1. EIFFEL 65 - Move Your Body (2000)

Toto je skladba, na ktorej sme všetci leteli roky a ani som sa nenazdal, a už mi chýba ju niekde počuť. Musím si ju aspoň denne raz pustiť doma. Inak by boli abstinenčné príznaky.



2. RIVA FEAT. DANNII MINOGUE - Who Do You Love Now (2001)

To už je tiež pár rokov, čo sme na tejto piesni valili na diskotékach. Ale hrozne mi to chýba. Pre mňa jedna z naj skladieb, na ktoré sa dalo valiť a zabávať sa. Chýba mi ju niekde len tak na diskotéke počuť.



3. TONKA FEAT. LARA McALLEN - Get Back (2004)

Skladba, na ktorú som sa vždy tešil, keď vyšla. A doma za deň aj 1000 krát. Proste pecka, ktorá nikdy nezostarne a navždy zmenila môj pohľad na tanečnú hudbu. Ak by som chcel skladbu na diskotéku, tak toto všetkými desiatimi.



4. M PEOPLE - One Night In Heaven (1994)

Komu vadí 16 rokov? Mne absolútne nie. ... na túto skladbu sa dokážem sa furt zabaviť. Myslím, že aj teraz by sa na diskotéke chytila. Trebalo by ale nejakú na štýl 90s.



5. MADE 2 MATE - Do You Love Me (1996)

Pamätá si už vôbec niekto túto skladbu? ... ja som to po rokoch objavil a som normálne kukal, že to sú už roky, čo som to nepočul... no paráda... perfektný trek a aj po rokoch ma chytá. Kto by povedal, že kedysi sa u nás robila takáto vynikajúca muzika?



6. 666 - Supa Dupa Fly (2001)

To už je tiež dávka rokov, čo sa na tejto skladbe valilo. ... Ten klip som nikdy nejako nepochopil a ani sa mi nepáči, ale skladba je naopak perfektná.



7. DJ ROSS - To The Beat (2007)

Keď sa táto skladba dovalila do Dubnice na diskotéku tak minimálne 2 roky sa tam nič iné nejako moc nehrávalo. Tá skladba je neuveriteľne chytľavá a dokázala urobiť parádnu atmosféru. Aj dnes by sa dala v pohode pustiť a užiť si to.



8. ME AND MY - Dub I Dub (1995)

Spomienky na staré dobré časy pohodovej disco hudby, ktorá dokázala dvihnúť náladu a príjemne sa počúvala. 90s bolo vôbec výborné obdobie. Omnoho viac som si prišiel na svoje.



9. VANESSA AMOROSI - Absolutely Everybody (1999)

Existuje niekto, kto by si toto nepamätal? Skladba, ktorá sa výrazne chytila a poviem pravdu, že aj teraz si ju rád vypočujem. Má svoj šarm. To sa musí nechať.



10. EN-RAGE - Why Don´t You (1993)

Úžasne nadčasová skladba. Nikdy by som nepovedal, že je už 17 rokov stará. Pre mňa bude vždy mladá a chytľavá. Je to jedna zo skladieb, kde som sa prvýkrát zoznámil s tanečnou hudbou a ulahodila mi do ucha.



11. CAPPELLA - Move On Baby (1994)

Tiež jedna zo skladieb, ktorá poriadne zakrútila číslami tanečnej hitparády. Tá melódia je neuveriteľne chytľavá a doteraz patrí medzi jedno z mojich naj.



12. COLD SENSATION - Bang To The Rhythm (1993)

17 rokov na tejto skladbe absolútne nie je poznať. Keď som ju pred pár mesiacmi pustil mojim kamarátom na vypočutie tak zhodnotili, že vôbec nemajú pocit, že by bola už tak stará. Myslím si to tiež. V pohode by chytila aj teraz. Som presvedčený o tom.



13. LIVING IN A BOX - Living In A Box (1989)

Neviem či tu mám vôbec niečo písať. Pre mňa jedno z absolútne naj v oblasti konca 80-tych rokov. Táto skladba má tak úžasný šarm, že jej nedokážem nič vytknúť. Nemôžem nájsť nič.



14. SABRINA SALEMO - Boys Boys Boys (1987)

Skladba, na ktorú sa v žiadnom prípade nemôže zabudnúť. Myslím, že nie je človek, ktorý by si ju nepamätal a ja poviem osobne, že patrí medzi jednu z mojich naj skladieb. Jednoduchá, milá, chytľavá... ako má byť tanečná skladba.



15. ERIC PRYDZ - Pjanoo (2008)

Tak aj niečo súčasnejšie pridáme. Eric Prydz síce medzi mojich favorites nepatrí, ale táto skladba je naozaj vynikajúca. Môžeme na ňu valiť neustále a neomrzí.



16. CHICANE - Love On The Run (2003)

Tiež skladba, ktorá mi už veľmi chýba na diskotékach. Veľmi pohodlná, príjemná a rovnako sa dá na ňu veľmi dobre zabávať. A na tomto mieste musím veľmi pochváliť aj videoklip. Veľmi dobrý nápad.



17. PREZIOSO FEAT. MARVIN - Tell Me Why (2000)

Skladba, ktorú určite všetci veľmi dobre poznajú. 10 rokov dozadu to bol naozaj riadny hit a myslím, že aj teraz sa na neho dá dobre odviazať.



18. BLANK & JONES - Mind Of The Wonderfull (2004)

Keby samotní Blank & Jones ešte robili takúto úžasnú muziku ako kedysi, tak by ma to potešilo. Bohužiaľ museli sami ísť s dobou a začať robiť niečo úplne iné a už to vôbec tak neznie. Na pamiatku starých dobrých časov - Mind Of The Wonderfull z albumu Monument.



19. ATB - L.A. Nights (2009)

Naživo vidieť tohto človeka bol pre mňa zážitok na 10 životov. A to nežartujem. Topfest 2010 bolo niečo neopísateľné a ľutujte všetci, čo ste tam neboli. ATB FOREVER!!! Skladba, ktorá ma vždy chytí a dostane na parket. Love it.



20. APOLLO 440 - Stop The Rock (2002)

A na záver ešte jednu poriadnu skladbu, na ktorú sa dá valiť každý deň a každú chvíľu. Rytmická, rýchla a dobrá. STOP THE ROCK!!!!


 Blog
Komentuj
 fotka
mirkova  10. 10. 2010 11:43
preboha, to na aké diskotéky chodíš???? ja som ani jednu pesničku nepoznala, ani jednu, a to som tak 4 roky dozadu bola na diskotéke každý piatok, sobotu



ako, vypočula som si ich všetky, ale musela by som byť riadne nacápaná, aby ma na to niekto vytiahol tancovať



každý máme iný vkus
 fotka
semhamforas  10. 10. 2010 12:09
z týchto pesničiek som poznal len 3
 fotka
drilo  10. 10. 2010 12:14
tak ako poznam iba jednu a na diskoteky nechodim ... takze neviem povedat ci je to dobry alebo zly vyber, celkovo sa mi diskoteky aj hudba hrana tam hnusia ... ale posledna je uplne super ppci najviac



stop the rock je proste vypalovacka co mozem
 fotka
jaro1991  11. 10. 2010 18:45
@mirkova to su take tie starsie "vykopavky" teraz nie v zlom, jednoducho pesnicky, ktore dnes uz nemaju moc miesta v radiach a na diskotekach, ale ktore boli dakedy kultove



mne tam chybala asi najväcsia bomba ever



Screenshot
Napíš svoj komentár