Plamene,plamene, sú všade okolo nás...


Obzrela som sa. Zazrela som tam Alexa. To jemu patrilo to "pššt" , bol tam s nejakou neznámou holkou. Riadne opití, sa navzájom podopierali.

-eeech Emma a ty si tu ? čaau! -
-Ahoj Alex!-
-Zabávaš sa ? lebo my áno, žee?-/ áno áno,prikyvovalo dievča/
-Určite sa nezabávam tak dobre ako ty-/ v mojom hlase bolo počuť dávku riadnej ironie a pobavenia/
-Uhm...-/ Alex sa s ňou začal bozkávať/
-tak toto ja naozaj nemusím- pomyslela som si a prešla som okolo Alexa. Ten však prestal s bozkávaním a chytil ma za ruku.
-Heej...Kam, že kam?
-Neviem,ale toto tu nemusím vidieť. Prosím pusť ma ./pobavenie vyprchalo/
-A čo keby si tu zostala s nami ?
-A akože čo tu budem robiť? No tak Alex pusť ma!
-Pripoj sak nám .
-Si nechutný!A láskavo ma pusť!
-S tebou nie je žiadna zábava! / pustil ma/


Rýchlym krokom som vošla naspäť do domu. Ako som spomenula Alexa som neľúbila..No predsa som žiarlila. Veď bol mojou oporou,mojím najbližším človekom. KEĎ si tu nebol TY bol tu on.Ranilo ma to proste.

Ako som tak behala po dome do niekoho som narazila. Spadla som. Do koho som narazila? OOO áno do teba, však by to niekto nečakal? .
Pozrela som sa na ruku, ktorú si mi podal. Vstala som oprášila som sa ,usmiala som sa a poďakovala. Naše pohľady sa stretli. Ako vtedy keď sme mali 14-15 rokov. Presne ako vtedy.

No teraz si ma chytil za ruky a tváre sa nám začali približovať. PRiložili sme pery na pery a pomaly tvoj jazyk hladko vkĺzol do mojich úst a ten môj do tvojich. Pocítila som však nepríjemnú chuť alkoholu vychádzajúcu z mojich a tvojich úst. Preto som radšej prestala. Ak sa to už malo stať tak určite nie pod vplyvu alkoholom.
-Prepáč,ale obaja sme pili a zajtra by sme to mohli ľutovať.
-Ty vieš,že nebudeme.
-Ale budeme....

Chcela som rozprávať ďalej, ale ty si mi v tom zabránil. Priložil si prst na moje ústa a tým si ich zavrel. Potom si pokračoval v prerušenom bozku no oveľa vášnivejšie ako doteraz. Pomaly si ma posúval do nejakej izby, no s bozkami si neprestával, od úst si prešiel ku krku a od krku ku prsiam. Cítila som sa ako v plameni.Určite si to cítil aj ty. Boli sme spolu v jednom plameni.



Koniec tretej časti.Určite bude minimálne ďalšia.

 Blog
Komentuj
 fotka
emmka98765  26. 2. 2011 00:10
@omeleta , @1ivanushka1 ,@rom4n133



Ospravedlňujem sa za to meškanie

aaa asi to troška predĺžim takže dve časti ešte budú ...neviem či sa vám to páči ale šak napíšem a dobre
Napíš svoj komentár