Sedim vo vlaku,ludia vsade naokolo.Ich hlasy pomaly splyvaju,no ja len ticho rozmyslam.Postupne ich prestavam vnimat, a dostavam sa do vlastnej reality...

Zrazu sa otvoria dvere a do mojho kupe vchadzaju dvaja chlapci.(NIE,toto nebude poviedka o laska..alebo romantickom zoznameni)Obleceni uplne rovnako.Asi sa nehovori nadarmo,VRANA K VRANE SADA.Alebo su vsetci v dnesnej dobe tak ovplyvnitelni ???Prebehlo mi hlavou, a potom prisli dalsie a dalsie otazky.

Kedze som s nimi cestovala este dalsie 3 hodiny,zacala som si uvedomovat,ze by som vedela bez probelmov ZARADIT CHLAPCOV DO PAR SKUPIN,a to nie len podla vzhladu..

1,CHOROBNY BALIC-zmurka po vsetkom co ma oci,pery a nos.Nech je kdekolvek vzdy ma dokonale zmapovanu situaciu.A nadejnu korist hned ohodnoti stupnicou od 1-10.

2,HAMBLIVY DZENTLMEN- tato kategoria je dnes na ustupe,takmer vymierajuca.Ticho si vyhliadne objekt,zaspava s myslienkou na vyvolenu.A predstavuje si imaginarne,nikdy neuskutocnitelne stretnutia.

3,ZLATY STRED-najcastejsi exemplar.stretavate sa s nimi na kazdom rohu.Problem vsak je,ze tyto jedinci niesu zahadni,tajomni,ani intelektualni.Vhodni na dlhodoby vztah.
___________________________________________________________________

Tak, mili paani, ak ste sa nasli aspon v jednej zo skupin, clanok splnil svoj ucel,ak nie, splnil ho aj tak, lebo som si opat raz uvedomila, ze idealny clovek NEEXISTUJE

 Úvaha
Komentuj
 fotka
stage  30. 5. 2008 17:04
a v ktorej z tých 3 skupín sú teda tí zahadní, tajomní a charizmatickí intelektuáli?
 fotka
flockmaster  30. 5. 2008 17:15
Ešte zoráp skupín by som pridal.
 fotka
danusska244  30. 5. 2008 17:43
myslim ze si to celkom vystihla
 fotka
holyknight  9. 9. 2008 23:20
no patrim do tretej...a ako si napisala som taky vsedny a nicim zenu nezaujmem
Napíš svoj komentár