Dalo by sa to povedať aj inak, ale nechcel som byť vulgárny...

K téme tohto blogu. Je určený hlavne pre ľudí, ktorí nemajú radi reklamy v telke (poprípade v rádiu ale tam nie sú až také dlhé a otravné, alebo na BIRDZi alebo kdekoľvek inde)

Reklama je vlastne druh propagácie svojej firmy,výrobkov bla bla všetci dobre viete čo reklama je...

Ide o to, že nie vždy na ňu právom nadávate ( a to sa stáva často resp. stále keď ide, len si to priznajte). Samozrejme reklama je otravná, dlha, nudná (česť výnimkám hoc ich je málo) a neviem aká zlá ešte. Lenže ľudia si často neuvedomujú že práe teraz v tejto chvíli pozerajú program (predpokladajme, že keď ho pozerajú tak sa im páči, alebo ich zaujíma...), ktorý televízia kúpila práve z tej odpornej a otravnej nudnej reklamy. Ide o to, že keby nebolo reklamy tak sa nechystáte na svoj obľúbený film (jedine že ste warezák) a dokonca keby nebolo reklamy tak ani možno nečítate tento blog lebo žiadny BIRDZ by tu nebol. Prevádza televízie, rádia či internetovej komunity stojí peniaze a na jej fungovanie má podiel (vééééééľky podiel) reklama potom sponzori a tak ďalej.

Aj keď si myslíte, že idete na stránku prečítať si čerstvé správy, ktoré sú zadarmo, mýlite sa. Istým spôsobom za ne platíte a to tak, že vás otravuje vyskakovacia reklama, blikajúce bannery a reklamy tipu: VYHRALI STE LEBO STE MILIÓNTY NÁVŠTEVNÍK STRÁNKY (no prosím? Mne sa tá reklama zobrazovala celý týždeň A to pochybujem, žeby som vždy bol miliónty návštevník).

Takže, jednoduché zhrnutie je aké? Cez reklamu sa proste postavte, choďte na záchod (zase len keď vám treba nemusíte vždy cez reklamu tlačiť dušu), choďte sa napiť, urobiť si jesť alebo hocičo iné, pretože z vlastnej skúsenosti viem, že keď prečkávate reklamu len tým, že sedíte a čakáte kým skončí - vtedy je najdhšia.

Reklama nám dáva zábavu...

 Blog
Komentuj
 fotka
majqqqo  19. 8. 2010 17:44
je pravda, ale je aj rozdiel rozlisovat dobru reklamu a zlu resp. nie nudnu. poznam niekoho, kto bol v usa a pisal mi ze tam niesu take reklamy ake na slovensku. zevraj su tam reklamy zabavne atd a ludia ich pozeraju radi ale na slovensku prave naopak..ak by neboli reklamy neboli by ani filmy v tv..
 fotka
encrypt  19. 8. 2010 17:47
@majqqqo áno máš pravdu...videl som americké reklamy...sú na úrovni...ženy tam nenosia SILAN v kabelke a také podobné somariny...
 fotka
johnysheek  19. 8. 2010 20:06
tlačiť dušu.. to sami páčilo
Napíš svoj komentár