Najzbytočnejšie mi prídu oranžové a žlté cukríky. Je úplne jedno, či sú želé, tvrdé, posypané tým kyslím cukrom (kyslí cukor, je asi jediný hmotný oxymoron, ak poznáte nejaký iný dajte mi určite vedieť)
Citrón a pomaranč sú pri tom perfektné ovocia, ale vo forme sladkostí? Ja naozaj neviem, ale príde mi to tak nechutné ako zlý kozí syr. Čím sa snažím povedať, že ak sa podaria urobiť sú výnimočne dobré. Bohužiaľ som, ale na také nikdy nenatrafil. Možno lentilky, ale tie chutia všetky po čokoláde a ich farba nič nemení, tak ako by som nič nepovedal.
Mnohým ľuďom však prídu najlepšie. A práve moje obľúbené modré a červené im prídu otrasné. A pri tom sú to všetko cukríky z jedného balíčka s rovnakým obsahom cukru, „éčok“, dochucovadiel len farbivo sa líši.
Je super si hľadať kamarátov, ktorým chutia opačné farby, než vám. Podelíte sa o balíček vždy tým najspravodlivejším spôsobom. A je jedno, či jednému vyjde o cukrík viac, či menej. Každý má to, čo má rád. To čo sa vám nepáči s radosťou zužitkuje niekto druhý. A vy sa „rypácky“ čudujete, ako môže niekomu chutiť taký kentus. Kamarát robí (pochopiteľne) to isté.

 Vyznanie
Komentuj
 fotka
sushivo  29. 5. 2015 16:11
nenavidim zltu ale oranzovu ma rada. inak prichute ma kazda farba inu. hlavne teda aromu co zlta byva bananova a banany mi smrdia
 fotka
ellko  29. 5. 2015 19:04
@sushivo Ja som väčšinou zvyknutý zo skittles a kyslých rybyčiek na citrón ale ani banán sa mi 2 krát nepáči
Napíš svoj komentár