ked si citam tieto blogy, kde baby pisu svoje kriteria na chlapov, citim sa ako idealny partner otazne je, preco ma teda nik nesce
Napíš svoj komentár