Sedíte, podgurážená alkoholom na lavičke a s poriadnou depkou hľadíte k nočnej oblohe posiatej mnohými hviezdami. Dážď, ktorý vám obmýva tvár nevnímate, ste až príliš zahĺbený do vlastných myšlienok či pocitov.Nevnímate ani len hluk vôkol vás, kopu ľudí, priateľov, ktorí sa zo smiechom zabávajú.No vy to z neznámych príčin nedokážete.Ako bez duše tam sedíte, premýšľate o láske, o "zmysle života".A v tom ju zbadáte. Krásnu žiarivú hviezdu, ako padá kdesi do neznáma. A je to tu. Obrovská šanca zaželať si to, po čom túžite najviac na svete. Váš pohľad sa odvráti a spočinie na ňom. Vidíte, ako sa smeje spolu s ostatnými a vám nevenuje jediný pohľad čí úsmev.Opäť vzhliadnete nahor.
O pár dní neskôr, zas plná elánu a nádeje, so stálym úsmevom na tvári sa chválite priateľom, že sa vám splní váš sen. Cítite sa ako v siedmom nebi, pri pohľade naň vám srdce šťastím poskočí, no vy ani len netušíte, že vaša radosť nevydrží dlho. VaŠa nádej klesla úplne na dno.Neľúbi vás, len vám vnukol hlúpu myšlienku, že môže byť váš.Zaľúbil sa, no vy nieste tým sťastným.
O čosi neskôr sa zopakuje podobná situácía.Noc+hviezdy+smútok, no tentokrát ste sa nedali oblafnúť. Sklopili ste pohľad a mlčky sa vybrali vopred danou cestou.

 Blog
Komentuj
 fotka
bojovnik88  18. 8. 2007 22:07
Ked som pil na čundry tak som sa zobudil na strome asi 2 metre nad zemou.. pointa tu nrni ziadna ale ne v tvojom blogu
 fotka
endre-silentname  14. 9. 2007 11:28
takto sa šťastie asi nehľadá.
Napíš svoj komentár