Áno, už Vám musí liezť na nervy keď Vám to každý pripomína. Pravda je taká, že aj mne to už dosť lezie na nervy. Ale o tom trošku neskôr. Dosť ma zaráža, že pred prázdninami si každý hovorí ako si ich ku*va užije bude chodiť po festivaloch a rôznych akciách.

Pravda je, že možno len polovica z nich to aj tak urobí. Neviem koľko je takých ľudí alebo či som sám no aj ja som si sľuboval, že si to užijem a pozrite sa. Polovica prázdnin je za mnou a ja som ešte nič špeciálne nezažil. Teda možno zažil len si to neuvedomujem. Ja viem, je to len moja chyba no pravda je, že čo vlastne znamená ku*evsky si užiť leto? Naozaj je to vymetanie festov, barov a akcií alebo je to letná láska dajme tomu.

Deprimujúce...

Ďalšou vecou, ktorá sa mi nepáči je tá, že prejde polovica prázdnin a pekné televízne hlásateľky mi práve v čase keď si hovorím, že ešte mesiac povedia, že sa mi to kráti. A to platí na každej stanici denodenne. "ŠKoláci sa pomaly chystajú do školy a nakupujú pomôcky." "Učitelia chystajú učebne" No povedzte mi koho toto zajíma. Dospelých? Oni do školy nechodia im stačí dátum nástupu a študenti a žiaci dobre vedia kedy majú ísť do školy aj bez toho aby im to z každej strany niekto hlásil.

Končím záverom ... každý nech si užije prázdniny kým sa dá lebo tak o týždeň (a možno už aj dnes) Vám každý začne pripomínať, že sa ti končia prázdniny (a pritom máš ešte 50% )

 Blog
Komentuj
 fotka
d170  1. 8. 2010 21:39
Podľa mňa sú letné prázdniny dosť dlhé a to je ten problém, keby boli kratšie, skôr by si ich človek užil.

Možno by stačil mesiac a další mesiac prázdnin by mohol byť napríklad v zime...
 fotka
ajva46  1. 8. 2010 21:50
Presne toto sa stalo aj mne... Všetci naokolo, ako si to užijú a neviem čo, a dosť veľa ich chodí na brigády, alebo sa doma nudia... Ja som si nesľuboval nič a nie som sklamaný...
Napíš svoj komentár